Ikaalisten matkatoimisto

Tallinn Viimsi SPA:n SPA18+ spa- ja saunakeskus

tallinna-viimsi-spa18+-008

SPA18+, viihtyisää oleskelua rauhassa ja hiljaisuudessa

Viimsin SPA18+ on ainoastaan aikuisille tarkoitettu spa- ja saunakeskus. SPA18+ osastolla on käytettävissä kuusi saunaa, vesibaari, tallinna-viimsi-spa18+-004lepoalueet, Garra Ruffa kala-allas, turkkilainen hammam, japanilainen onsen-kuumavesiallas, saarenmaalainen mutasauna sekä modernisti suunniteltu kahvila ja allasbaari. Kylpyläosaston rentoutushuoneessa voi nauttia hedelmiä ja virkistäviä juomia. On myös mahdollista osallistua erilaisiin saunarituaaleihin. Turkkilaisesa saunassa esitellään saippuavaahtorituaalia. SPA18+ osastolle lipun ostaneet voivat käyttää myös Viimsin koko perheen saunakeskuksen yhdeksää saunaa, allasta ja uimahallia. Lisämaksusta on mahdollista tilata eksoottisia Afrikan Kalaharin autiomaan vartalohoitoja, Thai-hierontoja ja Galla Rufa kokovartalokalahoitoa.

tallinna-viimsi-spa18+-001Spa- ja saunakeskuksen käyttö ei sisälly Viimsin majoituksen hintaan, vaan se on ostettavissa lisämaksusta. Myös Tallinnan muissa hotelleissa majoittuvat voivat myös ostaa lipun Viimsin SPA18+ osastolle ja lähteä rentoutumaan. Ikaalisten Matkatoimiston kautta on mahdollista ostaa lippu Tallinnan matkavarauksen yhteydessä.

 

Hinta: 24€ / 3 tuntia

Hinta sisältää:tallinna-viimsi-spa18+-005

  • 3 tunnin lipun
  • kylpytakin ja kylpypyyhkeen käytön

SPA18+ spa- ja saunaosaston aukioloajat:

  • Maanantai klo 15.00-20.30
  • Tiistai – Perjantai klo 12.00-22.30
  • Lauantai – Sunnuntai sekä valtakunnallisina juhlapäivinä klo 11.00-22.30

 

Tutustu Viimsi kylpylään

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Tutustu Tallinnan hotellimatka sekä kylpylälomavalikoimiin

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Viimsin kylpylälomat