Syysloma ja syyslomamatkat

Syyslomat vuodelle 2020 lähestyvät ja nyt onkin oiva hetki varata syyslomamatka koko perheelle!

Varaa syyslomamatka 2020 koko perheelle jo tänään!

Läheltä, vain muutaman tunnin päästä, löytyy suomalaisten suosikkikohde Tallinna hotelleineen, kylpylöineen ja ostosmahdollisuuksineen. Silja Europan -risteilyllä tai päiväristeilyllä ehdit viettää maissa muutaman tunnin. Voit myös yöpyä hotellissa yhden tai useamman yön tai lähteä polskimaan johonkin Tallinnan viihtyisistä kylpylöistä. Tallinnasta löytyy tekemistä koko perheelle, kuten esimerkiksi MerimuseoTallinnan eläintarha, Tallinnan TV-torni tai Keksintötehdas PROTO.

Pärnussa viihtyy koko perhe. Pärnuun on mahdollista lähteä hotellimatkalle tai kylpylämatkalle. Viihtyisä kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä syyslomamatkalle.

Olisiko sinun syyslomasi tehty näistä? Tutustu Ikaalisten Matkatoimiston laajaan valikoimaan ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Syyslomien ajankohdat vuodelle 2020 voit tarkistaa täältä.

Syyslomamatkat perheille

Tallinna tarjoaa monenlaista tekemistä koko perheelle syyslomalle! Varaa hotellimatka koko perheelle. Valittavana yli 30 keskustahotellia sekä laivamatkat Tallink Siljalle usealle eri laivavuorolle.

Lue lisää

Onko suunnitelmissa loma lasten kanssa? Meiltä löytyy riemukkaat ja edulliset perhelomat Viron parhaisiin kylpylöihin. Mahtavat perhekylpylät Tallinnan Kalev Spa tai Viimsi Spa, Pärnun Tervise Paradiis tai Tervis sekä Rakveren Aqua Spa eivät jää Suomen kylpylöille kakkoseksi. Löydä kylpyläelämykset Virosta!

Lue lisää Viron perhekylpyöistä

Matkapaketteihimme saat oman auton mukaan – helposti ja edullisesti!

Lue lisää omalla autolla matkustamisesta

Syyslomaristeilyt, lasten kanssa laivalle

Pärnun hotellimatkat

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Loma Riiassa tai Jurmalassa

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian hotellimatkoista

Kaunis kylpyläkaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloistaan, kylpyläperinteistä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan valkoinen kvartsihiekkaranta on täynnä elämää.

Lue lisää Jurmalan hotellimatkoista

Koko perheen road trip -seikkailu Baltiassa!

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien road trip -matkasi.

Lue lisää

Baltian hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Rentouttava loma kotimaassa

Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita. Lähde tutustumaan kotimaahan helposti omalla autolla kiertäen ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Lue lisää kotimaan matkoista