L´Ermitage Hotel

Viihtyisä ja trendikäs hotelli houkuttelee sijainnillaan Vanhankaupungin ja Toompean vieressä! Kävelymatkan päässä hotellilta löytyy niin Kalamaja, Fotografiska, Telliskivi kuin myös Balti Jaam tori.
Hotelli

L’Ermitage Hotel on moderni hotelli, jota on laajennettu ja uudistettu viimeksi vuonna 2013.  Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungintalolta  ja historialliseen Toompean linnaan on vain noin 300 metrin matka. Kävelymatkan päässä hotellista löytyy luova Kalamaja monine kahviloineen ja ravintoloineen, Kultuurikatel, Fotografiska Tallinn, Telliskiven luova kampus ja uusi Balti Jaam tori.

L´Ermitage Hotellissa on yhteensä 122 huonetta, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Huoneet on sisustettu helein pastellisävyin. Hotelli sijaitsee vilkkaan kadun varrella, joten kadun puoleisiin huoneisiin saattaa kuulua liikenteen ääniä. Standard huoneiden ilmastointia ei pysty huonekohtaisesti säätämään.

Buffetaamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa, joka on erikoistunut virolaisiin ​​ja kansainvälisiin ruokiin. Hotellista löytyy myös aulabaari, jossa voit rentoutua takan ääressä ja nauttia erilaisia ​​juomia. Vastaanotosta voit vuokrata polkupyörän tai auton. Lisämaksusta on mahdollista päästä nauttimaan suomalaisesta saunasta.

Hotellille on myönnetty ”Täällä on turvallista” -merkki, jonka saa jos todistetusti noudattaa kaikkia Viron terveysviraston ja matkailu-alan keskeisten liittojen yhdessä laatimia toimintaohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lue lisää merkistä.

Täällä on turvallista -merkki

 

IMT asiakasarviot
122 arvostelua
8.3 / 10
Tripadvisor
1191 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Vanhankaupungin kupeessa vilkkaan kadun varrella

  • Tilaussauna

  • Ravintola L'ermitage, Cafe Katze

  • Aulabaari

  • Hotellilla pieni maksullinen pysäköintihalli. Ei pysty varaamaan etukäteen.

Miksi valita L´Ermitage Hotel
Hinta-laatu-suhde kohdallaan
Viihtyisä hotelli
Rauhallinen hotelli
Lähellä Tallinnan trendikkäitä nähtävyyksiä

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

L´Ermitage Hotel

Puh: +372 6996 400
S-posti: info@lermitagehotel.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
1 kilometri
Viru Keskus
Viru Keskus
1,5 kilometriä
Satama
Satama
2,7 kilometriä
Merimuseo
Merimuseo
2,5 kilometriä
Hotelli oli positiivinen kokemus ja tietysti upea vanha kaupunki Tallinnassa.
Heikki
Hotelli oli miellyttävä kokemus, rauhallinen ja kotoisa.
Anne
Hotelli oli aivan loistava. Kodikas ja rauhallinen. Huone siisti ja miellyttävä. Hotellin ravintola oli mahtava, hyvä palvelu ja todella erinomaista…
Mari
Hotelli oli hyvä ja samoin aamiainen.
Sandra

Lisätiedot majoituksesta

Lemmikit ei sallittuja.

 

Tutustu kohteeseen