Hiihtoloma Tallinnassa


Tallinna perheen kanssa on mielenkiintoinen ja monipuolinen kohde myös talvella. Hiihtoloma Tallinnassa tarjoaa mahdollisuuden hemmotteluun ja rentoutumiseen kylpylässä, ostosten tekoon lukuisissa ostoskeskuksissa, kiertelyyn Vanhassakaupungissa ja mielenkiintoisissa museoissa tai talvisiin aktiviteetteihin, kuten luisteluun ja mäenlaskuun. Perhematka on loistava tapa viettää perheen yhteistä talvilomaa. Varaa hiihtolomapaketti ja lähde hiihtolomalle Tallinnaan koko perheen voimin!

Viro-Tallinna-talvi-001

Olemme keränneet vinkkejä talvipäivän viettoon Tallinnassa, kannattaa tutustua, mitä Tallinna lasten kanssa matkaavalle tarjoaa!


Tallinnassa perhelomalle suositeltuja hotelleja

 

Virun Onni Orava perhehuone on oiva valinta perheille Tallinnassa. Perhehuoneessa on parisänky ja lapsille kerrossänky. Tämän lisäksi huoneeseen on mahdollista saada lisävuode tai vauvanvuode. Huoneet on varusteltu erityisesti lapsiperheitä ajatellen. Viru hotellista löytyy myös mielenkiintoinen KGB-museo ja hotellin sijainti Viru-keskuksen vieressä on ihanteellinen Tallinnaan tutustumiselle.

Toinen hyvä vaihtoehto perheille on Park Inn Central. Centralin perhehuoneet ovat hyvin tilavia ja siistejä. Huoneessa on parivuode ja kerrossänky sekä levitettävä vuodesohva, jolla voi nukkua 1-2 lasta.

Jos perheenne kaipaa tasokasta majoitusta, suosittelemme Swissôtel Tallinn hotellia. Perheille on saatavilla esim. väliovella yhdistetyt huoneet. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa ns. lastenhuoneessa kaksi erillistä vuodetta. Lasten huoneessa on piirrettyjen teemoin kuvioidut petivaatteet, pyyhkeet, kylpytuotteet ja -takit. Pyydettäessä mahdollista saada huoneeseen maksutta myös dvd -soittimen, valikoiman piirrettyjä / elokuvia ja videopelejä. Lisäksi lapset saavat yllätyslahjan sisäänkirjautuessaan.


Majoitu perheen kanssa jossain Tallinnan riemukkaista kylpylähotelleista


Vesipedoille suosittelemme Kalev Spa -kylpylähotellia. Kalevista löytyy perheille mm. kerrosvuoteellisia perhehuoneita, sekä huoneita, jotka ovat yhdistettävissä väliovella. Allasosastolta löytyy mm. 50 m pitkä 8-ratainen allas, iso rentoutumisallas, lastenallas, pikkulasten allas, 4 liukumäkeä, höyrysauna, löylysauna ja ulkoterassi. Vesipuiston aulasta löytyy leikkihuone.

Erinomainen vaihtoehto perheille on myös Meriton Spa -kylpylähotelli. Hotellista löytyy perheille mm. väliovella yhdistettyjä huoneita. Kylpyläosastolta löytyy löyly-, suola-, höyry- ja leposaunat, kontrastiallas, virkistysallas hierontapisteineen, porealtaat ja matala lastenallas.

Myös Tallink Spa tarjoaa hyviä huonevaihtoehtoja perheille. Hotellista löytyy väliovella yhdistettyjä huoneita sekä delux-huoneita, joissa on parivuode ja 2 sohvaa. Hotellin Aqua Spa -osasto on monipuolinen; 5 erilaista saunaa mm. erilaisia höyrysaunoja, turkkilainen sauna ja suomalainen sauna sekä allasosasto. Allasosastolla on iso allas, poreallas, ulkoilma-allas ja lastenallas.

