Ikaalisten matkatoimisto

Talviloma ja hiihtoloma 2019

Talviloma ja hiihtoloma – lähde hiihtolomamatkalle koko perheen voimin!

Hiihtolomalla on mukava viettää aikaa koko perheen kanssa. Voit valita perheesi talvilomiin sopivan matkan pituuden ja rentoutua talven keskellä. Tallinna on lyhyen matkan päässä ja tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Sieltä löytyy mukavasti tekemistä ja näkemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Hiihtoloma Tallinnassa on näin oiva ja myös edullisempi vaihtoehto perinteiselle etelänlomalle. Valikoimastamme löydät myös hiihtolomamatkoja Tukholmaan. Talviloma Tukholmassa tarjoaa kulttuuria, hyviä ravintolakokemuksia ja paljon hauskaa lapsille. Risteilyllä taas kaikki löytyy helposti saman katon alta tarjoten viihdettä koko perheelle kauniista merimaisemista nauttien. Kauttamme varaat kätevästi hiihtolomaristeilyt Tallinnaan ja TukholmaanLapsiperheen kylpylälomalla voit hemmotella perhettäsi lämpöisissä poreissa. Viron kylpylävalikoimassamme on erityisesti lapsiperheille suunnattuja perhekylpylöitä, joissa aika ei varmasti käy pitkäksi.

Tallinnan jatkuvasti kasvava suosio perhelomakohteena aiheuttaa sen, että isoimmat perhehuoneet varataan hiihtoloman alla loppuun ensin. Katso siis sivuiltamme talvilomavaihtoehdot ja varaa oma matkasi heti!

Hiihtolomaviikot 2019

Hiihtolomat 2019 lähestyvät. Listasimme eri kaupunkien hiihtolomaviikot lomasuunnitteluasi helpottamaan. Katso ajankohdat ja varmista oma hiihtolomamatkasi!

Lue lisää

Hiihtolomamatkat Tallinnaan

Lähde koko perheen voimin riemukkaalle hiihtolomamatkalle Tallinnaan. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat hiihtolomamatkat ja risteilyt kätevästi!

Lue lisää

Hiihtolomamatkat Tukholmaan

Lähde viettämään hiihtolomaa Tukholmaan perheen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat hiihtolomamatkat ja risteilyt helposti ja edullisesti!

Lue lisää

Scandic Ariadne -hotelli sijaitsee Värtahamnenilla Tukholman Gärdetissa noin 4 kilometrin päässä keskustasta. Perheystävällisestä hotellista löytyy perhehuoneita sekä muun muassa leikkihuone ja ravintolassa lasten menu. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen

Lue lisää

Riemukkaat kylpylälomat perheille

Viron perhekylpylät takaavat riemukkaan hiihtoloman. Tutustu Ikaalisten Matkatoimiston hiihtolomamatkoihin ja varmista perheellesi onnistunut loma!

Lue lisää

Lähde risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Laivoilla hiihtolomalaisille sopivat esiintyjät

Koulujen talvilomat ovat eri aikaan eri puolilla maata. Ikaalisten Matkatoimiston valikoimasta löydät lomamatkat kaikille Suomen talviloma-ajankohdille!

Lue lisää

Tallink Siljan risteilylaivat täyttyvät talvilomalla huippuartisteista. Lue lisää ja varaa oma risteilysi!

Lue lisää

Voit lähteä hiihtolomamatkalle myös omalla autolla!

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Lue tästä parhaat hiihtolomavinkkimme Tallinnaan ja Viroon!

Talvinen Viro tarjoaa erinomaiset puitteet aktiivisen hiihtoloman viettoon. Lue parhaat vinkkimme ja vietä mukava hiihtoloma Virossa koko perheen voimin!

Lue lisää

Tallinnasta löytyy vaikka mitä hauskaa tekemistä ja näkemistä hiihtolomalaisille. Lue Tallinnan kohdetärppimme ja vietä riemukas hiihtoloma Tallinnassa!

Lue lisää