Tallinna

Kaunis ja monipuolinen, lähimatkailuun oiva Tallinnan kaupunki on mielenkiintoinen ja uniikki yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan historialliseen muurien suojaamaan Vanhaankaupunkiin, moderniin uuteen keskustaan sekä kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja ravintoloihin.

Tallinnan Vanhankaupungin miljöö on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Makuelämyksiä ja romantiikka löytää holvikellareista. Kesällä terassit levittäytyvät toreille ja lukuisille mukulakivikaduille.

Tallinnan uuden keskustan modernit lasi- ja tornitalot kohoavat Vanhankaupungin porttien edestä. Uudesta keskustasta löydät muoti- ja merkkiliikkeet, isot ostoskeskukset kuten Viru Keskuksen sekä kulttuurielämyksiä esimerkiksi Estonia-teatterin laadukkaasta valikoimasta.

Viron pääkaupunkiin Tallinnaan matkaa Helsingistä on nopeimmillaan vain 2 tunnin laivamatka. Kaupungissa järjestetään monia tapahtumia huippuartistien konserteista ja erilaisista festivaaleista urheilutapahtumiin. Mielenkiintoiset museot ja uudistetut trendikkäät lähiöt takaavat onnistuneen loman. Kauttamme voit varata haluamasi majoituksen laajasta hotellivalikoimasta sekä laiva-aikataulut oman suunnitelmasi mukaan.

Miksi matkustaa Tallinnaan
Vanhankaupungin keskieurooppalainen tunnelma
Dynaaminen ja uudistuva kaupunki
Trendikkäät lähiöt kuten Kalamaja ja Telliskivi
Suomeen verrattuna hintataso on edullinen

Matkat

Tallinnan hotellimatka

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan keskustahotellit aina pienistä vanhankaupungin hotelleista 5 tähden luksukseen – valitse hotelli joka sopii sinun lomaasi! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


Tallinnan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Valikoimassa Tallinnan suosituimmat kylpylähotellit! Laivamatkat sisältyvät pakettiin ja voit valita itse omat aikataulusi sekä matkasi pituuden.


1 yö laivalla + Tallinnan hotellimatka

Helsinki - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna-Helsinki
Ensimmäinen yö Silja Europa laivalla Helsingistä Tallinnaan, loput yöt voit valita vapaasti laajasta hotellivalikoimasta. Paluu valitsemallasi aikataululla.


Silja Europan risteily + pidempi aika Tallinnassa

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Kun haluat enemmän aikaa Tallinnaan, valitse tämä risteily! Ensimmäinen yö vietetään Silja Europalla, heti aamulla pääset Tallinnaan ja paluulaivan pääset valitsemaan oman aikataulusi mukaan. Aikaa Tallinnaan jää jopa 14 tuntia.


Päiväristeily Tallinnaan Victorialla

Helsinki-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki


Päivä Tallinnassa -risteily Turusta

Turku-Tallinna
Tallinna-Turku
Baltic Queen palaa Suomeen ja kuljettaa kesällä 2020 Turusta suoraan Tallinnaan! Illalla lähtiessä Turusta on aikaa nauttia laivan palveluista ja aamupäivästä alkaen on päivä aikaa viettää Tallinnassa. Paluu takaisin Turkuun seuraavana aamuna.


Baltic Queen -risteily Turusta + Tallinnan hotellimatka

Turku - Tallinna
Tallinna
Tallinna - Turku
Baltic Queen palaa Suomeen ja kuljettaa kesällä 2020 Turusta suoraan Tallinnaan! Vietä mennen tullen yö laivalla ja kolme yötä valitsemassasi Tallinnan hotellissa. Lähtöpäivät 9.7., 16.7., 23.7., 30.7. ja 6.8.


Baltic Queen -risteily Turusta + Tallinnan hotellimatka, paluu Helsinkiin

Turku - Tallinna
Tallinna (valitsemasi määrä öitä)
Tallinna - Helsinki
Lähtö Turusta Baltic Queen laivalla, jossa vietetään ensimmäinen yö. Loput yöt voit valita vapaasti laajasta hotellivalikoimasta. Paluu valitsemallasi aikataululla Helsinkiin.


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Tallinnan matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Tallinnasta

Matka kokonaisuutena hyvä: hotellista keskustassa helppo lähteä omille retkille uusiin paikkoihin kaupungissa. Hotelli miellyttävä, hyvä valinta. Matkan ajankohta hyvä: puistot,…
Ella
Ystävän kanssa · lokakuu 2019
Tallinna on hieno kulttuurikaupunki
Antti
Varttuneempi pariskunta · syyskuu 2019
Laiva oli aikataulussa, saimme heti saavuttuamme hotellihuoneen, josta hyvät näkymät kauas. Tallinnan kaupunki on ihana.
Heidi
Ystävän kanssa · heinäkuu 2019
Parasta oli Tallinna kokonaisuudessaan. Sinne oli rakennettu paljon uutta ja rantaa pitkin kävellessä Kalasatamasta eteenpäin oli kiva katsella. Rotermannin alue…
Irma
Eläkeläinen ystävän kanssa · kesäkuu 2019

Tietoa kohteesta

Tietoa
Aikaero
Väkiluku
Kieli
viro
Valuutta
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C

Lue lisää