Ikaalisten matkatoimisto

Pääsiäismatkat 2018

Pääsiäisloman parhaat matkakohteet

Pääsiäisenä on hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta ja lähteä matkalle. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, kun suunnitelmissa on pääsiäismatka. Vuonna 2018 pääsiäinen on maalis- ja huhtikuun taitteessa pitkäperjantaista 30.3. – 2. pääsiäispäivään 2.4. Lähde pääsiäislomalla piipahtamaan risteilyllä tai viihtymään hotellimatkalle vaikkapa Tallinnaan, Tarttoon, Pärnuun, Riikaan, tai Tukholmaan.

Erityisen suosittua suomalaisten keskuudessa on ollut viettää pääsiäinen Tallinnassa, mutta myös muihin matkakohteisiimme kannattaa tutustua. Voit suunnistaa vaikkapa rentouttavalle kylpylälomalle johonkin Ikaalisten Matkatoimiston kattavan kohdevalikoiman kylpylään tai kaupunkilomalle upeaan Prahaan. Oli suunnitelmissasi siis viettää kaupunkiloma pääsiäisenä, pääsiäinen kylpylässä tai risteillen, löydät etsimäsi meiltä. Tutustu matkavalikoimaamme ja varmista oma pääsiäismatkasi jo tänään!

Kuljetukset Suomen puolella

Ikaalisten Matkatoimiston kautta on myös mahdollista saada Suomen puolella kuljetukset satamaan. Hotellimatkoilla, kylpylämatkoilla ja risteilyillä on tarjolla kuljetuksia monilta eri reiteiltä. Tiedot oman pääsiäismatkasi mahdollisista kuljetuksista ja reiteistä löydät verkkokaupasta matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla toimistoon.

Vietä pääsiäinen Tallinnassa! Lähdöt joka päivä!

Hotellimatka Pärnuun, lähdöt 2 yön matkalle 30.3., 3 yön matkalle 29.3. ja 30.3 ja 4 yön matkalle 29.3.

Hotellimatkat Riikaan, lähtö 30.3.

Hotellimatka Tarttoon, lähtö 29.3.

Hotellimatka Prahaan, lähdöt 29.3. ja 30.3.

Pääsiäismatkat Viron kylpylöihin

Kylpylälomat

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista

Pääsiäisenä Tukholmaan! Hotellimatkoille lähdöt 29.3., risteilyt joka päivä

Pääsiäisristeilyt Tallinnaan, lähdöt joka päivä!

Tallinnan risteilyt

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Risteile pääsiäisenä Tallinnan Silja Europan risteilyllä, kuljetukset usealta paikkakunnalta

Miniristeile Turusta Tukholmaan Baltic Princessillä