Ikaalisten matkatoimisto

Helatorstai 2018 – Matkat

riika-latvia-017

Helatorstain parhaat matkakohteet

Helatorstai on kevään suosituimpia matkustusajankohtia. Ulkona on jo melko lämmintä ja ihmiset ovat pitkän talven jälkeen liikkeellä. Katukulttuuri kukoistaa ja terasseilla on mukava käydä juomassa ja syömässä. Kaikilla on iloinen mieli. Helatorstaiviikolle saa helposti järjestettyä pitkän viikonlopun. Silloin on hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta ja lähteä matkalle. Vuonna 2018 helatorstai on 10. toukokuuta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja helatorstaiviikolle.

Lähde piipahtamaan risteilyllä tai viihtymään hotellimatkalle. Valikoimasta löytyy myös rentouttavat kylpylälomat. Tämän vuoden uutuutena on kiertomatka Nizzasta Milanoon. Matkalla tutuiksi tulevat Ranskan Rivieran sininen rannikko, Italian viinitilojen vehreys ja Comojärven maisemat. Kohtaat upeita kaupunkeja, mm. Monacon, San Remon, Milanon ja Torinon. Olipa suunnitelmissasi viettää helatorstaiviikolla kaupunkilomaa, kylpylälomaa tai risteilymatkaa, löydät etsimäsi meiltä. Tutustu matkavalikoimaamme ja varmista oma helatorstaiviikon matkasi jo tänään!

Kuljetukset Suomen puolella

Ikaalisten Matkatoimiston kautta on myös mahdollista saada Suomen puolella kuljetukset satamaan. Hotellimatkoilla, kylpylämatkoilla ja risteilyillä on tarjolla kuljetuksia monilta eri reiteiltä. Tiedot oman matkasi mahdollisista kuljetuksista ja reiteistä löydät verkkokaupasta matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla toimistoon.

Tallinnan hotellimatkat

Pärnun hotellimatkat

Haapsalun hotellimatkat

Saarenmaan hotellimatkat

Pühajärven hotellimatkat

Rakveren hotellimatkat

Rakveren hotellimatkat ja Aqva Spa

Rakveren pieni ja kaunis kaupunki sijaitsee 100 km Tallinnasta itään, jonka Aqva Spa kylpylähotellissa viihtyvät kaikenikäiset.

Lue lisää Rakveren hotellimatkoista

Tarton hotellimatkat

Riian hotellimatkat

Jurmalan hotellimatkat

Vilnan hotellimatkat

Nizzasta Milanoon -kiertomatka

Kylpyläloma Virossa

Kylpylälomat

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista

Tukholman hotellimatkat ja risteilyt

Tallinnan risteilyt