Tallinna

Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan historialliseen muurien suojaamaan Vanhaankaupunkiin, moderniin uuteen keskustaan sekä kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Tallinnan Vanhankaupungin miljöö on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Makuelämyksiä ja romantiikka löytää holvikellareista. Kesällä terassit levittäytyvät toreille ja lukuisille mukulakivikaduille.

Tallinnan uuden keskustan modernit lasi- ja tornitalot kohoavat Vanhankaupungin porttien edestä. Uudesta keskustasta löydät muoti- ja merkkiliikkeet, isot ostoskeskukset kuten Viru Keskuksen sekä kulttuurielämyksiä esimerkiksi Estonia-teatterin laadukkaasta valikoimasta.

Viron pääkaupunkiin Tallinnaan matkaa Helsingistä on nopeimmillaan vain kahden tunnin laivamatka. Kaupungissa järjestetään monia tapahtumia huippuartistien konserteista ja erilaisista festivaaleista urheilutapahtumiin. Mielenkiintoiset museot ja uudistetut trendikkäät lähiöt takaavat onnistuneen loman. Kauttamme voit varata haluamasi majoituksen laajasta hotellivalikoimasta sekä laiva-aikataulut oman suunnitelmasi mukaan.

Lisää Tallinnasta

Liikkuminen

Tallinnan keskustan alue on kompakti ja siellä on helppo liikkua kävellen. Tallinnassa on kuitenkin myös erinomaisen toimiva julkinen liikenne. Bussit ja raitiovaunut liikennöivät päivittäin aamusta iltaan. Matkalippu tulee näyttää leimauslaitteelle aina kun nousee sisään liikennevälineeseen. Kun poistut kyydistä, ei lippua tarvitse näyttää laitteelle uudelleen. Lue lisää Tallinnan julkisesta liikenteestä ja lippujen hinnoista.

Taksilla liikkuessa kannattaa olla tarkkana, sillä taksien hinnat voivat vaihdella suurestikin ja liikkeellä on valitettavan paljon epärehellisiä takseja. Ennen matkan alkua tutustu hinnastoon, joka on taksin oikean takaoven ikkunassa. Takseissa maksetaan käteisellä, mutta useissa takseissa voi maksaa myös pankkikortilla. Lue Visit Tallinn -sivuston vinkit taksilla matkustamiseen.

Vaivaton tapa liikkua Tallinnassa on Bolt-sovellus. Sovellukseen syötetään haluttu määränpää ja oma sijainti toimii lähtöpaikkana. Sovellus etsii lähimpänä olevat autot. Sovelluksesta voit valita auton mielesi mukaan ja samalla näet myös matkan hinnan etukäteen. Maksu menee sovellukseen ladatulta maksukortilta, mutta osa sovelluksista tarjoaa myös käteismaksumahdollisuuden.

Varsinkin kesäaikaan Tallinnassa on helppoa ja vaivatonta vuokrata polkupyörä ja tutustua sen avulla kaupunkiin ja sen lähialueiseen, tai lähteä ehkäpä joko hieman pidemmälle kaupungin ulkopuolelle. Polkupyörän vuokraus Tallinnassa onnistuu tästä linkistä.

Tuliaiset ja ostokset

Tallinna tarjoaa täydelliset puitteet viihtyisään shoppailulomaan. Tallinnasta löytyy niin pieniä paikallisia käsityö- ja designliikkeitä kuin isoja kauppakeskuksiakin. Hinnat eivät välttämättä ole kovinkaan paljon edullisemmat kuin Suomessa, mutta erilaista valikoimaa Tallinnasta kyllä löytyy. Tutustu paikallisten pienyrittäjien tuotteisiin ja virolaiseen designiin. Vaateostoksia tekevälle Tallinna tarjoaa monia kansainvälisiäkin vaateketjuja, joita ei Suomesta löydy. Lue parhaat shoppailuvinkkimme Tallinnaan!

Ravintolat

Tallinnan laaja ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. Oletpa sitten lähiruoan ystävä, kokeilunhaluinen tai vegaani, Tallinnasta löytyy sinulle sopiva ravintola. Tutustu ravintolavinkkeihimme!

Tapahtumat

Tallinnassa tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu esim. Tallinnan vanhankaupungin päiviin, joissa järjestetään ilmaisia konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, markkinoita ja paljon muuta mielenkiintoista!

