Ikaalisten matkatoimisto

Syysloma Tallinnassa 2019

Läheltä, vain muutaman tunnin päästä, löytyy Suomalaisten suosikkikohde Tallinna hotelleineen, kylpylöineen ja ostosmahdollisuuksineen. Tallinnasta löytyy tekemistä koko perheelle ja pystyt ostamaan matkavarauksesi yhteydessä lippuja lasten ja aikuisten suosikkikohteisiin, kuten Merimuseoon, Tallinnan eläintarhaan, Tallinnan TV-torniin tai 19.10. avautuvaan Keksintötehdas PROTO:on. Oiva vaihtoehto on myös Estonia teatterin koko perheelle sopiva Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti.

Perhepaketit Tallinnaan

Hyviä perhehotelleja Tallinnassa ovat esimerkiksi Meriton Spa, Kalev Spa, Express Hotel ja Sokos Hotel Viru. Perhehuoneita on rajoitettu määrä, joten varaa omasi ajoissa!

sokos-hotel-viru-012

Original Sokos Hotel Virun Onni Orava perhehuone on hyvä vaihtoehto majoitukseen. Huoneessa mahtuu majoittumaan 2 aikuista ja 2-3 lasta (2 alle 18-vuotiasta lasta kerrossängyssä ja 1 lapsi lisävuoteelle).


kalev-spa-016 Kalev Span kerrossängyllisessä perhehuoneessa mahtuu majoittumaan 2 aikuista ja 2 lasta (2 alle 18 v. lasta kerrossängyssä). Hotellista löytyy myös väliovellisia perhehuoneita 4-6 hengen perheille.


tallink-express-007Express hotellin perhehuoneissa on parivuode ja avattava vuodesohva. Huoneessa voi majoittua 2 aikuista ja 2-3 lasta (2 alle 17-vuotiasta lasta kerrossängyssä ja 1 lapsi lisävuoteella). Huoneen koko on noin 14-16 m2.


Park Inn Meriton Spa hotellin superior-luokan huoneissa mahtuu majoittumaan 2 aikuista ja 2 lasta lisävuoteilla. Hotellista löytyy myös väliovellisia perhehuoneita 4-7 hengen perheille. Lisäksi allas-osaston käyttö kuuluu hintaan.


Park Inn Central hotellin perhehuoneissa voi majoittua 4-6 henkinen perhe. Huoneissa on parivuode, kerrossänky lapsille sekä levitettävä vuodesohva jolla voi nukkua 2 o-12-vuotiasta lasta tai 1 yli 12-vuotias.


Osa perhehuoneista ja muista erikoishuoneista on varattavissa nettisivujemme kautta, mutta jos et löydä haluamaasi vaihtoehtoa, ole yhteydessä toimistoomme, niin autamme sinua löytämään parhaan hotellivaihtoehdon!

Varaa matkasi Tallinnaan

Lue lisää

Tallinna tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa syksyllä ja talvella. Lue parhaat kohdevinkkimme Tallinnan syksyyn ja talveen ja varaa oma matkasi jo tänään.

Lue lisää

Tallinna on erinomainen kohde lapsiperheille. Tekemistä löytyy vaikka moneksi päiväksi. Ikaalisten Matkatoimistolta löydät hyvät ohjelmavinkit unohtamatta lapsiperheille sopivia hotelleja ja matkoja. Tule tutustumaan!

Lue lisää Tallinnan hotellisuosituksista lapsiperheille

Tekemistä Tallinnaan syyslomalle

Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan alueella sijaitseva Keksintötehdas PROTO hyödyntää virtuaalitodellisuutta, jossa kaiken ikäiset vieraat voivat testailla tekniikan ihmeitä. PROTO ei ole vain museo, tiedepuisto tai viihdekeskus – se yhdistää kaikki kolme!

Lue lisää

Monenlaisia temppuja ja visuaalisia yllätyksiä sisältävä hurmaava koko perheen baletti on yksi Viron kansallisbaletin rakastetuimpia esityksiä.

Lue lisää

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Lähde viettämään mukavaa päivää Viimsi Span vesipuistoon Atlantis H2O Aquaparkiin!

Lue lisää Atlantis H2O Aquaparkista

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Tutustu pohjoisen jännittävimpaan eläinkokoelmaan! Kokoelmassa on yli 10 000 eläintä yli 500 eri lajista, mukaanlukien selkärangattomat. Eläintarhassa asustelee afrikannorsuja, amurintiikereitä, jääkarhuja, suippohuulisarvikuonoja ja paljon muita. Eläintarhan lähes 89 hehtaarin alalla löydät luonnollista metsää ja mielenkiintoisia puutarhoja – varaa vierailuasi varten reilusti aikaa.

Lue lisää

Vuosisadan vanhan sähkövoimalan uumenista löytyvä koko perheelle sopiva Enegian Oivalluskeskus tarjoaa paljon oivallus- ja oppimismahdollisuuksia. Noin 130 interaktiivista näyttelyesinettä kertovat sähkötalouden historiasta, sähkön keksimisestä, salamoista, uusiutuvista energiamuodoista, ydinenergiasta, äänestä ja optiikasta.

Lue lisää Energian Oivalluskeskuksesta

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tutustu Tallinnan hotelleihin

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää