Varaa lisäpalvelut Tallinnaan kauttamme

Lippuja Estonia Teatteriin

Hinta: 24-29 € / henkilö
Omatoimikokemus

Varaa helposti Tallinnan matkaasi liput Estonia Teatteriin! Olemme valinneet ohjelmistosta kaikkialla maailmassa tunnettuja baletteja, oopperoita, musikaaleja ja myös operetteja. Pääset tutustumaan esityksiin ja esityspäiviin täältä. Mikäli et löydä näistä itsellesi mieleistä, voit varata kauttamme lipun myös muihin esityksiin (välityspalkkiomme on tällöin 8 €/tilaus.)

Polkupyörän vuokraus Tallinnassa

Omatoimikokemus

Polkupyörällä pääset näppärästi liikkumaan kaupungilla tai ehkä innostut lähtemään tutustumaan Tallinnan ympäristöön. Voit vuokrata polkupyörän suoraan yhteistyökumppanimme CityBiken varausjärjestelmästä.

Tallinnan ruokakierros

Hinta: 75 €/aikuinen, 55 €/4-12 vuotias
Opastettu retki

Tallinnan ruokakierros vie sinut kulinaariselle kävelylle Vanhankaupungin ja Kalamajan kortteleihin. Kierroksen aikana koet virolaisen keittiön makuja, tuoksuja ja tarinoita sekä tutustut samalla Vanhankaupungin kauneimpiin paikkoihin ja kuulet tarinoita Viron historiasta ja nykyajasta. Kierros koostuu noin kuudesta ruoka- ja juomapysäkistä. Voit maistella paikallisia perinteisiä ja moderneja ruokia ja joitain juomia. Sinulle tarjoillaan keittoa, erilaisia perinteisiä ruoka-otoksia ja pääset kokeilemaan paikallisia juomia, kuten ”Kali” ja ”Kama”, paikallisia snapseja ja makeisia sekä paikallisesti paahdettua kahvia tai lasillisen paikallista marja- tai hedelmäviiniä. Opastus on englanninkielinen. Retken kesto noin 3 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 aikuista. Retki järjestetään päivittäin ajalla 10.5.-25.9.2021 sekä perjantaisin ja lauantaisin ajalla 26.9.-18.12.2021. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Haamujen Vanhakaupunki -kävelykierros

Hinta: 35 €/henkilö
Opastettu retki
Tallinnan Vanhankaupungin kapeat keskiaikaiset kujat kertovat aavemaisia tarinoita ja muinaisia legendoja. Suomenkielinen opas johdattaa sinut näkemään Vanhankaupungin erilailla kuin ennen, eikä tällä kierroksella ole pulaa haamutarinoista! Tosiasioita on kuitenkin usein vaikea erottaa fiktiosta, koska jotkut todelliset tarinat voivat olla vieläkin ihmeellisempiä ja levottomampia kuin legendoissa. Ovatko ihonmyyjä Pontus ja Pyhän Nikolauksen kirkon muumio vain satuja vai todellisia historiallisia tosiasioita? Kaupungintalon Apteekin ollessa auki, tutustumme myös keskiaikaisiin lääkkeisiin ja taikoihin. Retken kesto noin 2 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2021 joka keskiviikko ja lauantai ja se on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Boheemi Tallinna - kävelykierros Kalamajassa

Hinta: 35 €/henkilö
Opastettu retki

Lähde tutustumaan Telliskivin boheemiin ilmapiiriin suomenkielisen oppaan johdolla, ihaile puisia ”tallinnalaistaloja” ja löydä piilotettuja katukahviloita. Tämä rauhallinen pieni kaupunginosa aivan Vanhankaupungin kupeessa tarjoaa matkailijalle paljon mielenkiintoista – arkkitehtuuria, historiaa, taidetta ja aitoa paikallista elämää. Retken kesto noin 2 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2021 joka keskiviikko ja lauantai ja se on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Päiväristeily Naissaarelle