Päiväretket

Upeita kohteita löytyy myös Tallinnan ulkopuolelta. Hyppää bussin kyytiin tai vuokraa auto ja lähde seikkailulle lähikohteisiin. Luontoelämyksiä kaipaavalle suosittelemme päiväretkeä Keilan tai Jägalan vesiputouksille. Matkalla Keilaan voit pysähtyä ihailemaan merimaisemia Türisalun jyrkänteeltä. Matkaa Keilalta voit jatkaa myös Keila-Joen linnalle tai Paldinskin suljettuun kaupunkiin. Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tallinnasta löydät Lahemaan kansallispuiston, jonka upeissa suomaastoissa pääset vaellusretkille pitkospuita pitkin. Tallinnasta itään voit ajella Viimsin ulkoilma-alueelle, jossa kohtaat perinteistä virolaista rakennuskulttuuria. Tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta etelään sijaitsee Rummu Karjäärin ainutlaatuinen entinen louhosalue, joka varsinkin kesäaikaan on vesiurheilijoiden ja auringon palvojien suosiossa. Kartanomiljööseen kaipaavan kannattaa tehdä retki itään, jossa saman päiväretken aikana voi kohdata Vihulan, Sagandin ja Palmsen kunnostetut kartanot.

Miksi matkustaa Tallinnaan
Vanhankaupungin keskieurooppalainen tunnelma
Dynaaminen ja uudistuva kaupunki
Trendikkäät lähiöt kuten Kalamaja ja Telliskivi
Suomeen verrattuna hintataso on edullinen

Matkat

Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


1 yö laivalla + Tallinnan hotellimatka

Helsinki - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Ensimmäinen yö Silja Europa laivalla Helsingistä Tallinnaan, loput yöt voit valita vapaasti laajasta hotellivalikoimasta. Paluu valitsemallasi aikataululla.


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Silja Europa risteily Tallinnaan

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki


Viimsin kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Viimsin kylpylälomalle voi valita bussikuljetuksen Tallinnan satamasta kahdesti viikossa. Omalla autolla matkaan voi lähteä joka päivä.


Silja Europan risteily + pidempi aika Tallinnassa

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Kun haluat enemmän aikaa Tallinnaan, valitse tämä risteily! Ensimmäinen yö vietetään Silja Europalla, heti aamulla pääset Tallinnaan ja paluulaivan pääset valitsemaan oman aikataulusi mukaan. Aikaa Tallinnaan jää jopa 14 tuntia.


Craft Beer Weekend Tallinnassa, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinn Craft Beer Weekend festivaalit (1 päivän lippu)
Tallinna-Helsinki
Tallinn Craft Beer Weekend järjestetään 10.-11.6.2022 Tallinnassa.


Craft Beer Weekend Tallinnassa, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Tallinn Craft Beer Weekend festivaalit (2 päivän lippu)
Tallinna-Helsinki
Tallinn Craft Beer Weekend järjestetään 10.-11.6. Tallinnassa.


Don Pasquale -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Don Pasquale -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi yksi suosituimmista koomisista oopperoista eli Don Pasquale. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Don Pasquale -oopperaan.


Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Taikahuilu-ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Mozartin mestariteos Taikahuilu. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Taikahuilu-oopperaan.


Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Taikahuilu-ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi suursuosiota nauttiva Mozartin rakastettu Taikahuilu-ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Taikahuilu-oopperaan.


Giselle -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Giselle-baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi "aikansa parhaaksi baletiksi" kutsuttu Giselle-baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Giselle-balettiin.


Giselle -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Giselle-baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi A. Adamin romanttinen Giselle-baletti petoksesta ja pelastuksesta. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Giselle-balettiin.


La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
La Traviata -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Giuseppe Verdin suosituin ooppera La Traviata. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun La Traviata -oopperaan.


La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
La Traviata -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi yksi maailman rakastetuimmista oopperoista, Giuseppe Verdin La Traviata -ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun La Traviata -oopperaan.


Lumikki ja 7 kääpiötä -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi hurmaava koko perheen Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Lumikki ja 7 kääpiötä -balettiin.


Lumikki ja 7 kääpiötä -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi yksi Viron kansallisbaletin rakastetuimmista esityksistä Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin.


Viulunsoittaja katolla -musikaalimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Viulunsoittaja katolla -musikaali
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi kaunis ja koskettava Viulunsoittaja katolla -musikaali. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Viulunsoittaja katolla -musikaaliin.


Viulunsoittaja katolla -musikaalimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Viulunsoittaja katolla -musikaali
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi rakastettu Viulunsoittaja katolla -musikaali. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Viulunsoittaja katolla -musikaaliin.


Iloinen leski -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Iloinen leski -operetti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Franz Lehárin iloisesti kupliva Iloinen leski -operetti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Iloinen leski -operettiin.


Iloinen leski -operettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Iloinen leski -operetti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi tarttuvia melodioita ja can-cania pursuava Iloinen leski -operetti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Iloinen leski -operettiin.


