Ikaalisten matkatoimisto

Syysloma Tukholmassa 2019

Lähde syyslomalla tutustumaan naapurimaamme ihastuttavaan saaristokaupunkiin Tukholmaan! Tukholmasta löytyy tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Voit vierailla museoissa, tehdä ostoksia tai sitten vain kierrellä, katsella ja nauttia kaupungin tunnelmasta. Matkaan pääsee joko risteillen, lentäen tai yhdistämällä risteilyn sekä lennon.

Vinkkejä Tukholmaan syyslomalle

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tukholma toivottaa lapsiperheet sydämellisesti tervetulleeksi, tarjoten kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille runsaasti koettavaa ja nähtävää.

Lue lisää

Junibackenissa voi kokea pohjoismaisten satujen taikaa ja kaikki saavat leikkiä ja touhuta, tutkia ja oppia. Lastenmuseo sijaitsee Djurgårdenin saarella lähellä Tukholman keskustaa.

Lue lisää Junibackenista

Vasa-museossa on esillä 1600-luvulta peräisin oleva sotalaiva Vasa sekä yhdeksän siihen liittyvää näyttelyä, jotka herättävät eloon menneen aikakauden ja sen ihmiset.

Lue lisää

Silja Serenadella ja Symphonylla on tarjolla viihdettä syyslomalähdöillä

Syyslomalla Päivä Tukholmassa risteilyllä viihdyttävät Pikku G, Mikael Gabriel, Ellinoora ja Reino Nordin! Meiltä risteilyt lähdöllä Helsingistä tai kuljetuksin Pirkanmaalta.

Lue lisää

Tutustu Tukholman risteilyihin

Tutustu Tukholman hotellimatkoihin

Kaupunkilomat Tukholmaan lentäen

Tukholman laiva-lentomatkat

Lento-laivamatkat Tukholmaan Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Koe samalla matkalla lentämisen nopeus, Tukholman upea saaristo ja laivamatkan mukavuus. Laivoina Tallink Siljan alukset Helsinkiin ja Turkuun.

Lue lisää

Tutustu myös

Tukholman ravintolat tarjoavat perinteisiä ruotsalaisia ruokia sekä herkkuja maailman eri kolkista. Lähde makuelämykselle Ikaalisten Matkatoimiston kautta!

Lue lisää

Tukholmassa on toimiva ja helppokäyttöinen julkinen liikenne

Lue lisää

Tukholma on samalla sekä muodikas, kansainvälinen että perinteinen kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle huikean määrän shoppailumahdollisuuksia aina pohjoismaisesta huippudesignista muotiin, kauneuteen ja sisustamiseen.

Lue lisää

Tukholman kaunis luonto, upea arkkitehtuuri ja kansainvälinen tunnelma tarjoavat jokaiselle jotakin. Tukholmassa riittää nähtävää ja tehtävää moneksi kerraksi.

Tutustu Tukholman nähtävyyksiin