Ikaalisten matkatoimisto

Pääsiäismatkat 2020

Pääsiäisloman parhaat matkakohteet

Pääsiäisenä on hyvä hetki ottaa irtiotto arjesta ja lähteä matkalle. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, kun suunnitelmissa on pääsiäismatka. Vuonna 2020 pääsiäinen on pitkäperjantaista 10.4. – 2. pääsiäispäivään 13.4. Lähde pääsiäislomalla piipahtamaan risteilyllä tai viihtymään hotellimatkalle vaikkapa Tallinnaan, Tarttoon, Pärnuun, Riikaan, tai Tukholmaan.

Erityisen suosittua suomalaisten keskuudessa on ollut viettää pääsiäinen Tallinnassa, mutta myös muihin matkakohteisiimme kannattaa tutustua. Voit suunnistaa vaikkapa lyhyelle kaupunkilomalle Eurooppaan, esimerkiksi upeaan Prahaan, tunnelmalliseen Krakovaan tai ihanaan Berliiniin. Oli suunnitelmissasi siis viettää kaupunkiloma pääsiäisenä, pääsiäinen kylpylässä tai risteillen, löydät etsimäsi meiltä. Tutustu matkavalikoimaamme ja varmista oma pääsiäismatkasi jo tänään!

Kuljetukset Suomen puolella

Ikaalisten Matkatoimiston kautta on myös mahdollista saada Suomen puolella kuljetukset satamaan. Hotellimatkoilla, kylpylämatkoilla ja risteilyillä on tarjolla kuljetuksia monilta eri reiteiltä. Tiedot oman pääsiäismatkasi mahdollisista kuljetuksista ja reiteistä löydät verkkokaupasta matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla toimistoon.

Kaupunkilomat Eurooppaan: Krakova 16.4., Budapest 17.4., Berliini 17.4., Praha 19.4.

Pääsiäisen edulliset kiertomatkat: Baltian kierros 16.-21.4. ja Bratislava-Wien 17.-20.4.

Lomalle Pietariin! Hotellimatka 17.-21.4. ja risteily 19.-21.4.

Vietä pääsiäinen Tallinnassa! Lähdöt joka päivä!

Hotellimatka Pärnuun, lähdöt 2 yön matkalle 19.4., 3 yön matkalle 18.4. ja 19.4 ja 4 yön matkalle 18.4.

Hotellimatka Riikaan, lähtö 18.4.

Hotellimatka Tarttoon, lähtö 18.4.

Pääsiäismatkat Viron kylpylöihin

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista

Pääsiäisenä Tukholmaan! Hotellimatkoja sekä risteilyjä!

Pääsiäisristeilyt Tallinnaan, lähdöt joka päivä!