Ikaalisten matkatoimisto

Helatorstai 2019 – Matkat

riika-latvia-017

Helatorstain parhaat matkakohteet

Helatorstai on kevään suosituimpia matkustusajankohtia. Ulkona on jo lämmintä ja ihmiset ovat pitkän talven jälkeen liikkeellä. Katukulttuuri kukoistaa ja terasseilla on mukava käydä juomassa ja syömässä. Kaikilla on iloinen mieli. Helatorstaiviikolle saa helposti järjestettyä pitkän viikonlopun. Silloin on hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta ja lähteä matkalle. Vuonna 2019 helatorstai on 30. toukokuuta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja helatorstaiviikolle.

Lähde piipahtamaan risteilyllä tai viihtymään kaupunkilomalle tai hotellimatkalle. Valikoimasta löytyy myös rentouttavat kylpylälomat. Olipa suunnitelmissasi viettää helatorstaiviikolla kaupunkilomaa, kylpylälomaa tai risteilymatkaa, löydät etsimäsi meiltä. Tutustu matkavalikoimaamme ja varmista oma helatorstaiviikon matkasi jo tänään!

Kuljetukset Suomen puolella

Ikaalisten Matkatoimiston kautta on myös mahdollista saada Suomen puolella kuljetukset satamaan. Hotellimatkoilla, kylpylämatkoilla ja risteilyillä on tarjolla kuljetuksia monilta eri reiteiltä. Tiedot oman matkasi mahdollisista kuljetuksista ja reiteistä löydät verkkokaupasta matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla toimistoon.

Tallinnan hotellimatkat

Pärnun hotellimatkat

Haapsalun hotellimatkat

Haapsalun hotellimatkoilla läsnä on Viron upea luonto. Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Viron länsirannikolla sijaitseva Haapsalu tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Haapsalun hotellimatkoista

Saarenmaan hotellimatkat

Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Saarenmaalla sijaitseva Kuressaare tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Saarenmaan hotellimatkoista

Pühajärven hotellimatkat

Tarton hotellimatkat

Riian hotellimatkat

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian hotellimatkoista

Jurmalan hotellimatkat

Kaunis kylpyläkaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloistaan, kylpyläperinteistä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan valkoinen kvartsihiekkaranta on täynnä elämää.

Lue lisää Jurmalan hotellimatkoista

Vilnan hotellimatkat

Vilnan vanhakaupunki on yksi itäisen Euroopan suurimmista. Kukaan ei lähde Vilnasta kokematta kaupungin viehätystä.

Lue lisää

Baltian kierros

Kylpyläloma Virossa

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista

Tukholman hotellimatkat ja risteilyt

Itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille

Lue lisää Tukholman hotellimatkoista

Tallinnan risteilyt