Ikaalisten matkatoimisto

Syysloma ja syyslomamatkat

Syyslomat vuodelle 2019 lähestyy ja nyt onkin oiva hetki varata syyslomamatka koko perheelle!

syysloma-002

Varaa syyslomamatka 2019 koko perheelle jo tänään!

Läheltä, vain muutaman tunnin päästä, löytyy suomalaisten suosikkikohde Tallinna hotelleineen, kylpylöineen ja ostosmahdollisuuksineen. Silja Europan -risteilyllä tai päiväristeilyllä ehdit viettää maissa muutaman tunnin. Voit myös yöpyä hotellissa yhden tai useamman yön tai lähteä polskimaan johonkin Tallinnan viihtyisistä kylpylöistä. Tallinnasta löytyy tekemistä koko perheelle ja pystyt ostamaan matkavarauksesi yhteydessä lippuja lasten ja aikuisten suosikkikohteisiin, kuten MerimuseoonTallinnan eläintarhaan sekä Tallinnan TV-torniin.

Tukholman suuntaan vievät Tallink Siljan laivat. Voit lähteä Baltic Princessin risteilylle (suoraan Turun satamasta tai tilausajokuljetuksin) nauttimaan yhdessäolosta hyvän ruoan ja viihdetarjonnan merkeissä. Helsingistä lähtevällä Päivä Tukholmassa risteilyllä ehdit piipahtamaan myös Tukholmassa ja näille risteilyille meillä järjestetään myös tilausajokuljetuksia. Lapset viihtyvät merimatkat laivojen leikkipaikoissa ja Tukholmassa päivän voi viettää vaikkapa Junibackenin lastenmuseossa tai Vasa-laiva museossa, joihin on mahdollista ostaa liput ennakkoon matkavarauksen yhteydessä.

Pärnussa viihtyy koko perhe. Pärnuun on mahdollista lähteä hotellimatkalle tai kylpylämatkalle. Viihtyisä kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä syyslomamatkalle.

Olisiko sinun syyslomasi tehty näistä? Tutustu Ikaalisten Matkatoimiston laajaan valikoimaan ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Syyslomien ajankohdat vuodelle 2019 voit tarkistaa täältä.

Syyslomamatkat perheille

Tallinna tarjoaa monenlaista tekemistä koko perheelle syyslomalle! Varaa hotellimatka koko perheelle. Valittavana yli 30 keskustahotellia sekä laivamatkat Tallink Siljalle usealle eri laivavuorolle.

Lue lisää

Vietä tapahtumarikas syysloma Tukholmassa koko perheen voimin. Varaa matkasi Ikaalisten Matkatoimiston kautta jo tänään!

Lue lisää

Pärnu tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa riittää. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Lue lisää

Onko suunnitelmissa loma lasten kanssa? Meiltä löytyy riemukkaat ja edulliset perhelomat Viron parhaisiin kylpylöihin. Mahtavat perhekylpylät Tallinnan Kalev Spa tai Viimsi Spa, Pärnun Tervise Paradiis tai Tervis sekä Rakveren Aqua Spa eivät jää Suomen kylpylöille kakkoseksi. Löydä kylpyläelämykset Virosta!

Lue lisää Viron perhekylpyöistä

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Syyslomaristeilyt

Lähde syyslomalla Tukhoman miniristeilylle Turusta, meillä myynnissä lähdöt satamasta sekä tilausajokuljetuksin.

Lue lisää

Syyslomalla Päivä Tukholmassa risteilyllä viihdyttävät Pikku G, Mikael Gabriel, Ellinoora ja Reino Nordin! Meiltä risteilyt lähdöllä Helsingistä tai kuljetuksin Pirkanmaalta.

Lue lisää

Tukholman hotellimatkat

Pärnun ja Riian hotellimatkat

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Syyslomalla opastetuille Euroopan kaupunkilomille

Katso täältä myös kaikki kaupunkilomamme

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Lontoo, Pariisi tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Baltian hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Pohjoismaiden kaupunkikohteet Tukholma, Reykjavik, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista