L’Embitu Hotel

Uusi luksustason neljän tähden hotelli L'Embitu on avattu lokakuussa vuonna 2020. L'Embitu sijaitsee Tallinnan keskustassa Lembitu-puiston vieressä. Nauti Tallinnan tarjonnasta ja nuku kuin kuninkaalliset ylellisessä huoneessa. Aamiaisen voit nauttia katsellen upeaa näköalaa yli Tallinnan.
Hotelli

Hotellissa on 125 upeaa huonetta. Huoneita löytyy joka makuun – Comfort- ja Deluxe-huoneita, sviittejä sekä parvekkeellisia ja saunallisia huoneita.

Hotellin aamiainen tarjoillaan ROOF -ravintolassa, josta on viehättävä näköala Tallinnan kaupungille. Wine&Tapas Cellar -baari sijaitsee hotellin kunnostetussa historiallisessa osassa. Baarissa voit nauttia tapasvalikoimasta sekä yhteensopivasta viinistä.

Hotellin yläkerroksissa sijaitsee konferenssikeskus, jonka avoimelta kattoterassilta aukeaa panoraamanäkymä Lembitu puistoon ja Tallinnan keskustaan.

Hotellissa on Spa & Relaxation -osasto, jossa voit lisämaksusta nauttia uima-altaasta, japanilaisesta altaasta, kylmäaltaasta, höyrysaunasta ja tavallisesta saunasta. Lisäksi hotellissa on asiakkaiden vapaassa käytössä pieni kuntosali.

Hotellille on myönnetty ”Täällä on turvallista” -merkki, jonka saa jos todistetusti noudattaa kaikkia Viron terveysviraston ja matkailu-alan keskeisten liittojen yhdessä laatimia toimintaohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lue lisää merkistä.

Täällä on turvallista -merkki

 

Hotellin mukavuudet
  • Maksullinen

  • Lisämaksusta

  • Lisämaksusta

Miksi valita L'Embitu Hotel
Tallinnan uusimpia hotelleja
Pieni ja viihtyisä spa-osasto
Myös parvekkeellisia huoneita

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

L’Embitu Hotel

Lembitu 12, 10114, Tallinn
Puh: 372 6996 400
S-posti: reservations@lhotels.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Solaris ostoskeskus
Solaris ostoskeskus
350 m
Viru Keskus
Viru Keskus
1 km
Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
1,9 km
Satama
Satama
3,3 km

Lisätiedot majoituksesta

  • Spa & Relaxation Centren käyttö 12 €/hlö (sisältyy deluxe-huoneen hintaan)