Helatorstai –matkat

Helatorstai on kevään suosituimpia matkustuskohtia. Tutustu matkoihimme ja nauti keväisestä matkailusta risteilyllä tai vaikka hotellimatkalla Tallinnassa!

riika-latvia-017

Helatorstain parhaat matkakohteet

Helatorstai on kevään suosituimpia matkustusajankohtia. Ulkona on jo lämmintä ja ihmiset ovat pitkän talven jälkeen liikkeellä. Katukulttuuri kukoistaa ja terasseilla on mukava käydä juomassa ja syömässä. Kaikilla on iloinen mieli. Helatorstaiviikolle saa helposti järjestettyä pitkän viikonlopun. Silloin on hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta ja lähteä matkalle. Vuonna 2019 helatorstai on 30. toukokuuta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja helatorstaiviikolle.

Lähde piipahtamaan risteilyllä tai viihtymään kaupunkilomalle tai hotellimatkalle. Valikoimasta löytyy myös rentouttavat kylpylälomat. Olipa suunnitelmissasi viettää helatorstaiviikolla kaupunkilomaa, kylpylälomaa tai risteilymatkaa, löydät etsimäsi meiltä. Tutustu matkavalikoimaamme ja varmista oma helatorstaiviikon matkasi jo tänään!

Kuljetukset Suomen puolella

Ikaalisten Matkatoimiston kautta on myös mahdollista saada Suomen puolella kuljetukset satamaan. Hotellimatkoilla, kylpylämatkoilla ja risteilyillä on tarjolla kuljetuksia monilta eri reiteiltä. Tiedot oman matkasi mahdollisista kuljetuksista ja reiteistä löydät verkkokaupasta matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla toimistoon.