Pikkujoulut Tallinnassa

sokos-hotel-viru-019

Mietitkö pikkujoulujen järjestämistä isolle tai pienelle porukalle? Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat pikkujoulumatkan Tallinnaan helposti valmiina matkapakettina. Valitse mieluisat laivavuorot, hotelli sekä mahdolliset lisäpalvelut ja lähde viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Tallinnaan. Voit valita hotellin monista eri vaihtoehdoista, mm. kylpylähotelli tai keskustahotelli sekä mennä joko nopeasti kahdessa tunnissa Helsingistä Tallinnaan tai nauttia rauhassa myös merimatkasta ja viettää vaikka ensimmäisen yön Europalla. Varaa matkasi yhteyteen ryhmälle ruokailut valmiiksi, jolloin voitte vain istua valmiiseen joulupöytään ja nauttia yhdessäolosta. Lisäksi pikkujoulumatkoihin on mahdollista varata erilaisia retkiä ryhmille.

Tutustu Tallinnan matkapaketteihin

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat pikkujouluristeilyt helposti myös isolle porukalle. Tutustu matkatarjontaamme ja vietä unohtumattomat pikkujoulut.

Lue lisää

Tekemistä Tallinnaan

Tallinna on mainio kohde firman tai ystäväporukan matkalle. Kauttamme varaat valmiit matkapaketit edullisesti. Tutustu retkitarjontaamme!

Lue lisää

Tallinnan korkeatasoisen Estonia teatterin kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Tchaikovskyn baletit Joutsenlampi, Pähkinänsärkijä ja Prinsessa Ruusunen. Varaa balettiliput helposti matkavarauksen yhteydessä.

Lue lisää