Talvilomaviikolla lapset ovat pääosassa Tallink Hotelseissa:
– Osallistu hauskaan Lotte-tarraleikkiin – kerää tarroja ja voita palkinto!
– Aamiaispöydässä tarjolla myös jäätelöä ja aamiaista voi syödä Lotte-piirrettyjen parissa
– Lapsille on tarjolla hauskoja hoitoja erikoishintaan. Miltä kuulostaisi merenneidon hieronta tai pikku merimiehen hieronta?
– Pidä hauskaa Aqua Spa -uima-altaissa
– Lapset syövät ilmaiseksi!*

* Kaikki enintään 11-vuotiaat Tallink-hotelleissa majoittuvat vieraat voivat valita ravintolassa lasten à la carte -ruokalistalta veloituksetta yhden ruokalajin.Tarjous koskee kaikkia Tallinnassa sijaitsevia Tallink-hotelleja 8.3.2020 saakka, kun à la carte -ruokalistalta tilataan samalla pääruoka tai alkuruoka. Yksi annos/lapsi/yöpyminen. Vain hotellin vieraille.

Viimsi Spa sijaitsee noin 11 km päässä Tallinnasta. Tämä monipuolinen kylpylähotelli on ykkösvalinta lapsiperheille! Hotellista löytyy mm. väliovella yhdistettäviä huoneita sekä perhehuoneita, joissa on lapsille kerrossänky. Viimsi tarjoaa paljon tekemistä lapsille: Suuri lastenmaailma Rôômupisik sijaitsee kylpylän 2.kerroksessa ja on avoinna 10.00-21.00 joka päivä. Lastenmaailmassa on mm. kiipeilyalue, liukumäki, zoo -kahvila, mahdollisuus pelata pöytätennistä pöytäjalkapalloa ja ilmakiekkoa. Viimsi Span vieressä on uusi Atlantis H2O vesipuisto, johon kannattaa ehdottomasti tutustua! Vesipuistosta löytyy altaiden lisäksi myös vesiliukumäkiä. Vesipuiston käyttö ei kuulu kylpylämajoituksen hintaan, vaan pääsylipun voi ostaa erikseen Viimsin hotellivastaanotosta.

Talviloma 2021 kotimaassa

Tutustu kotimaan hiihtolomiin 2021! Laskettelua, hiihtoa, luistelua tai vaikkapa lumikenkäilyä talvisissa maisemissa - kotimaan kohteemme tarjoavat valtavasti mahdollisuuksia hauskan talviloman viettoon koko perheelle!

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa hiihtolomalle

Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan alueella sijaitseva Keksintötehdas PROTO hyödyntää virtuaalitodellisuutta, jossa kaiken ikäiset vieraat voivat testailla tekniikan ihmeitä. PROTO ei ole vain museo, tiedepuisto tai viihdekeskus – se yhdistää kaikki kolme!

Lue lisää

Lähde viettämään mukavaa päivää Viimsi Span vesipuistoon Atlantis H2O Aquaparkiin!

Lue lisää Atlantis H2O Aquaparkista

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Käy ikimuistoisella vierailulla Tallinnan TV-Tornissa upeiden maisemien ja mahtavien aktiviteettien parissa!

Lue lisää

Vuosisadan vanhan sähkövoimalan uumenista löytyvä koko perheelle sopiva Enegian Oivalluskeskus tarjoaa paljon oivallus- ja oppimismahdollisuuksia. Noin 130 interaktiivista näyttelyesinettä kertovat sähkötalouden historiasta, sähkön keksimisestä, salamoista, uusiutuvista energiamuodoista, ydinenergiasta, äänestä ja optiikasta.

Lue lisää Energian Oivalluskeskuksesta

Tutustu Tallinnan hotellivalikoimaan

Voit valita Tallinnan hotellin lähes 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Matkat Tallinnaan

Tallinnan risteilyt