Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Sesonkilomat

Sesonkilomista löydät suosittuihin loma-ajankohtiin ajoittuvia valmismatkoja. Tällaisia ovat erilaiset juhlapyhät ja koulujen loma-ajat. Silloin on hyvä tilaisuus lähteä matkalle vaikka koko perheen kanssa ja viettää laatuaikaa yhdessä. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin sesonkimatkoihin ja varaa omasi!

Hiihtoloma ja talvilomamatkat

Talviloma ja hiihtoloma 2018

Koulujen talvilomat ovat eri aikaan eri puolilla maata. Ikaalisten Matkatoimiston valikoimasta löydät lomamatkat kaikille Suomen talviloma-ajankohdille!

Lue lisää

Pääsiäismatkat 2018

Pääsiäistä vietetään tänä vuonna maalis- ja huhtikuun taitteessa 30.3. - 2.4.. Lähde piipahtamaan risteilyllä tai viihtymään hotellimatkalle vaikkapa Tallinnaan, Pärnuun tai Tukholmaan.

Lue lisää

Tutustu myös

Teemamatkat

Teemamatkat 2017. Golfia, liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston teemamatkat. Tutustu!

Lue lisää

Hiihtoloma Tallinnassa

Lähde koko perheen voimin riemukkaalle hiihtolomamatkalle Tallinnaan. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat hiihtolomamatkat ja risteilyt kätevästi!

Lue lisää

Miksi lähteä kylpylälomalle talvella?

Ihanat kylpylähoidot hoitavat sekä kehoa että mieltä talven keskellä. Lue sivuiltamme miksi kylpyläloma talvella kannattaa ja varaa oma matkasi jo tänään!

Lue lisää

Türin kukkamarkkinat 2018

Viron keväinen työsesonki on jo vuosikymmeniä alkanut Türin kukkamarkkinoista, jotka järjestetään 18.-20.5.2018. Ikaalisten Matkatoimisto järjestää retken kukkamarkkinoille 19.5.

Lue lisää kukkamarkkinoista ja retkestä