Ikaalisten matkatoimisto

Sesonkilomat

Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin ajoittuvia valmismatkoja. Tällaisia ovat erilaiset juhlapyhät ja koulujen loma-ajat. Silloin on hyvä tilaisuus lähteä matkalle vaikka koko perheen kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin sesonkimatkoihin ja varaa omasi!

Syyslomat 2019

Ikaalisten Matkatoimiston koko perheen matkat vievät syyslomalle! Tule mukaan ja valitse teidän perheelle sopivin loma.

Lue lisää

Vuoden 2019 syyslomat lähestyvät. Listasimme eri kaupunkien syyslomien ajankohdat lomasuunnittelua helpottamaan.

Katso syyslomien ajankohdat

Joulumatkat 2019

Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Tutustu joulun matkakohteisiin!

Lue lisää

Pikkujoulumatkat

Vuoden lähestyessä loppua on mukava joulun alla vaihtaa hetkeksi vapaalle ja lähteä viettämään pikkujouluja ystävien kanssa, opiskeluporukalla, työkavereiden kanssa tai vaikka itsekseen.

Lue lisää

Matkat Euroopan joulutoreille

Ikaalisten Matkatoimiston matkat joulumarkkinoille vievät sinut tutustumaan mm. Bratislavan, Prahan, Tallinnan, Tarton ja Wienin joulutoreihin. Tunnelmallisilta joulutoreilta voit hankkia joululahjoja ja pääset joulutunnelmaan. Tutustu matkavalikoimaamme!

Lue lisää

Tutustu myös

Liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, kulttuuria, luontoa, road trippejä - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston matkaelämykset. Tutustu!

Lue lisää

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Lontoo, Pariisi tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista