Tallinna

Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan historialliseen muurien suojaamaan Vanhaankaupunkiin, moderniin uuteen keskustaan sekä kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Tallinnan Vanhankaupungin miljöö on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Makuelämyksiä ja romantiikka löytää holvikellareista. Kesällä terassit levittäytyvät toreille ja lukuisille mukulakivikaduille.

Tallinnan uuden keskustan modernit lasi- ja tornitalot kohoavat Vanhankaupungin porttien edestä. Uudesta keskustasta löydät muoti- ja merkkiliikkeet, isot ostoskeskukset kuten Viru Keskuksen sekä kulttuurielämyksiä esimerkiksi Estonia-teatterin laadukkaasta valikoimasta.

Viron pääkaupunkiin Tallinnaan matkaa Helsingistä on nopeimmillaan vain kahden tunnin laivamatka. Kaupungissa järjestetään monia tapahtumia huippuartistien konserteista ja erilaisista festivaaleista urheilutapahtumiin. Mielenkiintoiset museot ja uudistetut trendikkäät lähiöt takaavat onnistuneen loman. Kauttamme voit varata haluamasi majoituksen laajasta hotellivalikoimasta sekä laiva-aikataulut oman suunnitelmasi mukaan.

Lisää Tallinnasta

  1. Viihtyisät ravintolat kutsuvat
  2. Löydä kirpputorien aarteita
  3. Koe boheemi Telliskivi ja Kalamaja
  4. Tee edullisia ostoksia
  5. Hauskaa tekemistä koko perheelle
  6. Lähde pyöräseikkailulle Tallinnassa
  7. Ihania hetkiä kahdestaan
  8. Yli 30 hotellin valikoima
  9. Elämykset ja vaikuttavat museot
  10. Helppo kohde vaikkapa kaveriporukan kanssa!

Tallinnan keskustan alue on kompakti ja siellä on helppo liikkua kävellen. Tallinnassa on kuitenkin myös erinomaisen toimiva julkinen liikenne. Bussit ja raitiovaunut liikennöivät päivittäin aamusta iltaan. Matkalippu tulee näyttää leimauslaitteelle aina kun nousee sisään liikennevälineeseen. Kun poistut kyydistä, ei lippua tarvitse näyttää laitteelle uudelleen. Lue lisää Tallinnan julkisesta liikenteestä ja lippujen hinnoista.

Taksilla liikkuessa kannattaa olla tarkkana, sillä taksien hinnat voivat vaihdella suurestikin ja liikkeellä on valitettavan paljon epärehellisiä takseja. Ennen matkan alkua tutustu hinnastoon, joka on taksin oikean takaoven ikkunassa. Takseissa maksetaan käteisellä, mutta useissa takseissa voi maksaa myös pankkikortilla. Lue Visit Tallinn -sivuston vinkit taksilla matkustamiseen.

Vaivaton tapa liikkua Tallinnassa on Bolt-sovellus. Sovellukseen syötetään haluttu määränpää ja oma sijainti toimii lähtöpaikkana. Sovellus etsii lähimpänä olevat autot. Sovelluksesta voit valita auton mielesi mukaan ja samalla näet myös matkan hinnan etukäteen. Maksu menee sovellukseen ladatulta maksukortilta, mutta osa sovelluksista tarjoaa myös käteismaksumahdollisuuden.

Varsinkin kesäaikaan Tallinnassa on helppoa ja vaivatonta vuokrata polkupyörä ja tutustua sen avulla kaupunkiin ja sen lähialueiseen, tai lähteä ehkäpä joko hieman pidemmälle kaupungin ulkopuolelle. Polkupyörän vuokraus Tallinnassa onnistuu tästä linkistä.

Tallinna tarjoaa täydelliset puitteet viihtyisään shoppailulomaan. Tallinnasta löytyy niin pieniä paikallisia käsityö- ja designliikkeitä kuin isoja kauppakeskuksiakin. Hinnat eivät välttämättä ole kovinkaan paljon edullisemmat kuin Suomessa, mutta erilaista valikoimaa Tallinnasta kyllä löytyy. Tutustu paikallisten pienyrittäjien tuotteisiin ja virolaiseen designiin. Vaateostoksia tekevälle Tallinna tarjoaa monia kansainvälisiäkin vaateketjuja, joita ei Suomesta löydy. Lue parhaat shoppailuvinkkimme Tallinnaan!

Tallinnan laaja ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. Oletpa sitten lähiruoan ystävä, kokeilunhaluinen tai vegaani, Tallinnasta löytyy sinulle sopiva ravintola. Tutustu ravintolavinkkeihimme!

Tallinnassa tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu esim. Tallinnan vanhankaupungin päiviin, joissa järjestetään ilmaisia konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, markkinoita ja paljon muuta mielenkiintoista!

Upeita kohteita löytyy myös Tallinnan ulkopuolelta. Hyppää bussin kyytiin tai vuokraa auto ja lähde seikkailulle lähikohteisiin. Luontoelämyksiä kaipaavalle suosittelemme päiväretkeä Keilan tai Jägalan vesiputouksille. Matkalla Keilaan voit pysähtyä ihailemaan merimaisemia Türisalun jyrkänteeltä. Matkaa Keilalta voit jatkaa myös Keila-Joen linnalle tai Paldinskin suljettuun kaupunkiin. Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tallinnasta löydät Lahemaan kansallispuiston, jonka upeissa suomaastoissa pääset vaellusretkille pitkospuita pitkin. Tallinnasta itään voit ajella Viimsin ulkoilma-alueelle, jossa kohtaat perinteistä virolaista rakennuskulttuuria. Tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta etelään sijaitsee Rummu Karjäärin ainutlaatuinen entinen louhosalue, joka varsinkin kesäaikaan on vesiurheilijoiden ja auringon palvojien suosiossa. Kartanomiljööseen kaipaavan kannattaa tehdä retki itään, jossa saman päiväretken aikana voi kohdata Vihulan, Sagadin ja Palmsen kunnostetut kartanot.

Miksi matkustaa Tallinnaan
Vanhankaupungin keskieurooppalainen tunnelma
Dynaaminen ja uudistuva kaupunki
Trendikkäät lähiöt kuten Kalamaja ja Telliskivi
Lyhyen laivamatkan päässä
Runsaasti erinomaisia ravintoloita

Matkat

Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Päiväristeily Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Matkustat Tallinnaan Tallink Shuttle -laivoilla vain kahdessa tunnissa. Voit itse määritellä maissaoloajan pituuden!


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Kalev Span kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Kalev Spa (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Kalev Span kylpylälomaan sisältyy laivamatkat, majoitus sekä valitsemasi lisämaksulliset kylpylähoidot ja ruokailut.


Viimsin kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Viimsi
Tallinn Viimsi Spa (valitsemasi määrä päiviä)
Viimsi-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Viimsin kylpylälomalle voi valita bussikuljetuksen Tallinnan satamasta kahdesti viikossa. Omalla autolla matkaan voi lähteä joka päivä.


The Weeknd konserttimatka Tallinnaan, 1 yö (lähtö 12.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
The Weekndin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Ennätyksiä murskannut modernin pop-musiikin supertähti The Weeknd saapuu keikalle Tallinnaan elokuussa 2023. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


The Weeknd konserttimatka Tallinnaan, 2 yötä (lähtö 11.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
The Weekndin konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
The Weeknd tuo upean "After Hous Til Dawn" -maailmankiertueensa Tallinnan Laululavalle 12.8.2023! Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Depeche Mode konserttimatka Tallinnaan, 1 yö (lähtö 6.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Depeche Moden konsertti Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Legendaarinen Depeche Mode saapuu keikalle Tallinnaan 6.8.2023. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Depeche Mode konserttimatka Tallinnaan (lähtö 5.8.2023)

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Depeche Moden keikka Laululavalla
Tallinna-Helsinki
Depeche Mode tuo "The Memento Mori Tour” -maailmankiertueesa Tallinnan Laululavalle sunnuntaina 6.8.2023! Lähde kahden, tai vaikka useammankin yön keikkamatkalle Tallinnaan! Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä keikkalipun seisomapaikalla!


Twilight Houses -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Twilight Houses -baletti
Tallinna-Helsinki
Balettimatka Tallinnaan on mukava ja helppo irtiotto arjesta. Lähde katsomaan syvien tunteiden, intohimon ja rakkauden täyteinen Twilight Houses -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Twilight Houses -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Twilight Houses -baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi maaliskuussa 2022 ensi-iltansa saanut Mahlerin dramaattisen musiikin siivittämä Twilight Houses -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin matkasi toisena iltana.


Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Taikahuilu-ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Mozartin mestariteos Taikahuilu. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Taikahuilu-oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Taikahuilu-ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi suursuosiota nauttiva Mozartin rakastettu Taikahuilu-ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Taikahuilu-oopperaan matkasi toisena iltana.


