Syysloma ja syyslomamatkat

 


Syyslomat vuodelle 2020 ovat aivan nurkan takana ja nyt onkin oiva hetki varata syyslomamatka koko perheelle!

Varaa syyslomamatka 2020 koko perheelle!

Vuonna 2020 syysloma on monessa perheessä hieman erilainen. Suunnitelmat ovat muuttuneet ja olemme joutuneet luopumaan monista totutuista asioista. Samalla on kuitenkin avautunut paljon uusia mahdollisuuksia. Lomasuunnitelmat kohdistuvat tänä vuonna kotimaahan ja miten paljon ihania helmiä täältä löytyykään!

Olemme etsineet syylomallesi iloista lomafiilistä useista kotimaan kohteista. Miltä kuulostaisi vaikkapa pulahdus Levi Span poreisiin? Huomasithan että pohjoisen laskettelukausikin on jo pyörähtänyt käyntiin – Levilläkin hiihtokausi starttaa ennätysaikaisin.

Syksyinen Ahvenanmaa ja Maarianhamina tarjoavat valtavasti tekemistä ja ihasteltavaa koko perheelle. Kastelholman keskiaikaisessa linnassa voi etsiä aarteita ja seikkailla merirosvokierroksella, Merenkulkumuseo tarjoaa kiinnostavaa ihmeteltävää koko perheelle ja Mariebadin kylpylässä on ihana polskia!

Baltic Prinsess risteilee Turusta ja m/s Victoria Helsingistä. Kummassakaan laivassa ei ole maihinnousua, joten voit lähteä syyslomaristeilylle ilman karanteenirajoituksia.

Olisiko sinun syyslomasi tehty näistä? Tutustu IMT:n valikoimaan ja valitse teidän perheelle sopivin vaihtoehto! Syyslomien ajankohdat vuodelle 2020 voit tarkistaa täältä.

Riemukas loma kotimaassa

Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita kaikkina vuodenaikoina! Lähde tutustumaan kotimaahan ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Lue lisää kotimaan matkoista

Upea, lumoava pohjoisen luonto! Lappiin matkustetaan maailman ääristä asti, eikä ihme! Pohjoisen puhtaus, rauha ja henkeäsalpaavat maisemat luovat ainutlaatuisen elämyksen. Tee matkaunelmista totta!

Lue lisää

Levi on täynnä liikunnan riemua - varaa perhehuoneet

Syyslomalla laivalle, ilman karanteenia

Syksyinen Maarianhamina