Aegean Plaza

Tasokkaan Aegean Plaza -hotellin löydät Kamarin kuuluisan mustan rannan tuntumasta. Kamarin palvelut kuten baarit, tavernat ja kaupat ovat kaikki lähietäisyydellä.
Hotelli

Aegean Plaza -hotelli on yhdistelmä Kykladien arkkitehtuuria ja moderneja mukavuuksia, jotka täyttävät kaikista tiukoimmatkin vaatimuksesi mitä lomaltasi odotat. Hotelli sijaitsee noin 12 kilometrin päässä perinteisen kreikkalaisen ja charmantin Kamarin keskustasta ja vain noin 50 metrin päässä kuuluisalta mustalta rannalta.

Hotellissa on 120 kreikkalaisen minimalistiseen tyyliin sisustettua siistiä huonetta, joiden koot vaihtelevat hieman. Huoneissa on joko parveke tai oma terassi sekä näkymät puutarhaan tai altaalle. Käytössäsi on myös hotellin kuntosali sekä lisämaksullinen sauna. Hotellialueella on paljon portaita.

Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotelliaamiainen. Aamiaista voi nauttia niin ulko- kuin sisätiloissa. Hotellin ravintolan annoksissa maistuu paikalliset tuotteet ja välimeren maut.

Aegean Plazan sisäpihalla sijaitsevalla allasalueella on kolme uima-allasta, kaksi porallasta, lasten allas sekä aurinkotuolit ja -varjot asiakkaiden vapaassa käytössä. Altaalla sinua palvelee myös allasbaari, josta saa erilaisia drinkkejä, coktaileja ja purtavaa.

Tripadvisor
743 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • lisämaksusta

Miksi valita Aegean Plaza?
Rannan tuntumassa
Tasokas hotelli runsailla palveluilla
Kamarin palvelut lähietäisyydellä
Kolme uima-allasta, lastenallas ja kaksi poreallasta

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Aegean Plaza

Kamari 84700 Kamari Santorini Greece
Puh: +30 22860 28740
S-posti: info@aegeanplaza.gr
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
13:00
Ulos­kirjautuminen
11:30

Kamari Black Beach
Kamari Black Beach
50 m
Kamari
Kamari
500 m
Lentokenttä
Lentokenttä
3.6 km
Theran kaupunki
Theran kaupunki
4.5 km

Tutustu hotelliin matkailijoiden videoilta