1812 Caves N Mansion

Koe uniikki lomaelämys pienessä perinteissä Karteradoksen kylässä Santorinissa. 1812 Caves N Mansion tarjoaa ylellistä majoitusta luolamaissa kammioissa entisellä viinitilalla.
Hotelli

Perinteinen Karteradoksin-kylä mainitaan ensimmäisiä kertoja jo 1600-luvun teksteissä ja 1800-luvulla se oli yksi Santorinin tärkeimmistä kapteenikylistä. Puron uomaan perustetusta kylästä löydät monia maan alle rakennettuja taloja ja rakennuksia – kuten tämän upean 1812 Caves N Mansionin. Vain 1.5 kilometrin päässä Firan keskustasta löytyvä pieni ja intiimi hotelli tarjoaa uskomattoman majoituskokemuksen, jossa yhdistyy ylellisyys ja historia.

Hotellissa on kuudenlaisia ja erikokoisia vierashuoneita, joissa osassa ei ole ikkunaa. Osa huoneista sijaitsee luolamaisissa Kanaves-kammioissa, jotka ovat ennen toimineet viinivarastoina, osa huoneista niin sanotun Mansion-puolella. Kaikissa huoneissa on pieni keittiönurkkaus, jossa voit valmistaa teetä ja kahvia, jääkaappi sekä ruokailuryhmä. Huoneiden sisäänkäynnin edestä löydät pation oleskeluryhmällä, jossa voit nauttia vaikkapa auringonlaskusta.

1812 Caves N Mansion -hotellissa on kiinnitetty erityistä huomiota unen laatuun. Kaikissa huoneissa on luonnollisista materiaaleista käsityönä valmistetut COCO-MAT -vuoteet, ihanat Guy Laroche-vuodevaatteet sekä erittäin pehmeät ortopediset aloe vera-tyynyt joiden ansiosta nukut kuin kuninkaalliset.

Perille saapuessasi, löydät huoneesta tervetuliaispullon viiniä. Majoitukseen sisältyy kehuttu aamiainen ja hotellin yhteisessä puutarhassa on grillausmahdollisuus. Hotellin lähistöltä löydät myös hyviä kävely- ja pyörailyreittejä, lisäksi hotellin henkilökunta neuvoo mielellään ja auttaa sinua kaikessa, jotta lomasi olisi ikimuistoinen.

Tripadvisor
7 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Ilmoitettava erikseen

  • Pysäköinti kadulle, ei maksua

  • Kahvila

  • Tallelokero vastaanotossa

Miksi valita 1812 Caves N Mansion?
Kaunis ympäristö
Uniikki elämys
Historiallinen kohde
Loistavat arvostelut

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

1812 Caves N Mansion

Karterados – Santorini 847 00
Puh: +30 6986934010
S-posti: info@1812houses.com
Vastaanotto
Sisään­kirjautuminen
14:00–23:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Fira
Fira
1.5 km
Three Bells of Fira
Three Bells of Fira
2.6 km
Monolithos-ranta
Monolithos-ranta
3.4 km
Lentokenttä (JTR)
Lentokenttä (JTR)
3.6 km

Lisätiedot majoituksesta

Hotellilla hiljaisuus klo 23:00–07:00.