Valkea joulu erämaahotellissa Saariselällä

Rauhoitu tunnelmalliseen jouluun lumen ja tunturiluonnon keskellä. Korkeatasoinen erämaahotelli tarjoaa ihana joululoman. Voit majoittua hotellissa tai vietää elämyksellisen joulun revontulimökeissä. Lähde matkaan omalla autolla tai varaa kuljetukset Pirkanmaalta ja Jyväskylästä.
Menopäivä

Ikaalinen-Tampere-Jyväskylä-Saariselkä-Ivalo

Aamusella voit nousta bussikuljetukseen Pirkanmaalta tai Keski-Suomesta. Saat sukset tai lasketteluvälineet bussiin kätevästi, ammattitaitoinen kuljettajamme huolehtii matkastasi. Ajomatka pohjoiseen on pitkä, taukoineen se kestää noin 15 tuntia.

Saariselkä (3 tai 4 yötä, valintasi mukaan)

Hotelliin saavutaan illalla. Voit myös saapua Saariselälle omatoimisesti ja majoittua itsenäisesti. Majoittumienn revontulimökkeihin tai hotelliin. Matkaan kuuluu illallispaketti, jonka ansiosta saat pitkän matkustuksen jälkeen mennä täydellä vatsalla nukkumaan.

Jouluaattopäivä

Rauhallinen jouluaatto alkaa Lapin luonnon keskellä. Ihastele kaamoksen sinertämää tunnelmaa ja lumista maisemaa. Aamulla nautitaan aamiaista runsaasta aamiaispöydästä.
Joulusauna kuuluu suomalaiseen jouluun, joten kiipeä Willderness hotel Muotkan lauteille nauttimaan joululöylyistä. Illan kohokohta on juhlallinen jouluillallinen.

Joulupäivä

Erämaahotellin ainutlaatuinen tunnelma ja sijainti luonnon sylissä rauhoittaa sinut joulun viettoon.
Aamiaisen jälkeen voit lähteä nauttimaan ympäristön liikunnallisista elämyksistä! Hotellin pihasta lähtevät ladut, joten lyhyen valoisen ajan voi käyttää hiihtolenkistä nauttien.

Illallinen ja iltasaunat hotellilla.

Tapaninpäivä

Voit viettää toisenkin päivän nauttien liikunnan riemusta ja hotellin palveluista.
Halukkaat voivat lähteä Ikaalisten Matkatoimiston kuljetuksella käymään Inarin kyläkeskuksessa, noin 60 kilometriä Saariselältä. Tarkemmat lähtö ja paluuaikataulut kertoo kuljettaja.**
Illallinen  ja iltasaunat hotellilla.

Voit valita Saariselän matkasi myös siten että tapaninpäivä on jo paluupäiväsi. Tällöin hotellihuone tulee luovuttaa klo 12:00.

INARISSA VOI TUTUSTUA SAAMELAISEEN KULTTUURIIN
Paluupäivä

Saariselkä-Jyväskylä-Tampere-Ikaalinen

Hyvän aamiaisen jälkeen matka kohti kotia alkaa. Bussikuljetuksen varanneet asiakkaat kuljettaja noutaa hotellilta. Omatoimisesti paluumatkan taittavat voivat lähteä kotimatkalle haluamansa aikataulun mukaisesti.

HINTAAN SISÄLTYY:

  • valitsemasi määrä öitä Willderness Hotel Muotkalla*
  • hotelliaamiaset
  • buffeillallisen 23. ja 25.12. (4 yötä majoittuville myös 26.12.)
  • jouluaaton juhlaillallisen 24.12.
  • iltasaunat hotellilla

* varauksesi mukaan joko erämaahotellissa tai revontulimökeissä

**Matkaohjelmassa esitettyihin bussin palveluihin (kuljetus 26.12. Inariin) saattaa tulla muutoksia ryhmäkoosta riippuen. Muutoksista ilmoitetaan 1kk ennen matkaa.

Voit varata kuljetuksen Pirkanmaalta lisämaksusta matkavarauksesi yhteydessä.

Tutustu matkan kohteeseen