Saarenmaan matkat ja hotellit

Saarenmaalla voit aistia tuulia menneestä ja odotuksia tulevasta. Kehityksestään huolimatta Kuressaaren kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen sydämensä. Pienet kadut ja kujat kuljettavat matkaajaa merenrannalta keskikaupungille. Piispanlinna vartioi kaupungin edustaa jylhällä olemuksellaan. Linnan suojavallin edessä on käsityöverstaita, joista voi ostaa paikallisia käsityötuotteita, takorautaa, keramiikkaa ja lasituotteita. Puhdas luonto, upeat hiekkarannat ja turvallisuus ovat saaren valtteja. Lukuisat ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullisia aterioita moneen makuun.

saarenmaa-viro-002

Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Saarenmaalla sijaitseva Kuressaare tarjoaa kauniin ympäristön hotellimatkan viettoon. Katso myös kylpylämatkat Saarenmaalle. Mikäli kaipaat suuremman kaupungin sykettä tai haluat muuten tutustua Viron huimaa vauhtia kehittyvään pääkaupunkiin, Tallinnaan, niin katso Tallinnan hotellimatkat.

Saarenmaan hotellimatkat

Saarenmaan hotellit

Viehättävä ja laadukas Grand Rosen kauneus- ja terveyskylpylä sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Uudistettu viihtyisä hotelli Kuressaaren keskustassa vanhassa kaupungissa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Aivan meren rannassa sijaitseva Georg Ots Spa on Kuressaaren laadukkain Wellness kylpylä. Kylpylä on arkkitehtuurisesti ja sisustuksellisesti kaunis. Saarenmaalaisuus näkyy materiaaleissa ja tyylikkään rauhallisessa ilmeessä. Monipuolinen hoito-osasto hemmottelee tarjonnallaan ja allasosastolla on mukavasti tilaa uida. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Kuressaaren kaupunkiin Saarenmaalla

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai muuten vain nauttimaan saaren kauniista luonnosta. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat ja monen mielestä Kuressaare on Viron mukavin kaupunki!

Lue lisää

Saarenmaa on Viron suurin saari jonka henkeäsalpaavan kaunis merellinen maisema vie matkailijan sydämen mennessään. Saarenmaa on ensisijaisesti kylpylä- ja luontokohde, jossa voi nauttia niin ylellisestä spa-tunnelmasta kuin rantaelämästä ja luontomatkailusta.

Lue lisää Saarenmaasta!

Idyllinen Kuressaare on Saarenmaan ainoa kaupunki ja samalla saaren pääkaupunki. Kaupungin historiallinen miljöö, upeat hiekkarannat, elegantit kylpylät ja monipuolinen aktiviteetti- ja kulttuuritarjonta yhdistettynä keskieurooppalaiseen tunnelmaan houkuttelevat matkailijoita lomanviettoon Kuressaaressa.

Lue lisää Kuressaaresta!