Pikkujouluristeilyt 2021 ja pikkujoulut laivalla

Risteily on loistava tapa juhlistaa pikkujouluja. Laivalla kaikki palvelut ovat saman katon alla, joten laiva tarjoaa täydelliset puitteet säkenöiville pikkujouluille. Nauttikaa yhdessä laivan buffetin tai a la carte -ravintolan maistuvia ruokia ja illan päätteeksi laivalla on aina tarjolla loistavaa viihdettä. Laivalla on mahdollisuus myös ostosten tekoon. Risteilystä riippuen, voit samalla käydä tutustumassa myös Itämeren upeisiin kaupunkeihin; Tukholmaan, Tallinnaan tai Pietariin. Tutustu matkoihin ja varaa unohtumaton pikkujouluristeily!

princess-anastasia-026

Pikkujouluristeily Tallinnaan

Pikkujouluristeily Tallinnaan on erinomainen tapa pitää hauskaa yhdessä! Risteilyllä pääset irti arjen kiireestä ja koko porukka hitsaantuu entistä tiiviimmin yhteen. Tämä on helppo tapa viettää mukava pikkujoulu, kaikki on valmiiksi ajateltu. Laivalla voit nauttia hyvästä ruoasta ja viihteestä. Tallinnasta löytyy myös paljon mielenkiintoista tekemistä ja ohjelmaa pikkujouluihin. Mikäli haluat juhlia pikkujouluja Tallinnassa hieman pidempään, niin valittavana on myös pikkujouluristeily Tallinnaan, jossa paluu on hieman myöhemmin Star-pikalaivalla. Näin sinulle jää enemmän aikaa tehdä vaikka pieniä jouluostoksia Tallinnassa.

Pikkujouluristeily Tukholmaan

Pikkujouluristeily Tukholmaan tarjoaa myös loistavat puitteet viettää pikkujoulua koko porukalla. Tukholmaan voit lähteä pikkujouluna joko noin vuorokauden mittaiselle Baltic Princessin pikkujouluristeilylle tai pidemmälle Päivä Tukholmassa -risteilylle uudistuneella Silja Serenadella tai Silja Symphonylla. Laivoilla nautit hyvästä, ruoasta, viihteestä, yhdessäolosta ja samalla voit tehdä edulliset jouluostokset merihintaan. Silja Serenadella tai Symphonylla ehdit myös rentoutua laivan kylpyläosastolla. Laivoilta löytyy myös kokoustilat. Myös Tukholmasta löytyy hyvää ruokaa ja kivaa tekemistä koko ryhmälle. Valitse mieleisesi tapa viettää pikkujouluja!

 

Pikkujouluristeily Pietariin

Joulunaikaan Tukholmaan?

Tukholma on kaunis ja monipuolinen matkakohde myös talvella. Kokosimme parhaat vinkit täydelliseen talvipäivään Tukholmassa, tutustu ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tunnelmalliset joulutorit, jouluvalot ja glögin tuoksu täyttävät Tukholman jouluna. Lue parhaat vinkkimme Tukholman jouluun & varaa oma joulumatkasi tänään!

Lue lisää