Firman pikkujoulut ja työpaikan pikkujoulut

Firman pikkujoulut kannattaa varata Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Tarjoamme valmiit matkapaketit työporukoille, edullisesti ja vaivattomasti!

Vie työporukkasi pikkujoulumatkalle!

Vuoden uurastuksen jälkeen on mukava joulun alla vaihtaa hetkeksi vapaalle ja järjestää työpaikan pikkujoulut. Hyvä tapa viettää pikkujouluja on lähteä risteilylle, hotellimatkalle tai minilomalle kylpylään. Juhlan lisäksi kannattaa hyödyntää myös laivojen, hotellien ja kylpylöiden neuvottelu- ja kokoustiloja, jotka voimme puolestanne varata. Tutustu tarkemmin pikkujouluristeilyihimme ja pikkujoulumatkoihimme ja varaa pikkujoulupaketti nyt.

Ikaalisten Matkatoimiston kanssa voit matkustaa turvallisesti. Toimistomme on jo 15 vuoden ajan kuulunut luottoluokittajien korkeimpaan AAA-ryhmään. Vastuullisena valmismatkatoimistona huolehdimme koko joulumatkanne onnistumisesta. Suomalaisessa perheyrityksessämme pyrimme hyvään ja joustavaan asiakaspalveluun. Meillä ei peritä matkoista toimitusmaksuja. Meiltä voit kysyä tarjouksen muistakin mieleisistäsi matkoista.

Tutustu pikkujouluristeilyihin

Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat pikkujouluristeilyt helposti myös isolle porukalle. Tutustu matkatarjontaamme ja vietä unohtumattomat pikkujoulut.

Lue lisää

Tutustu Tallinnan hotellipaketteihin

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Tutustu muihin kohteisiin, tässä muutama esimerkki