Silja Europa risteily pariskunnalle

Risteily Tallinnaan on oiva tapa piristää pariskunnan arkea ja saada laatuaikaa oman rakkaan kanssa. Alkuviikosta, sunnuntaista tiistaihin laivalla menoa siivittävät meritanssit ja loppuviikosta on enemmän bilemeininkiä. Valitse teille sopivin vaihtoehto! Olemme myös koonneet erilaisia vinkkejä, mitä romanttista pariskunnat voivat tehdä Tallinnassa neljän tunnin maissaolon aikana!

Silja Europa

Viihde

Silja Europan jokaisella lähdöllä on viihdettä kaikenikäisille! Sunnuntaista tiistaihin risteilyillä teemana on meritanssit, ja asiakkaita viihdyttävät tunnetut tanssiorkesterit ja iskelmäartistit. Kerran kuussa keskiviikkona on myös Iskelmäkeskiviikko, jota tähdittää aina tunnettu iskelmäartisti!

Tavalliset keskiviikot vietetään pikkulauantain merkeissä ja kohti viikonloppua mennään myös biletystunnelmissa. Kovemmasta menosta pitävät pariskunnat viihtyvät takuulla loppuviikon lähdöillä! Silja Europalla on myös TorstaiLive -lähtöjä, joilla viihdyttävät Suomen suosituimmat artistit ja bändit!

Tarkista esiintyjät täältä! Meritansseista voit lukea tarkemmin täältä.

Ruoka

Silja Europalla voit valita mieleisesi ravintolan useamman ravintolan joukosta. Voitte mennä syömään Grande Buffet -ravintolaan tai nauttia a la carte -ravintoloista, joita laivalla on kaksi; Grill House -ravintolaan sekä italialainen ravintola Tavolàta.

Rentoutuminen

Laivalla on useita eri baareja ja pubeja, joissa viettää iltaa hyvän musiikin ja viihteen parissa. Kannattaa tutustua myös laivan hyvän olon palveluihin. Silja Europan kylpyläosastolla pääset nauttimaan saunan lämmöstä ja pulahtamaan porealtaiden lämpimiin poreisiin. Laivalta on mahdollista varata myös tilaussauna, jos haluatte viettää aikaa kahden kesken. Kylpyläosaston vieressä on kauneussalonki itsensä hemmotteluun.

Ostokset

Tax Free Superstoresta löydät makeisia, alkoholijuomia, savukkeita sekä elintarvikkeita. Perfume & Fashion -myymälä on tuoksujen, kosmetiikan ja asusteiden erikoismyymälä. Matkamuistot kotiin löydät Gifts-myymälästä tai tuliaiset perheen pienimmille Kids & Toys -kaupasta. Electronics-myymälässä tarjolla on pienelektroniikkaa ja oheistuotteita.

Hytit

Mikäli kaipaat pientä luksusta matkallesi, kannattaa tutustua de lux -luokan hytteihin sekä sviitteihin. Näissä hyteissä on parivuode ja hytin hintaan sisältyy erikoisaamiainen kuohuviinillä.

Hyttitilaus

Voit tilata hyttiisi ennakkoon esimerkiksi kuohuviiniä, suklaata tai hedelmiä.

Tallinna

Risteilyn aikana sinulla on mahdollista vierailla noin neljän tunnin ajan myös Tallinnassa. Kiertele Vanhassakaupungissa, poikkea kahvilassa, tee ostoksia, vieraile museossa tai nauti hoidoista. Tallinna tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää myös lyhyelle vierailulle!

Lue ostosmahdollisuuksista

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Ihastu Vanhaankaupunkiin

Historiallinen Tallinnan Vanhakaupunki on yksi suosituimmista kohteista Tallinnassa - eikä syyttä. Lue lisää ja varmista oma Tallinnan matkasi jo tänään!

Lue lisää

Tutustu ravintoloihin

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat ravintolat Tallinnassa. Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan

Vieraile kylpylässä

Risteily Tallinnaan on oiva tapa piristää pariskunnan arkea ja saada laatuaikaa oman rakkaan kanssa.

Lue vinkkimme pariskunnille täältä!

Kulttuuria ja nähtävää Tallinnassa

Käy ikimuistoisella vierailulla Tallinnan TV-Tornissa upeiden maisemien ja mahtavien aktiviteettien parissa!

Lue lisää

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Tutustu Silja Europaan ja laivan viihdetarjontaan!

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää

Varaa matkasi täältä!