Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Sesonkilomat

Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin ajoittuvia matkoja. Tällaisia ovat erilaiset juhlapyhät ja koulujen loma-ajat. Silloin on hyvä tilaisuus lähteä matkalle vaikka koko perheen kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin sesonkimatkoihin ja varaa omasi!

Lähde juhannusmatkalle Viroon!

Juhannus Virossa - Juhannusmatkat

Vietä hieman erilainen juhannus Virossa. Ikaalisten Matkatoimistosta varaat juhannusmatkat mm. Tallinnaan ja Pärnuun. Tutustu matkoihin ja varaa omasi!

Lue lisää

Teemamatkat kesällä 2017!

Teemamatkat

Teemamatkat 2017. Golfia, liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston teemamatkat. Tutustu!

Lue lisää

Matkat Tallinnaan

Tallinnan matkat ja hotellit

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Tallinnan hotellimatka, 1 yö

Ota lyhyt loma keskelle arkea ja lähde Tallinnan 1 yön hotellimatkalle. Varaa lomasi edullisesti, matkusta helposti ja huolettomasti.

Tutustu Tallinnan 1 yön hotellimatkaan

Tallinnan hotellimatka, 2 yötä

Tarjoamme kahden yön hotellimatkoja Tallinnaan jokaiselle päivälle vuoden ympäri, niin aamu- kuin iltalähdöillä. Valitse yli 20 keskustahotellista omasi. Vietä rentouttava miniloma Tallinnassa!

Tutustu Tallinnan 2 yön hotellimatkaan

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä

3 yön hotellimatkalla saat enemmän aikaa tutustua Viron pääkaupunkiin Tallinnaan. Valitse aikatauluusi parhaiten sopivat laivat ja edullinen, mutta laadukas keskustahotelli. Tallinnasta löydät lomatunnelmaa!

Tutustu Tallinnan 3 yön hotellimatkaan

1 yö laivalla + 1 yö Tallinnassa

Ensimmäinen yö laivalla ja 1 yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Edullinen vaihtoehto!

Tutustu Risteily + 1 yö Tallinnassa matkaan

1 yö laivalla + 2 yötä Tallinnassa

Tässä matkassa yhdistät kaksi erilaista elämystä. Yövyt ensimmäisen yön laivalla ja kaksi seuraavaa yötä Tallinnan hotellissa.

Tutustu Risteily + 2 yötä Tallinnassa matkaan

Tallinnan risteilyt

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Baltic Queen risteily Tallinnaan

Irroittaudu arjesta ja lähde Tallinnan risteilylle. Uudistettu ja upea Silja Europa on 12.12.2016 alkaen korvannut Baltic Queenin Helsinki-Tallinnan risteilyiden laivana.

Lue lisää Baltic Queen -risteilystä Tallinnaan

Kylpylälomat

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista