Ikaalisten matkatoimisto

Talviloma ja hiihtoloma 2020

Talviloma ja hiihtoloma – lähde hiihtolomamatkalle koko perheen voimin!

Hiihtolomalla on mukava viettää aikaa koko perheen kanssa. Voit valita perheesi talvilomiin sopivan matkan pituuden ja rentoutua talven keskellä. Tallinna on lyhyen matkan päässä ja tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Sieltä löytyy mukavasti tekemistä ja näkemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Hiihtoloma Tallinnassa on näin oiva ja myös edullisempi vaihtoehto perinteiselle etelänlomalle. Valikoimastamme löydät myös hiihtolomamatkoja Tukholmaan. Talviloma Tukholmassa tarjoaa kulttuuria, hyviä ravintolakokemuksia ja paljon hauskaa lapsille. Risteilyllä taas kaikki löytyy helposti saman katon alta tarjoten viihdettä koko perheelle kauniista merimaisemista nauttien. Kauttamme varaat kätevästi hiihtolomaristeilyt Tallinnaan ja Tukholmaan. Lapsiperheen kylpylälomalla voit hemmotella perhettäsi lämpöisissä poreissa. Viron kylpylävalikoimassamme on erityisesti lapsiperheille suunnattuja perhekylpylöitä, joissa aika ei varmasti käy pitkäksi.

Tallinnan jatkuvasti kasvava suosio perhelomakohteena aiheuttaa sen, että isoimmat perhehuoneet varataan hiihtoloman alla loppuun ensin. Katso siis sivuiltamme talvilomavaihtoehdot ja varaa oma matkasi heti!

Riemukkaat kylpylälomat perheille

Viron perhekylpylät takaavat riemukkaan hiihtoloman. Tutustu Ikaalisten Matkatoimiston hiihtolomamatkoihin ja varmista perheellesi onnistunut loma!

Lue lisää

Lähde risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Laivoilla hiihtolomalaisille sopivat esiintyjät

Laivoilla riittää paljon kivaa tekemistä lapsille. Puuhailu leikkihuoneessa, esiintyjät, aktiviteetit ja hyvä ruoka.

Lue lisää

Hiihtolomamatkat Tallinnaan

Lähde koko perheen voimin riemukkaalle hiihtolomamatkalle Tallinnaan. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat hiihtolomamatkat ja risteilyt kätevästi!

Lue lisää

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Hiihtolomamatkat Tukholmaan

Lähde viettämään hiihtolomaa Tukholmaan perheen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat hiihtolomamatkat ja risteilyt helposti ja edullisesti!

Lue lisää

Voit lähteä hiihtolomamatkalle myös omalla autolla!

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Hiihtolomalla kaupunkilomalle Eurooppaan tai Baltiaan

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Lontoo, Pariisi tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Baltian hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Hiihtolomaviikot 2020

Hiihtolomat 2020 lähestyvät. Listasimme eri kaupunkien hiihtolomaviikot lomasuunnitteluasi helpottamaan. Katso ajankohdat ja varmista oma hiihtolomamatkasi!

Lue lisää