Ikaalisten matkatoimisto

Skarverennet

Koe upea Skarverennet – yhdessä Krista Pärmäkosken kanssa!

MATKA LOPPUUNMYYTY! – Matka Skarverennet tapahtumaan on loppuunmyyty. Jos sinulla kuitenkin on sellainen tilanne, että haluaisit mukaan matkaan, niin ole yhteydessä matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi, niin selvitämme sinulle, onko paikkoja mahdollista lisätä!

MYYNNISSÄ MYÖS:
MM-Hiihtomatka Seefeldiin 2019! Tutustu ja varaa matka MM-Seefeldiin tästä.

Norjan hiihtomatka Birkebeinerrennet 2019! Tutustu ja varaa matka Birkebeinerrennetiin tästä.

 

Hiihtomatkamme vie ainutlaatuiseen massahiihtotapahtumaan Norjan Skarverennetiin. Matkalla tutuksi tulee myös Norjan upea pääkaupunki Oslo. Parasta matkalla on norjalaisen tunnelman lisäksi suomalainen hiihtokulttuuri, sillä kunniavieraana matkalla on suomalaisen naishiihdon ykkösnimi Krista Pärmäkoski. Lähde mukaan ainutlaatuiselle matkalle, jossa kohtaat urheilijan elämää lähietäisyydellä.

Vuonna 2017 Krista hiihti Skarverennetissä kolmannelle sijalle. Erityislaatuinen Skarverennetin tapahtuma jäi Ikaalisten Urheilijoiden naisjoukkueesta osallistuneiden urheilijoiden mieleen. Tule mukaan ikimuistoiselle matkalle, kun keväälle 2018 suuntaamme kohti Osloa ja Skarverennetia. Matkasta tekee Skarverennetin elämyksen lisäksi ainutlaatuisen se, että Krista Pärmäkoski on yhdessä tukijoukkojensa kanssa mukana matkassa!

Matkavarauksen yhteydessä voit ilmoittautua myös hiihtäjäksi Skarverennet tapahtumaan. Reittinä on joko 37 kilometrin lähtö Finsistä tai 25 kilometrin lähtö Haugastölistä. Matkalle voit tulla mukaan myös kannustajaksi, jolloin matkaamme vastaanottamaan hiihtäjät, kun he saapuvat maalialueelle Ustaosetissa.

Mikäli olette varaamassa niin, että osa teistä lähtee mukaan hiihtämään Skarverennetin ja osa tulossa vain katsomaan, pyydämme tekemään varauksen Ikaalisten Matkatoimiston asiakaspalvelun kautta joko soittamalla 0345800 (09-17 ma-pe) tai lähettämällä sähköpostia matkat@ikaalistenmatkatoimisto.fi

Matkat Skarverennetiin