Park Inn by Radisson Stuttgart

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla parin minuutin kävelymatkan päässä Marienplatz-aukiolta ja noin kilometrin etäisyydellä Stuttgartin keskustasta. Kaupungin palvelut kuten kaupat, ravintolat, baarit, museot ja teatterit ovat kaikki tarjolla lähietäisyydellä.
Hotelli

Autoista kiinnostuneet voivat vierailla lähistön Mercedes-Benz– ja Porsche–museoissa. Luontoharrastajat viihtyvät erityisesti historiallisessa Wilhelma Zoological– ja kasvitieteellisessä puutarhassa.

Hotellissa palvelee italailaispainotteinen Bocca Buona–ravintola sekä Lounge-baari. Huoneet ovat äänieristettyjä ja tarjoavat näin rauhalliset yöunet keskeisestä kaupunkisijainnista huolimatta. Hotellin yläkerroksessa on kuntokeskus johon kuuluu sauna, hiljainen tila sekä pieni kuntosali.

Tarjonnassamme on Standard– ja Superior–huoneita. Kaikkien huoneiden mukavuuksiin kuuluu WiFi, TV ja kahvin ja teen keitin. Osassa Superior–huoneita on myös saatavissa ranskalainen tai tavallinen parveke. Hotellin aamiainen sisältyy majoitukseen.

Hotellissa on saatavissa lisämaksusta parkkipaikka hallista. Parkin maksu on noin 13€ /vuorokausi. Paikkaa ei voi varata ennakkoon.

 

Tripadvisor
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta

Miksi valita Park Inn by Radisson Stuttgart?
Keskeinen sijainti
Kauoungin palvelut ja nähtävyydet lähietäisyydellä
Tyylikkäästi ja modernisti sisustetut huoneet

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Park Inn by Radisson Stuttgart

Hauptstaetter Strasse 147 Ecke Kolbstrasse, 70178 Stuttgart Germany
Puh: +49 711 320 94 0
S-posti: info.stuttgart@parkinn.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Staatsgalerie Stuttgart
Staatsgalerie Stuttgart
2 km
Mercedes Benzz–museo
Mercedes Benzz–museo
7,9 km
Stuttgartin lentokenttä
Stuttgartin lentokenttä
13 km