Hinta: 56 €/aikuinen, 25 €/5-17 vuotias
Omatoimikokemus

Tallinnan edustalla sijaitseva Naissaar toimi ennen Neuvostoliiton sotilastukikohtana ja se oli suljettu muulta maailmalta. Saarelta löytyykin ainutlaatuisia muistoja sekä miehitysvuosilta että sotaa edeltäneeltä ajalta. Nykyisin saari on suojeltu luonnonpuisto ja suosittu retkikohde. Lentosatamasta alkavan, tunnin mittaisen laivamatkan aikana matkan varrelle jäävät muun muassa Katariinanlaituri, Paljassaar ja Vahemadalan majakka. Naissaarella sinua odottaa armeijan vanha kuorma-auto, jonka kyydissä lähdetään Hop On – Hop Off -kierrokselle. Digitaalinen GPS-0pas opastaa (muun muassa suomeksi) metsäpolkujen nähtävyyksiin ja kertoo tarinoita pysähdysten aikana. Kohtaat muun muassa Pietari Suuren merilinnoituksen tykkipatterit sekä jännittävät maanalaiset tunnelit. Halutessasi voit kiivetä 207 porrasta majakan huipulle, josta 45 metrin korkeudessa näköalatasanteella näkyy hyvällä ilmalla pohjoisessa Suomen rannikko ja etelässä Tallinnan tornit. Kierroksen kokonaiskesto on noin 3,5 tuntia, johon sisältyy noin 1,5 km kävely metsäpolulla. Paluulaivamatkalla nautitaan merimaisemien lisäksi buffetlounaasta. Retki kestää 6,5 tuntia. Retkipäivät: joka päivä ajalla 15.5.-5.9.2021 sekä 11.-12.9., 18.-19.9. ja 25.-26.9.2021. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Vanhankaupungin kiertokävely

Hinta: 13 €/henkilö
Opastettu retki

Osallistu Tallinnan Vanhankaupungin kävelykierrokselle suomenkielisen oppaan kanssa. Kaupunginmuurit kätkevät taakseen todella uniikin ja hyvin säilyneen keskiaikaisen maailman, satoja uskomattoman kauniita arkkitehtuurisia helmiä sekä jännittäviä tarinoita ja legendoja. Tiesitkö että historiallisen raatihuoneen tornissa tuuliviirinä kaupunkia vartioiva Vana Toomas on ollut ammatissaan jo lähes 500 vuoden ajan ja hänestä on tullut Tallinnan rakastettu tunnuskuva tai että parin askelen päästä Raatiapteekista löytyy legendaarinen Maiasmokk – kahvila, jossa herkkujen nauttimisen lisäksi voi tutustua marsipaanin valmistuksen historiaan ja paikalla on myös taiteilija, joka maalaa marsipaaniin kuvioita asiakkaan toivomusten mukaisesti? Tule mukaan löytöretkelle kuulemaan lisää mielenkiintoisia faktoja Tallinnan historiallisesta kaupungista! Retken kesto noin 1,5 tuntia. Minimiosallistujamäärä 3 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2021 joka lauantai ja se on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Teletornin sisäänpääsy

Hinta: 15 € / aikuinen
Omatoimikokemus

Koe Tallinnan Eiffel-torni! 314 metrisestä TV-Tornista avautuu huikeat näkymät Tallinnan ylle, ja näköalojen lisäksi Teletornista löytyy tekemistä sekä lapsille että vähän vanhemmillekin vierailijoille. Voit esimerkiksi tehdä oman TV-lähetyksen ja jakaa sen ystävillesi sosiaalisen median välityksellä! TV-Tornissa voit lisämaksusta kokeilla myös mm. reunakävelyä 170 metrin korkeudessa, valjailla turvattuna tietenkin. TV-Torni sijaitsee noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta Piritan suuntaan.

Limusiini

Hinta: Alkaen 100 eur / tunti
Omatoimikokemus

Hanki hieman luksusta matkaasi tilaamalla limusiini hakemaan sinut ja seurueesi Tallinnan satamasta. Jos matkustat puolisosi kanssa, mikä olisikaan parempi tapa siirtyä hotellille kuin tunnin limusiiniajelu Tallinnan upeissa maisemissa? Tai oletko menossa juhlaillalliselle johonkin Tallinnan upeista ravintoloista? Mikset yhdistäisi ravintolailtaan limusiiniajelua ja saavu ravintolan eteen pimenevässä illassa isolla limusiinilla. Varaus on tehtävä viimeistään 1 viikko ennen lähtöä.