Luxemburgin kreivi -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Luxemburgin kreivi -operetti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi operettilavojen kestosuosikki Luxemburgin kreivi. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Luxemburgin kreivi -operettiin.


Luxemburgin kreivi -operettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Luxemburgin kreivi -operetti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Franz Leharin säveltämä suosittu Luxemburgin kreivi -operetti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Luxemburgin kreivi -operettiin.


Don Pasquale -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Don Pasquale -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi mukaansa tempaava ja helposti nautittava Don Pasquale -ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Don Pasquale -oopperaan.


Figaron häät -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Figaron häät -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi  Mozartin musiikkiin nojautuva Figaron häät -ooppera. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Figaron häät -oopperaan.


Figaron häät -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Figaron häät -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi hauska ja ajaton Mozartin säveltämä Figaron häät -ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Figaron häät -oopperaan.


Rammstein konserttimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Rammsteinin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Legendaarinen rock-yhtye Rammstein saapuu keikalle Tallinnaan heinäkuussa 2022. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Rammstein konserttimatka Tallinnaan, 2 yötä (lähtö 19.7.)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Rammsteinin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Rammstein tuo upean rock-spektaakkelin Tallinnan Laululavalle heinäkuussa 2022. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Rammstein konserttimatka Tallinnaan, 2 yötä (lähtö 20.7.)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Rammsteinin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Mahtipontisesta lavashowsta tunnesttu Rammstein valloittaa Tallinnan Laululavan heinäkuussa 2022. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Rammstein konserttimatka Tallinnaan, 3 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (3 yötä)
Rammsteinin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan lomaasi upea keikkaelämys Laululavalla saksalaisen rock-yhtyeen Rammsteinin kanssa. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
My Fair Lady -musikaali
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi yksi maailman suosituimmista musikaaleista My Fair Lady. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun My Fair Lady -musikaaliin.


My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
My Fair Lady -musikaali
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi upeaa ja mukaansatempaavaa musiikkia tulvillaan oleva My Fair Lady -musikaali. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun My Fair Lady -musikaaliin.


Trubaduuri-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Trubaduuri-ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi  Giuseppe Verdin dramaattinen Trubaduuri-ooppera. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Trubaduuri-oopperaan.


Trubaduuri-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Trubaduuri-ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Giuseppe Verdin vaikuttava Trubaduuri-ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Trubaduuri-oopperaan.


Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Anna Karenina -baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Leo Tolstoin klassikokirjaan perustuva riipaiseva Anna Karenina -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Anna Karenina -balettiin.


Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Anna Karenina -baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Leo Tolstoin klassikokirjaan perustuva Anna Karenina -baletti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Anna Karenina -balettiin.


Liisa Ihmemaassa -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Liisa ihmemaassa -baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Lewis Carrollin rakastettuun tarinaan perustuva Liisa ihmemaassa -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Liisa ihmemaassa -balettiin.


Liisa Ihmemaassa -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Liisa ihmemaassa -baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi kaikenikäiset katsojat lumoava Liisa ihmemaassa -baletti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Liisa ihmemaassa -balettiin.


Joulumatka Tallinnaan

Helsinki–Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna–Helsinki
Lähde tunnelmalliseen Tallinnaan joulumatkalle. Voit valita yli 25 keskustahotellista omasi. Vietä rentouttava joululoma Tallinnassa!


Joulumatka Viimsin kylpylään

Helsinki–Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi–Tallinna
Tallinna–Helsinki


Joulumatka Kalev Spahan

Helsinki–Tallinna
Tallinna, Kalev Spa (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna–Helsinki


Päiväristeily Tallinnaan Victorialla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Tallinnan matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Tallinnasta

Matka kokonaisuutena hyvä: hotellista keskustassa helppo lähteä omille retkille uusiin paikkoihin kaupungissa. Hotelli miellyttävä, hyvä valinta. Matkan ajankohta hyvä: puistot,…
Ella
Ystävän kanssa · lokakuu 2019
Tallinna on hieno kulttuurikaupunki
Antti
Varttuneempi pariskunta · syyskuu 2019
Laiva oli aikataulussa, saimme heti saavuttuamme hotellihuoneen, josta hyvät näkymät kauas. Tallinnan kaupunki on ihana.
Heidi
Ystävän kanssa · heinäkuu 2019
Parasta oli Tallinna kokonaisuudessaan. Sinne oli rakennettu paljon uutta ja rantaa pitkin kävellessä Kalasatamasta eteenpäin oli kiva katsella. Rotermannin alue…
Irma
Eläkeläinen ystävän kanssa · kesäkuu 2019

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C

Lue lisää