Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Joulumatkat 2018 ja joulun matkakohteet

JOULUMATKAT 2018 PÄIVITTYVÄT TÄLLE SIVU, KUN SAAMME MATKAT MYYNTIIN. HUOMIOITHAN, ETTÄ OSA MATKOISTA EI OLE VIELÄ MYYNNISSÄ.

tallinna-viro-018

Joulumatkat Viroon, Baltiaan, Keski-Eurooppaan ja Pohjoismaihin – runsas valikoima jouluisia hotellimatkoja, kylpylälomia ja jouluristeilyjä!

Joulu on herkuttelemisen, nauttimisen, hemmottelun, rauhoittumisen ja juhlan aikaa. Kaikki nämä onnistuneen joulun ainekset löydät joulumatkoiltamme. Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa.

Joulumatkat Viroon ovat vuosi vuodelta suosittuja, eikä mikään ihme. Tunnelmallinen Tallinna, lumoava Pärnu ja Viron rentouttavat kylpyläkohteet Tartto, Otepää, Rakvere ja Toila tarjoavat joulumieltä varmasti ihan jokaiselle. Joulutunnelmaa voi myös hakea hieman kauempaa Baltian ja Keski-Euroopan joulukohteistamme. Riika, Vilna, Praha ja Budapest-Wien ovat kaikki suosittuja matkakohteita jouluna. Runsaat joulumarkkinat, herkulliset jouluherkut ja kauniit jouluvalot ihastuttavat matkailijoita. Katso listamme Euroopan parhaista joulutoreista.

Joulun viettäminen matkalla on mukava vaihtoehto nähdä erilaisia jouluperinteitä. Joulu Virossa tai kylpylässä tarjoaa varmasti vaihtelua perinteiseen kotona vietettyyn jouluun On ihana rentoutua kun pääsee puhtaisiin lakanoihin ja valmiiseen joulupöytään, antaen jonkun muun hoitaa siivouksen ja ruoanlaiton. Tutustu siis joulumatkoihimme ja vietä unohtumaton ja erilainen joulu vaikkapa hotellissa!

Joulumatka Islantiin 2018

Jouluristeily Baltic Princessillä Turusta Tallinnaan 2018

Joulumatka Tukholmaan 2018

Joulumatkat Viron kylpylöihin, 2018 tiedot päivittyvät myöhemmin

Joulu kylpylässä 2018 ja joulun kylpylälomat

Vuodesta toiseen Viron kylpylät kutsuvat yhä uudelleen suomalaisia joulun viettoon. Hemmotteluhetket hoidoissa, virkistäytyminen altaissa, nautinnolliset joulupöydän antimet, jouluohjelma ja yhdessä rakennettu jouluinen tunnelma jättävät matkaajaan lämpimän tunteen ja hyvän lomamielen.

Lue lisää joulun kylpylälomista

Joulumatkat Tallinnaan, 2018 tiedot päivittyvät myöhemmin

Joulu Tallinnassa 2018

Tunnelmallinen Tallinna on oiva valinta jouluksi. Lähde Tallinnaan hakemaan ripaus raikasta joulun henkeä! Valittavana yli 30 keskustahotellia ja useita eri laivavuoroja.

Lue lisää joulun hotellimatkoista Tallinnaan

Joulun kylpylälomat Tallinnaan

Lumoava Tallinna tekee vaikutuksen vierailijaan yhä uudelleen. Ikkunoissa tuikkivat kynttilät, jostain kantautuu joulumusiikkia, vastaantulijoilla on iloinen joulumieli. Lukuisissa ruokapaikoissa tunnet joulun tuoksut ja maut.

Lue lisää

Joulumatkat Pärnuun

Joulu Pärnussa

Pärnun pienestä ja tunnelmallisesta kaupungista matkaaja löytää joulun rauhaa. Valittavanasi on kuusi erilaista matkaa sekä useita keskustahotelleja.

Lue lisää

Joulun kylpylälomat Pärnuun

Pärnun kylpylöillä on vahva maine hoitoalan taitajina. Pitkät perinteet ja vuosien kokemus ovat nostaneet ne suomalaisten suosikki kylpylöiksi. Pärnun kylpylöistä Terviksestä, Tervise Paradiisista ja Viikingistä löydät hemmottelevan ja kiireettömän joulun.

Lue lisää

Joulumatkat valloittavaan Prahaan

Joulumatkat Budapest ja Wien, kaksi upeaa joulukaupunkia samalla matkalla, 2018 tiedot päivittyvät myöhemmin

Joulumatkat Riikaan, 2018 tiedot päivittyvät myöhemmin

Joulumatka Vilnaan, 2018 tiedot päivittyvät myöhemmin

Joulumatkat Tarttoon, 2018 tiedot päivittyvät myöhemmin

Joulumatka Vihulan Kartanoon

Jouluristeilyt Tallinnaan ja Tukholmaan, 2018 tiedot päivittyvät myöhemmin

Jouluristeilyt 2018 ja joulu laivalla

Lähde jouluristeilylle ja vietä tunnelmallinen joulu merellä. Ikaalisten Matkatoimiston kautta jouluristeilyt Tallinnaan, Tukholmaan ja Riikaan.

Lue lisää

Joulutorimatkat adventtina