Ikaalisten matkatoimisto

Sesonkilomat

Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin ajoittuvia valmismatkoja. Tällaisia ovat erilaiset juhlapyhät ja koulujen loma-ajat. Silloin on hyvä tilaisuus lähteä matkalle vaikka koko perheen kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin sesonkimatkoihin ja varaa omasi!

Pikkujoulut 2018

Firman pikkujoulut ja työpaikan pikkujoulut

Firman pikkujoulut kannattaa varata Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Tarjoamme valmiit matkapaketit työporukoille, edullisesti ja vaivattomasti!

Lue lisää

Pikkujoulut Tallinnassa

Miltä kuulostaa pikkujoulut Tallinnassa? Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat pikkujoulumatkan ja valmiit matkapaketit helposti myös isolle porukalle!

Lue lisää

Pikkujouluristeilyt 2018 ja pikkujoulut laivalla

Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat pikkujouluristeilyt helposti myös isolle porukalle. Tutustu matkatarjontaamme ja vietä unohtumattomat pikkujoulut.

Lue lisää

Matkat joulutoreille 2018

Joulutorimatkat, joulumarkkinat ja adventtimatkat 2018

Ikaalisten Matkatoimiston matkat joulumarkkinoille vievät sinut tutustumaan mm. Bratislavan, Prahan, Tallinnan, Tarton ja Wienin joulutoreihin. Tunnelmallisilta joulutoreilta voit hankkia joululahjoja ja pääset joulutunnelmaan. Tutustu matkavalikoimaamme!

Lue lisää

Joulumatkat 2018

Joulumatkat 2018 ja joulun matkakohteet

Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Tutustu joulun matkakohteisiin!

Lue lisää

Tutustu myös

Teemamatkat

Teemamatkat: golfia, liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston teemamatkat. Tutustu!

Lue lisää

Kaupunkilomat Eurooppaan

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet mm. Rooma, Lontoo, Pariisi, Reykjavik jne... tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää opastetuista Euroopan kaupunkilomista

Konserttimatkat

Ikaalisten Matkatoimiston konserttimatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Lomalle kesällä 2018

Perhelomat ja perhematkat

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Kiertomatkat 2019 ja opastetut kaupunkilomat

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista

Hotellimatkat Riikaan ja Jurmalaan

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian ja Jurmalan hotellimatkoista