Tähtiartistit Victorialla

Sytytkö suomirockista tai iskelmästä vai onko menevä electro-musiikki enemmän makuusi? Tsekkaa Ms Victorian syksyn esiintyjät ja lähde risteilylle!


 

Lähde kuulemaan kotimaista rockia! Suomalainen suosikkiyhtye Happoradio esiintyy lokakuun alussa Ms Victorialla. Rockyhtye on tullut vuosien saatossa tunnetuksi muun muassa Che Guevara ja Puhu äänellä, jonka kuulen -kappaleista ja onkin kasvattanut suosiotaan tasaisesti seitsemän julkaistun studioalbumin myötä. Tänä vuonna julkaistu kappale Silta on tuttu radioiden soittolistoilta.


 

Villiinny tanssilattialla! Entisestään pimeneviä syysiltoja valaisee mystinen Electric Carneval, joka viihdyttää erityisesti elektronisen musiikin ystäviä maan parhailla Dj:illä ja tanssijoilla keskellä Itämerta! Musiikkitarjontaan kuuluvat EDM, House, Trance, Hard Style, Deep House ja Techno. Electric Carneval -risteily kuuluu yökerhossassa ja discossa. Yökerhossa kuulet isoimmat ja tuoreimmat hitit, ja Disco tarjoilee risteilykohtaisesti vierailevan klubibrändin musiikkia. Show koostuu huippuluokan äänentoistosta, massivisesta valoshowsta, videoscreeistä, hekumallisista tanssijoista sekä visuaalisesta toteutuksesta.


 

Koe Mamban comeback ja kuule uusimmat biisit livenä! Kaikkien tuntema iskelmäyhtye Mamba yhdistelee romantiikkaa, poppia ja huumoria. Hittilistoilta yleisö tuntee muun muassa kappaleet Älä jätä minua ja Vielä on kesää jäljellä. Viiden vuoden tauon jälkeen yhtye on palannut keikkalavoille, ja aiemmin tänä vuonna julkistettiin Et ole yksin -single, kun Mamba palasi äänistudioon.