Hestia Hotel Kentmanni

Nykyaikaista ylellisyyttä tarjoava Hestia Hotel Kentmanni sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä keskustasta sekä vanhastakaupungista. Vanhaan tuomioistuinrakennukseen kunnostettu tyylikäs hotelli on avattu joulukuussa 2019.
Hotelli

Joulukuussa 2019 avattu Hestia Hotel Kentmanni on yksi Tallinnan tyylikkäimmistä hotelleista. Hotelli sijaitsee 70-luvun merkittävän arkkitehdin, Heili Volberg-Raigin, suunnittelemassa talossa, joka toimi ennen kunnostusta tuomioistuimena. Oikeussalien sekä tuomareiden työhuoneiden tilalla on nyt pieni spa, ravintola ja aulabaari sekä tyylikkäät huoneet ranskalaisilla parvekkeilla. Ylimmän kerroksen huoneista pääsee myös yksityisille kattoterasseille. Hotelli sijaitsee lähellä keskustaa ja Vanhaakaupunkia.

Hotellissa on 92 viihtyisästi sisustettua, avaraa huonetta. Hotellissa on myös kokoustila sekä pieni spa, jossa löylysauna, höyrysauna sekä poreallas. Span käyttö sisältyy huonehintaan.

Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva tyylikäs ravintola tarjoaa aamiaista sekä à la carte -ruokalistan. Lämminhenkinen ravintola sopii erinomaisesti päivätapaamisiin sekä illallisiin Tallinnassa vietetyn pitkän päivän jälkeen.

Tripadvisor
9 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lähellä keskustaa ja Vanhaa kaupunkia

  • Aulabaari

  • Vartioitu autotalli (lisämaksu)

Miksi valita Hestia Hotel Kentmanni
Uusi ylellinen hotelli
Span käyttö sisältyy hintaan

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hestia Hotel Kentmanni

Kentmanni 13, 10116 Tallinn, Viro
Puh: +372 664 4111
S-posti: booking@hestiahotels.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

D-terminaali
D-terminaali
2,1 km
Viru Keskus
Viru Keskus
1,1 km
Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
1,1 km

Lisätiedot majoituksesta

Lemmikit ei sallittuja.

Maksuvälineet: käteinen ja yleisimmät luottokortit

Hotellilla on vartioitu maksullinen pysäköintialue.