Metropol Spa Hotel

Rotermannin korttelissa Tallinnan sydämessä sijaitseva uudehko ja urbaani kylpylähotelli sopii aikuisempaan makuun. Lähistöltä löytyy lukuisia hyviä ravintoloita, kahviloita sekä ostosmahdollisuuksia. Kylpylän käyttö aukioloaikoina sisältyy hintaan .
Hotelli

Business -luokan kylpylä- ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel sijaitsee Tallinnan keskikaupungissa, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa. Hotelli on vain kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista, satamista sekä keskustan palveluista. Metropol Spa Hotel on mainio valinta kokous- ja lomamatkaa varten.

Metropol Spa Hotellissa on 137 mukavaa huonetta. Huoneet ovat tilavia, ne ovat sisustettu skandityyliin tyylikkäästi, mutta silti kodikkaasti vastaamaan vaativammankin asiakkaan odotuksia. Majoitukseen sisältyy kylpyläosaston ja kuntosalin rajoittamaton käyttö.

Hotellissa voit rentoutua monin tavoin. Metropol Span kylpyläosastolta löytyy uima-allas, 4 erilaista saunaa ja 4 poreallasta, baari, kuntosali sekä Wellness-osasto, jossa voit varata kauneus- ja vartalohoitoja. Miellyttävä musiikki, huolella valitut tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat täydellisen rentoutumisen ja hemmottelukokemuksen.

Metropol Span yhteydessä löytyy NOMAD RESTO–ravintola joka tarjoaa lämminhenkisen palvelun lisäksi edistyksellisiä makuyhdistelmiä tyylikkäässä ilmapiirissä. URBAN BAR puolestaan on urbaani ja suurkaupunkimainen seurusteluravintola hotellin katutasossa. Lisäksi Metropol Hotellin puolelta löytyy Pizzanaut–ravintola. Pizzanaut on perheystävällinen ja moderni käsintehtyjä pizzoja tarjoava uusi ravintola, jonne kuljetaan Spa hotellin puolelta käytävää pitkin. Hotellissa on myös monipuoliset kokoustilat.

IMT asiakasarviot
557 arvostelua
8.6 / 10
Tripadvisor
372 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Rotermannin korttelissa

  • Kaksi ravintolaa

  • Aulabaari ja kesäterassi

  • Parkkihalli. Hotellin edessä muutama vartioimaton parkkipaikka. Etukäteen voi varata paikat hotellin maksullisesta parkkihallista.

  • Maanantaisin ei aamusaunaa!

Miksi valita Metropol Spa Hotel
Uusi tasokas hotelli
Uima-allas, saunat, porealtaat
Erinomainen sijainti

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Metropol Spa Hotel

Puh: +372 667 4600
S-posti: booking@metropol.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Viru Keskus
Viru Keskus
500 m
D-terminaali
D-terminaali
600 m
Raatihuoneentori
Raatihuoneentori
900 m
Kalamaja ja Telliskivi
Kalamaja ja Telliskivi
2,6 km

Tutustu hotelliin

Lyhyt matka satamasta hotellille. Hotelli oli hintalaatu suhteen erinomainen. Kylpylä oli siisti ja miellyttävän rauhallinen. Hotellin lähellä oli ravintola Kaks…
Maarit
Hotellin sijainti oli erinomainen, lisäksi allasosasto ylitti odotukset!
Jan
Tasokas, siisti hotelli hyvällä sijainnilla, kiva aikuisille soveltuva spa-osasto. Kiireetön viikonloppu ja mukavaa tekemistä loistoseurassa.
Susanna
Uusi ja rauhallinen hotelli ja ihana kylpyläosasto.
Soile

Lisätiedot majoituksesta

Lemmikit ei sallittuja.

Tupakoitsijat voivat käyttää ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa tupakkahuonetta