Hestia Hotel Barons

Hestia Hotels Barons sijaitsee Vanhankaupungin ytimessä, matkaa Raatihuoneentorille on vain 300 metriä! Hotellin vierestä löytyy useita ravintoloita, baareja ja yökerhoja sekä Vanhankaupungin nähtävyyksiä.
Hotelli

Jugendtyylinen, korkeatasoinen ja monipuolinen boutiquehotelli sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin ytimessä. Hotelliin kuuluu kaksi rakennusta: päärakennus on vuonna 1912 rakennettu jugendtyylinen pankkitalo, joka on remontoitu elegantiksi boutiquehotelliksi. Hotellin tyylikäs sivurakennus puolestaan on 1400-luvulta. Historiallisesti arvokkaat rakennukset tarjoavat kaupunkiloman, jolla et joudu tinkimään nykyajan mukavuuksista.

Hotellissa on 55 huonetta. Päärakennuksen huoneet ja yleiset tilat on peruskorjattu äskettäin ja sisustettu elegantin klassiseen tyyliin. Hotellin huoneet ovat kaikki erikokoisia. Jugendtyylinen ravintola Margarita löytyy hotellin toisesta kerroksesta, ja ravintolasta avautuu upea näköala Vanhaankaupunkiin.

Hestia Hotel Baronsin vierestä löytyy useita ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Raatihuoneen torikin on vain kivenheiton päässä. Hotelli sopii erinomaisesti niille, joita vanhan talon mukana tulevat pienet haitat muun muassa äänieristyksen suhteen eivät häiritse.

Tripadvisor
487 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Vanhassakaupungissa

  • Aulabaari

Miksi valita Hestia Hotel Barons
Historiallista tunnelmaa
Vanhankaupungin ytimessä

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hestia Hotel Barons

Suur-Karja 7 / Väike-Karja 2, 10140 Tallinna, Viro
Puh: +372 664 4111
S-posti: booking@hestiahotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

D-terminaali
D-terminaali
1,8 kilometriä
Viru Keskus
Viru Keskus
700 metriä
Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
300 metriä

Lisätiedot majoituksesta

Lemmikit sallittuja lisämaksusta. Varattava erikseen.