Craft Beer Weekend Tallinnassa, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinn Craft Beer Weekend festivaalit (1 päivän lippu)
Tallinna-Helsinki
Tallinn Craft Beer Weekend järjestetään 5.-6.5.2023 Tallinnassa.


Craft Beer Weekend Tallinnassa, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Tallinn Craft Beer Weekend festivaalit (2 päivän lippu)
Tallinna-Helsinki
Tallinn Craft Beer Weekend järjestetään 5.-6.5.2023 Tallinnassa.


La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
La Traviata -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Giuseppe Verdin suosituin ooppera La Traviata. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun La Traviata -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
La Traviata -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi yksi maailman rakastetuimmista oopperoista, Giuseppe Verdin La Traviata -ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun La Traviata -oopperaan matkasi toisena iltana.


Romeo ja Julia -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Romeo ja Julia -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi nykyaikaisen Pariisin yhteiskuntaan sijoitettu Romeo ja Julia -ooppera. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Romeo ja Julia -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Romeo ja Julia -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Romeo ja Julia -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi William Shakespearen alkuperäisestä tarinasta poikkeava, nykyaikaan sijoitettu Romeo ja Julia -ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Romeo ja Julia -oopperaan matkasi toisena iltana.


Don Pasquale -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Don Pasquale -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi yksi suosituimmista koomisista oopperoista eli Don Pasquale. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Don Pasquale -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Don Pasquale -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Don Pasquale -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi mukaansa tempaava ja helposti nautittava Don Pasquale -ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Don Pasquale -oopperaan matkasi toisena iltana.


Iloinen leski -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Iloinen leski -operetti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Franz Lehárin iloisesti kupliva Iloinen leski -operetti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Iloinen leski -operettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Iloinen leski -operettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Iloinen leski -operetti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi tarttuvia melodioita ja can-cania pursuava Iloinen leski -operetti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Iloinen leski -operettiin matkasi toisena iltana.


Pähkinänsärkijä -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Pähkinänsärkijä-baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Tšaikovskin tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin kappaleisiin lukeutuva Pähkinänsärkijä-baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Pähkinänsärkijä-balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Pähkinänsärkijä -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Pähkinänsärkijä-baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi taianomaiseen jouluyöhön sijoittuva Tšaikovskin Pähkinänsärkijä-baletti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Pähkinänsärkijä-balettiin matkasi toisena iltana.


Luxemburgin kreivi -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Luxemburgin kreivi -operetti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi operettilavojen kestosuosikki Luxemburgin kreivi. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Luxemburgin kreivi -operettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Luxemburgin kreivi -operettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Luxemburgin kreivi -operetti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Franz Leharin säveltämä suosittu Luxemburgin kreivi -operetti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Luxemburgin kreivi -operettiin matkasi toisena iltana.


Merirosvo-balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Merirosvo-baletti
Tallinna-Helsinki
Varaa yhden yön balettimatka Tallinnaan ja lähde katsomaan taiturimaisia tanssiesityksiä sisältävää Merirosvo-balettia. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Merirosvo-balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Merirosvo-baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi klassinen herkkupala Merirosvo-baletti, joka sai ensi-iltansa Estonia Teatterissa joulukuussa 2022. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin matkasi toisena iltana.


My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
My Fair Lady -musikaali
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi yksi maailman suosituimmista musikaaleista My Fair Lady. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun My Fair Lady -musikaaliin matkasi ensimmäisenä iltana.


My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
My Fair Lady -musikaali
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi upeaa ja mukaansatempaavaa musiikkia tulvillaan oleva My Fair Lady -musikaali. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun My Fair Lady -musikaaliin matkasi toisena iltana.


Figaron häät -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Figaron häät -ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi  Mozartin musiikkiin nojautuva Figaron häät -ooppera. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Figaron häät -oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Figaron häät -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Figaron häät -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi hauska ja ajaton Mozartin säveltämä Figaron häät -ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Figaron häät -oopperaan matkasi toisena iltana.


Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Anna Karenina -baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi Leo Tolstoin klassikokirjaan perustuva riipaiseva Anna Karenina -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Anna Karenina -balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Anna Karenina -baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Leo Tolstoin klassikkokirjaan perustuva Anna Karenina -baletti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Anna Karenina -balettiin matkasi toisena iltana.


