Ikaalisten matkatoimisto

Pääsiäismatkat 2020

Pääsiäisloman parhaat matkakohteet

Pääsiäisenä on hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta ja lähteä matkalle. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, kun suunnitelmissa on pääsiäismatka. Vuonna 2020 pääsiäinen on pitkäperjantaista 10.4. – 2. pääsiäispäivään 13.4. Lähde pääsiäislomalla piipahtamaan risteilyllä tai viihtymään hotellimatkalle vaikkapa Tallinnaan, Tarttoon, Pärnuun, Riikaan, tai Tukholmaan.

Erityisen suosittua suomalaisten keskuudessa on ollut viettää pääsiäinen Tallinnassa, mutta myös muihin matkakohteisiimme kannattaa tutustua. Voit suunnistaa vaikkapa lyhyelle kaupunkilomalle Eurooppaan. Opastetuilla lomillamme pääset upeaan Prahaan tai ikuiseen kaupunkiin Roomaan. Omatoimilomillamme pääset moniin eri kaupunkeihin esim. Rivieran helmeen Nizzaan, historialliseen Krakovaan, Barcelonaan, jossa voit yhdistää kaupunki- ja rantalomailun tai Tonavan rannalle Budapestiin. Oli suunnitelmissasi siis viettää kaupunkiloma pääsiäisenä, pääsiäinen kylpylässä tai risteillen, löydät etsimäsi meiltä. Tutustu matkavalikoimaamme ja varmista oma pääsiäismatkasi jo tänään!

Kuljetukset Suomen puolella

Ikaalisten Matkatoimiston kautta on myös mahdollista saada Suomen puolella kuljetukset satamaan. Hotellimatkoilla, kylpylämatkoilla ja risteilyillä on tarjolla kuljetuksia monilta eri reiteiltä. Tiedot oman pääsiäismatkasi mahdollisista kuljetuksista ja reiteistä löydät verkkokaupasta matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla toimistoon.

Opastetut kaupunkilomat Prahaan 11.-14.4. ja Roomaan 12.-15.4.

Lue lisää kaupunkilomistamme

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Baltian hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Suositut Baltian kierrokset 7.4. -lähdöt

Lomalle Pietariin! Hotellimatka 9.-13.4.. ja risteily 9.-11.4.

Vietä pääsiäinen Tallinnassa! Lähdöt joka päivä!

Hotellimatka Pärnuun, lähdöt 9.4. 2 yön matkalle 10.4., 3 yön matkalle 9.4. ja 10.4 ja 4 yön matkalle 9.4.

Hotellimatka Riikaan, lähtö 9.4.

Hotellimatka Tarttoon, lähtö 9.4.

Pääsiäismatkat Viron kylpylöihin

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista

Pääsiäisenä Tukholmaan! Hotellimatkoja sekä risteilyjä!

Pääsiäisristeilyt Tallinnaan, lähdöt joka päivä!