Silja Serenade esiintyjät ja viihde

Silja Serenadella viihteestä vastaavat joka ilta upeat bändit ja esiintyjät. Alkuillasta Promenade-kävelykadulla voi nauttia pianistin, jazz-tyylisen trion tai DJ:n ja saksofonistin lempeistä rytmeistä. Myöhemmin voi suunnata laivan pubiin kuuntelemaan trubaduurin energistä hittikimaraa. Myöhemmin illalla onkin aika siirtyä yökerhon parketille kansainvälisten housebändien tahdittamana ja jatkaa iltaa diskossa loistavien hittien rytmiin. Midnight Show tarjoaa säihkettä, taidokkaita tanssijoita ja laulajia.

Lähde viihtymään Silja Serenadelle – Tutustu laivan viihteeseen!

Lapsille

Su 30.9. Teemaristeily: Skidit Risteily
Su 25.11. Teemaristeily: Skidit Risteily
Su 2.9. Lasten Festarit: Kikattava Kakkiainen
Su 9.12. Lasten Festarit: Hevisaurus

La 1.12. Suuri Muumiristeily

Suosikkimaskotit Muumi sekä Harri Hylje seikkailevat laivoilla aina viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina. Näiden karvaisten kavereiden kanssa voit puuhailla ja diskoilla. Muumi seikkailee lisäksi hytin sekä leikkinurkkauksen TV-animaatioissa.

Meritanssit

Ke 12.9. Meritanssit: Leif Lindeman & Amore
To 13.9. Meritanssit: Leif Lindeman & Amore
Ke 26.9. Meritanssit: Lasse Hoikka & Souvarit
TO 27.9. Meritanssit: Lasse Hoikka & Souvarit

KESÄSHOWT 1.6.–31.8.2018

Kesällä  Silja Symphonylla ja Silja Serenadella nähdään Quickstep Dancers -ryhmän alkuillan lasten ja nuorten show sekä myöhemmin illalla Midnight show.

Helsinki-Tukholma-suunnan Destination Paradise Midnight show:n uskalias ja uudenlainen esitys hakee vaikutteensa maailman hohdokkaista paratiisikohteista ja hienostuneimmista yökerhoista yhdistellen tämän hetken menevimpiä tanssisäveliä sekä näyttäviä asuja.

Tukholma-Helsinki-suunnan Swing, Sing and Dance Midnight show vie yleisön tyylikkäälle matkalle nostalgisen ja iloisen musiikin, laulun ja tanssin parissa, jossa vintage-muoti yhdistyy nykytanssin eri tyyleihin muodostaen jännittävän elämyksen.

1.9. alkaen taidokas TODES

TODES valloittaa Silja Serenaden syyskuussa uudella ”What a dream I had..” -esityksellään. Show on huippuunsa hiottua akrobatista showtanssia. Lahjakkaista akrobaattitanssijoista koostuvan ryhmän energinen ja tyylipuhdas show ihastuttaa. Serenadella show:ta esitetään 1.9.-10.11.2018, ensin 15 minuutin avajaisesityksessä alkuillasta ja 30 minuutin pääshowssa keskiyön lähestyessä!

Syysloma

Syyslomalla Silja Serenadella pääset halaamaan Harri Hyljettä ja kuuntelemaan suomalaisia musiikin kärkinimiä, kun Atlantis yökerhon lavalle nousevat koko perheen suosikkiartistit. Keikat pidetään Päivä Tukholmassa -risteilyn menomatkalla Helsingistä Tukholmaan.

Lähtöpäivät Päivä Tukholmassa -keikkaristeilylle Helsingistä:
14.10. Ellinoora
16.10. Pikku G
18.10. Pikku G
24.10. Mikael Gabriel

Huom! Viihdekalenterissa esiintyjät on listattu risteilyn lähtöpäivän mukaan ja esiintyminen voi tapahtua myös paluupäivänä. Muutokset esiintyjiin ovat mahdollisia. Laivan viikottaisessa viihdetarjonnassa saattaa olla poikkeuksia, joten varmistathan vielä viihdekalenterista päiväkohtaisen viihdetarjonnan. Katso tarkka viihdekalenteri Tallink Siljan sivuilta.

Tutustu tarkemmin Serenadeen, Symphonyyn sekä Päivä Tukholmassa risteilyihin

Tule viihtymään, rentoutumaan ja tekemään ostoksia Silja Serenadelle, jolta löydät toisen Itämeren ainoista kävelykaduista! Laivan sydän, Promenade-katu tarjoaa monipuoliset shoppailu- ja ajanviettomahdollisuudet risteilijälle!

Lue lisää

Lähde Silja Symphonylla nauttimaan merellisestä lomatunnelmasta matkalla Tukholmaan! Symphonylta löytyy toinen Itämeren ainoista kävelykaduista sekä useita houkuttelevia ravintoloita ja baareja. Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää