Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Sesonkilomat

Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin ajoittuvia valmismatkoja. Tällaisia ovat erilaiset juhlapyhät ja koulujen loma-ajat. Silloin on hyvä tilaisuus lähteä matkalle vaikka koko perheen kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin sesonkimatkoihin ja varaa omasi!

Nyt on sopiva aika varata syysloma!

Syysloma ja syyslomamatkat

Ikaalisten Matkatoimiston koko perheen matkat vievät syyslomalle! Tule mukaan ja valitse teidän perheelle sopivin loma.

Lue lisää

Syysloma 2017 ajankohdat

Vuoden 2017 syyslomat lähestyvät. Listasimme eri kaupunkien syyslomien ajankohdat lomasuunnittelua helpottamaan.

Katso syyslomien ajankohdat

Joulumatkat 2017

Joulumatkat 2017 ja joulun matkakohteet

Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Tutustu joulun matkakohteisiin!

Lue lisää

Pikkujoulut - varaa matka ystäväporukalle, työporukalle tai vaikka perheellesi!

Pikkujoulut 2017 ja pikkujoulumatkat

Vuoden lähestyessä loppua on mukava joulun alla vaihtaa hetkeksi vapaalle ja lähteä viettämään pikkujouluja ystävien kanssa, opiskeluporukalla, työkavereiden kanssa tai vaikka itsekseen.

Lue lisää

Firman pikkujoulut ja työpaikan pikkujoulut

Firman pikkujoulut kannattaa varata Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Tarjoamme valmiit matkapaketit työporukoille, edullisesti ja vaivattomasti!

Lue lisää

Matkat joulutoreille

Joulutorimatkat, joulumarkkinat ja adventtimatkat 2017

Ikaalisten Matkatoimiston matkat joulumarkkinoille vievät sinut tutustumaan mm. Bratislavan, Prahan, Tallinnan, Tarton ja Wienin joulutoreihin. Tunnelmallisilta joulutoreilta voit hankkia joululahjoja ja pääset joulutunnelmaan. Tutustu matkavalikoimaamme!

Lue lisää

Tunnelmalliset joulumarkkinat ja joulutorit Euroopassa

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää

Tutustu myös

Teemamatkat

Teemamatkat 2017. Golfia, liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston teemamatkat. Tutustu!

Lue lisää

Syksy ja talvi Tallinnassa

Tallinna tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa syksyllä ja talvella. Lue parhaat kohdevinkkimme Tallinnan syksyyn ja talveen ja varaa oma matkasi jo tänään.

Lue lisää