Lumikki ja 7 kääpiötä -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi hurmaava koko perheen Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Lumikki ja 7 kääpiötä -balettiin matkasi ensimmäisenä iltana.


Lumikki ja 7 kääpiötä -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi yksi Viron kansallisbaletin rakastetuimmista esityksistä Lumikki ja 7 kääpiötä -baletti. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun balettiin matkasi toisena iltana.


Tosca-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Tosca-ooppera
Tallinna-Helsinki
Yksi maailman suosituimmista oopperoista eli Tosca-ooppera kutsuu Tallinnaan. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Tosca-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Tosca-ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Giacomo Puccisin Tosca-ooppera, joka iskee suoraan sydämeen ja saa sekä ensikertalaiset että konkarit rakastumaan oopperaan. Valittavissa useita keskustahotelleja. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan matkasi toisena iltana.


Trubaduuri-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Trubaduuri-ooppera
Tallinna-Helsinki
Ota lyhyt irtiotto Tallinnan kulttuurin pariin ja yhdistä matkaasi  Giuseppe Verdin dramaattinen Trubaduuri-ooppera. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Trubaduuri-oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Trubaduuri-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Trubaduuri-ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Giuseppe Verdin vaikuttava Trubaduuri-ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun Trubaduuri-oopperaan matkasi toisena iltana.


Giovanna D’Arco -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Giovanna D’Arco -ooppera
Tallinna-Helsinki
Lähde piristävälle kulttuurimatkalle Tallinnaan ja istahda nauttimaan Verdin alkukauden oopperasta Giovanna D’Arco. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


1 yö Helsingissä + Tallinnan hotellimatka

Helsinki
Hotelli-Länsiterminaali
Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Yhdistä matkallasi kaksi pääkaupunkia Helsinki ja Tallinna. Vietä ensimmäinen yösi Helsingissä ja jatka siitä matkaa Viron puolelle.


Giovanna D’Arco -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Giovanna D’Arco -ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi ilta oopperassa! Verdin Giovanna D’Arco -ooppera on musiikillisesti äärimmäisen laadukas teos, jonka on inspinoinut Jeanne d'Arcin dramaattinen elämäntarina. Valittavissa useita keskustahotelleja. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan matkasi toisena iltana.


Lohengrin-oopperamatka Tallinnaan 1 yö

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Lohengrin-ooppera
Tallinna-Helsinki
Lähde kulttuurimatkalle Tallinnaan nauttimaan Wagnerin romanttisesta Lohengrin oopperasta. Valittavissa keskustahotellit. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan matkasi ensimmäisenä iltana.


Lohengrin-oopperamatka Tallinnaan 2 yötä

Helsinki-Tallinna
Tallinna (2 yötä)
Lohengrin-ooppera
Tallinna-Helsinki
Yhdistä Tallinnan matkaasi Richard Wagnerin huumaavaa musiikkia täynnä oleva Lohengrin-ooppera. Valittavissa keskustahotellit aina pienistä Vanhankaupungin hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinta sisältää meno-paluu laivamatkan, hotellimajoituksen aamiaisella sekä lipun oopperaan. matkasi toisena iltana.


1 yö Tallinnassa + Pärnun hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (1 yö)
Tallinna-Pärnu
Pärnu (valitsemasi määrä päiviä)
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Hintaan sisältyy 1 yön majoitus Tallinnassa, sekä valitsemasi määrä öitä Pärnussa. Matkat Virossa taittuu joko omalla autolla tai matkatoimiston bussin kyydissä.


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Tallinnan matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Tallinnasta

Matka kokonaisuutena hyvä: hotellista keskustassa helppo lähteä omille retkille uusiin paikkoihin kaupungissa. Hotelli miellyttävä, hyvä valinta. Matkan ajankohta hyvä: puistot,…
Ella
Ystävän kanssa · lokakuu 2019
Tallinna on hieno kulttuurikaupunki
Antti
Varttuneempi pariskunta · syyskuu 2019
Laiva oli aikataulussa, saimme heti saavuttuamme hotellihuoneen, josta hyvät näkymät kauas. Tallinnan kaupunki on ihana.
Heidi
Ystävän kanssa · heinäkuu 2019
Parasta oli Tallinna kokonaisuudessaan. Sinne oli rakennettu paljon uutta ja rantaa pitkin kävellessä Kalasatamasta eteenpäin oli kiva katsella. Rotermannin alue…
Irma
Eläkeläinen ystävän kanssa · kesäkuu 2019

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C

Lue lisää