Piritan kylpyläloma

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla suojaisien ja rentouttavien mäntymetsien äärellä. Piritan kylpylä rakennettiin aikoinaan Moskovan Olympialaisiin purjehduskeskukseksi, nykyään se on museoviraston suojelema historiallinen rakennus. Kylpylästä löytyy laaja valikoima terveys-, kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluja ja -paketteja.
Menopäivä

Helsinki-Tallinna

Bussikuljetuksen Piritaan valinneilla matka alkaa aamulaivalla Helsingistä Tallinnaan. Omalla autolla matkustavat voivat valita laivavuoronsa useista vaihtoehdoista.

  • Varaa ruokailut laivamatkoille muun matkavarauksen yhteydessä

Tallinna-Pirita

Bussikuljetus kohti Piritaa lähtee Tallinnan D-terminaalin edestä kello 13. Mukana bussissa on suomenkielinen opas. Omalla autolla matkan Piritaan voi taittaa omaan tahtiinsa. Tallinnasta on Piritaan matkaa noin 5 km.

2.-14.päivä

Pirita Marina Hotel & SPA (valitsemasi määrä päiviä)

Voit varata matkasi haluamasi pituiseksi. Päivät vierähtävät hoito-ohjelman sekä oman ohjelman mukaisesti. Kylpylän ympäristössä on hyvät liikunta- ja lenkkeilymahdollisuudet. Piritan uimarantaan matkaa on noin yksi kilometri. Lue lisää Piritan alueesta.

Piritasta on helppo käydä myös Tallinnan keskustassa paikallisbussin tai taksin kyydissä. Poimi parhaat Tallinnan vierailukohteet listastamme.

  • Tutustu Pirita Marina Hotel & SPAm hemmottelu- ja hoitopaketteihin ja löydä niistä itsellesi sopivin
Maksulliset lisäpalvelut
Paluupäivä

Paluupäivänä bussi noutaa kylpylän edestä, lähtöaika löytyy matkaohjelmasta. Bussi kuljettaa takaisin Tallinnan D-terminaaliin. Omalla autolla matkaavat voivat lähteä paluumatkalle omaan tahtiinsa, kannattaa kuitenkin jättää tarpeeksi aikaa paluumatkaan ja huomioida, että satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähdöä. Paluu Tallinnasta Helsinkiin valitulla laivavuorolla.

Matkan hinta sisältää:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta kylpylään ja takaisin oppaan johdolla / omalla autolla matkaaville henkilöautopaikat laivalta.
  • majoitus kahden hengen huoneessa mukavuuksin aamiaisella
  • saunan, kuntosalin ja uima-altaan käyttö aukioloaikoina

Perushintaan ei sisälly kylpylähoitoja ja ruokailuja (paitsi aamiainen). Suosittelemme varaamaan hoitopaketit ja ruokailut matkavarauksen yhteydessä. 

Tutustu matkan kohteeseen