Metropol Hotel

Nykyaikainen, mutta silti kodikas ja viihtyisä hotelli aivan keskustan, vanhankaupungin ja sataman tuntumassa. Hotellin rauhallinen ilmapiiri ja avulias henkilökunta takaavat onnistuneen lomakokemuksen.
Hotelli

Hotel Metropolilla on loistavalla sijainti aivan sataman ja keskustan välissä, Rotermannin korttelissa. Hotellista on lyhyt kävelymatka sekä keskustaan, että Vanhaankaupunkiin, joten olet Tallinnan tarjoamien palveluiden ja elämysten välittömässä läheisyydessä! Metropol tarjoaa kotoisan, mutta silti modernin majoituksen Tallinnan matkallesi.

Hotellissa on 154 huonetta. Hotellin jokaisessa huoneessa on laminaattilattia, kaikki huoneet sopivat allergisille myös vuodevaatteiden puolesta. Huoneissa ei ole ilmastointia eikä huoneiden ikkunaa voi osassa huoneista avata. Lapsiperheille hotellista löytyy väliovella yhdistettäviä perhehuoneita.

Metropol Spa-hotellista pääsee kätevästi Metropol-hotelliin yhdyskäytävää pitkin. Metropol-hotellissa on lämminhenkinen aulabaari sekä uudehko ravintola Pizzanaut, jossa tarjoillaan aamiaisen lisäksi lounasta ja käsintehtyjä à la carte -annoksia. Metropol Hotellilla on myös kauneushoitola, joka tarjoaa parturi-kampaamopalvelut sekä kosmetologin ja hierojan hemmottelevat palvelut. Sisäänpääsyliput Metropol Spa:n kylpyläosastolle sekä kuntosalille saa varattua Metropol Spa:n vastaanotosta. Hotellin kokoustilat sijaitsevat Metropol Spa–hotellin puolella, jonne pääsee kätevästi yhdyskäytävää pitkin.

 

IMT asiakasarviot
636 arvostelua
8.1 / 10
Tripadvisor
1050 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Keskustan ja Sataman välissä

  • Ravintola Pizzanaut

  • Chi-Town Pub

  • Hotellin edessä muutama vartioimaton parkkipaikka. Etukäteen voi varata paikat hotellin maksullisesta parkkihallista. Lisäksi hotellin lähellä useita parkkitaloja.

Miksi valita Metropol Hotel
Keskeinen sijainti Rottermannin korttelissa
Edullinen
Voit ostaa paikan päällä lipun Metropol Span uima-allasosastolle!
Lisämaksusta sauna osassa standard huoneissa!

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Metropol Hotel

Puh: +372 6674 500
S-posti: booking@metropol.ee
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Viru Keskus
Viru Keskus
500 metriä
D–terminaali
D–terminaali
600 metriä
Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
900 metriä
Rautatieasema
Rautatieasema
1,5 kilometriä
Hyvä hotelli keskeisellä paikalla ja aamupala hyvä. Aina astiat täynnä ruokia ei tarvinnut erikseen pyydellä.
Pirjo
Metropol hotelli oli rauhallinen ja hyvällä sijainnilla vanhan kaupungin ja samataman välissä.
Mari
Hotellissa toimiva hoitola ja aikoja oli hyvin saatavilla.
Raija
Metropolin taso oli noussut sitten viime kerran. Sijainti Rotermannnin sydämessä on erinomainen ja hinnat edelleen kohtuullisia.
Juhana

Lisätiedot majoituksesta

Lemmikit ei sallittuja.