Sesonkilomat


Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin ajoittuvia valmismatkoja. Tällaisia ovat erilaiset juhlapyhät ja koulujen loma-ajat. Silloin on hyvä tilaisuus lähteä matkalle vaikka koko perheen kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin sesonkimatkoihin ja varaa omasi!

Ihastuttavat kesälomat

Vaelluslomat

Häikäiseviä maisemia, luonnonrauhaa, hyvää oloa ja onnistumisen riemua – tätä kaikkea pääset kokemaan IMT:n vaelluslomilla! Olemme suunnitelleet upeita vaellusmatkoja Eurooppaan kesäksi 2021, tutustu ja lähde nauttimaan upeista luontoelämyksistä!

Lue lisää

Road Trip -seikkailut

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää

Tutustu myös

Liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, kulttuuria, luontoa, road trippejä - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston matkaelämykset. Tutustu!

Lue lisää

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Syysloma 2021

Ikaalisten Matkatoimiston valikoimasta löydät syyslomamatkat koko perheelle! Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse teille sopivin loma!

Lue lisää