Ikaalisten matkatoimisto

Hiihtoloma Tallinnassa

Tallinna perheen kanssa on mielenkiintoinen ja monipuolinen kohde myös talvella. Olemme keränneet vinkkejä talvipäivän viettoon Tallinnassa, kannattaa tutustua, mitä Tallinna lasten kanssa matkaavalle tarjoaa! Hiihtoloma Tallinnassa tarjoaa mahdollisuuden hemmotteluun ja rentoutumiseen kylpylässä, ostosten tekoon lukuisissa ostoskeskuksissa, kiertelyyn Vanhassakaupungissa ja mielenkiintoisissa museoissa tai talvisiin aktiviteetteihin, kuten luisteluun ja mäenlaskuun. Perhematka on loistava tapa viettää perheen yhteistä talvilomaa. Varaa hiihtolomapaketti ja lähde hiihtolomalle Tallinnaan koko perheen voimin!

Viro-Tallinna-talvi-001

Tekemistä Tallinnassa hiihtolomalle

Tallinnan sataman vanhat vesitasohallit on remontoitu ja uudistettu interaktiiviseksi koko perheen näyttelyksi – kuuluisaksi Merimuseoksi. Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla tavalla.

Lue lisää

Käy ikimuistoisella vierailulla Tallinnan TV-Tornissa upeiden maisemien ja mahtavien aktiviteettien parissa!

Lue lisää

Tutustu Tallinnan hotellivalikoimaan

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Matkat Tallinnaan

Esimerkkejä muista Tallinnan alueen kylpylälomista

Tallinnan risteilyt