LIMUSIINI CHRYSLER 300C VIP max 8 hlöä – Kaunis valkoinen limusiini vuodelta 2010. 9-metrisessä autossa on paikkoja 8 henkilölle. Salongissa on yhdistetty maustaa ja vaalea nahkaa, autossa on nykyaikainen ääni- ja videojärjestelmä. Autossa on jääkaappi, lasipidikkeet ja juomalasit 8 henkilölle. Hinta sisältää pullon kuohuviiniä.

LIMUSIINI LINCOLN CONTINENTAL COLLECTORS max 4 hlöä – Retrolimusiini. Valkoinen ulkoa ja sininen salonki. Multimedia MP3 / BLUETOOTH / USB.
Juomalasit neljälle. Hinta sisältää pullon kuohuviiniä.

LIMUSIIN HUMMER H1 max 12 hlöä – 8,5 m pitkä mustalla limusiinilla on punainen salonki, baari ja lasit 12 henkilölle. Ilmastointi on asiakkaiden säädettävä , kuljettajan kanssa saa puhua sisäpuhelimen kanssa. Autossa on LCD-TV-D, DVD-D, CD-D, MP3, karaoke. Hinta ei sisällä kuohuviiniä.

Tallinna Zoo -liput

Hinta: 8 € / aikuinen, 5 € / 7-17 -vuotias, alle 7 -vuotias ilmainen
Omatoimikokemus

Tutustu pohjoisen jännittävimpaan eläinkokoelmaan!
Kokoelmassa on yli 10 000 eläintä yli 500 eri lajista, mukaanlukien selkärangattomat. Eläintarhassa asustelee afrikannorsuja, amurintiikereitä, jääkarhuja, suippohuulisarvikuonoja ja paljon muita. Täältä löydät myös yhden maailman parhaimman kokoelman vuorikauriita ja villilampaita, lisäksi monipuolisesti eri kotka-, pöllö- ja haukkalajeja. Eläintarhan lähes 89 hehtaarin alalla löydät luonnollista metsää ja mielenkiintoisia puutarhoja – varaa vierailuasi varten reilusti aikaa.

Merimuseon sisäänpääsy

Hinta: 15 € /aikuinen
Omatoimikokemus

Oletko jo käynyt Viron suosituimmassa museossa, Merimuseossa? Tallinnan sataman vanhat vesitasohallit on remontoitu ja uudistettu interaktiiviseksi koko perheen näyttelyksi – kuuluisaksi Merimuseoksi. Voit tutustua 1930-luvun tyyliseen oikeaan sukellusvene Lembitiin (siinä voit käydä myös sisällä) ja vesitaso Short 184 nähdään luonnollisessa koossaan. Koe maailmanympärysmatka Keltaisessa sukellusveneessä, katsele akvaarion mereneläviä, kokeile lentosimulaattoria ja väistä miinat kun kauko-ohjaat pienoislaivaa altaassa! Tämä ei ole suotta suosittu kohde koko perheelle!

Paksu Margareeta -tornin sisäänpääsy

Hinta: 10 € / aikuinen
Omatoimikokemus

Viron merimuseon päänäyttely on vuodesta 1981 lähtien sijainnut lähes 500-vuotisen historian omaavassa Paksu Margareeta -tykkitornissa Tallinnan Vanhassakaupungissa. Paksu Margareeta -tornissa museovierasta odottaa tutustumisretki Viron merenkulun ja kalastuksen historiaan sen alkuajoista lähtien nykypäivään. Näyttely koostuu yli sadasta laivan pienoismallista ja levittäytyy neljään kerrokseen. Lisäksi avoinna on myös kattoterassi, josta avautuu kaunis näköala matkustajasatamaan, keskikaupungille ja Vanhankaupungin kattojen ylle.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.