Tallinna lapsille

Lähde edullisesti lasten kanssa perhelomalle Tallinnaan!

Tallinnaan on kiva lähteä lasten kanssa, sillä Tallinna tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle. Valikoimassamme on yli 20 eri hotellia Tallinnan keskustassa ja sen tuntumassa. Tällä sivulla esittelemme niitä Tallinnan hotelleja, jotka sopivat erityisesti lapsiperheiden majoitukseen. Valitse useasta eri vaihtoehdosta teidän perheelle sopivin hotelli tai kylpylähotelli. Tallinnan hotelleihin on tarjolla perhehuoneita ja muita erikoishuoneita, jotka sopivat perhelomalle.

Ikaalisten Matkatoimistosta löytyy hotellimatkat Tallinnaan sekä risteily + hotelli -paketit, joissa vietetään yksi yö Tallinkin Silja Europa -risteilijällä ja yksi tai useampia öitä Tallinnan hotellissa. Lähdöt Tallinnaan joka päivä! Matkat Helsingin Länsiterminaalista Tallinnaan taittuvat mukavasti Tallinkin shuttle-aluksilla eli Starilla ja Megastarilla vain kahdessa tunnissa. Saatavilla on myös kätevät Suomen puolen bussikuljetukset monelta eri reitiltä, useille laivavuoroille ympäri vuoden.

Perhepaketit Ikaalisten Matkatoimistosta – hyvällä hinta-laatusuhteella!

Huom! Osa perhehuoneista ja muista erikoishuoneista on varattavissa vain suoraan toimistostamme. Jos et löydä haluamaasi huonetta nettisivuilta, ota rohkeasti yhteyttä (puh. (03) 45 800, ma–pe klo 9–17). Voit myös täyttää varauspyyntölomakkeen – niin otamme Sinuun yhteyttä. Varaa Tallinnan matkasi heti!

Päivä Tallinnassa lapsiperheille

Tallinna tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Riemukas päivä Länsi-Tallinnassa

Tallinna on loistava kohde lapsiperheille ja tekemistä löytyy varmasti kaikenikäisille. Lapsiperheelle suosittelemme erityisesti Länsi-Tallinnaa, josta puuhaa löytyy koko päivälle. Helpottaaksemme perheesi Tallinna-matkan suunnittelua kokosimme parhaista vinkeistämme valmiin ja kätevän päiväohjelman täynnä hauskanpitoa!

tallinna-viro-014Mikäpä olisikaan enemmän lasten mieleen, kuin päästä jo heti aamusta seuraamaan leikkisiä simpansseja, upeita kissaeläimiä, mahtavia jääkarhuja ja toinen toistaan suloisempia kenguruita, lampaita ja kauriita. Tallin Zoo tarjoaa hauskaa ja mielenkiintoista koettavaa ja nähtävää koko perheelle. Alueella on myös kahviloita ja lahjakauppa, sekä lasten oma eläintarha, jossa pääsee muun muassa syöttämään minivuohia. Eläintarha sijaitsee noin kymmenen minuutin automatkan päässä Tallinnan keskustasta.

Aivan eläintarhan vieressä sijaitsee Viron Ulkomuseo, jossa on esillä vanhaa virolaista arkkitehtuuria, kuten tuulimyllyjä, seppien pajoja ja maatilojen asuinrakennuksia. Museo sekä eläintarha sijaitsevat Tallinnan länsirajalla meren äärellä ja puistomainen alue on täydellinen paikka perhepiknikille. Isompaan nälkään alueelta löytyy italialainen ravintola Rukola, joka sijaitsee aivan eläintarhan lähellä.

Iltapäivään mahtuu huimaa seikkailua, shoppailua ja mukavia museoita

tallinna-viro-015Iltapäivällä seikkailu jatkuu mukavasti Nõmme Seikkailupuistossa, jossa vähän isommat lapset voivat kiipeillä, kokea huimia köysiratalaskuja ja suorittaa erilaisia esteitä eritasoisilla kiipeilyradoilla. Puisto sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta ja paikalle pääsee hyvin omalla autolla ja myös bussilla. Seikkailupuiston aukioloajat, saapumisohjeet ja hinnat löydät täältä.

Ostoksille kannattaa suunnata uusittuun Rocca al Mare -ostoskeskukseen, jossa sinua palvelee 170 liikettä ja 15 ruokailupaikkaa. Jos pieniä jakoja ei vielä väsytä, voi iltapäivän päättää esimerkiksi lastenmuseo Miiamillaan, jossa on paljon ihmeteltävää ja opittavaa. Museo on tarkoitettu 3–11-vuotiaille lapsille, mutta myös kaikille lapsenmielisille. Täältä löytyy muun muassa askarteluhuoneita, näyttelyitä ja lastenkahvila. Miiamilla sijaitsee Tallinnan Kadriorgin kaupunginosassa, jonne on helppo saapua esimerkiksi omalla autolla tai raitiovaunuilla.

Ilta tieteen ja hyvän ruuan seurassa

energian-oivalluskeskus-001Riemukkaan ja toiminnantäyteisen iltapäivän jälkeen on hyvä hieman rauhoittua ja suosittelemmekin vierailua Energian Oivalluskeskukseen, joka sijaitsee lähellä Tallinnan keskustaa. Täällä on esillä yli sata interaktiivista näyttelyesinettä, jotka kertovat tarinaa muun muassa sähkön historiasta, energiasta ja optiikasta. Energian Oivalluskeskus tarjoaa paljon mielenkiintoisia ja opettavaisia asioita koko perheelle.

Ennen kuin nukkumatti saapuu unihiekkakärryineen, on maukas iltapala paikallaan. Uusi, Viron tunnetuimman sarjakuvahahmon mukaan nimetty, Lotte-kahvila Mustamäe-keskuksessa on nimenomaan lapsille tarkoitettu kahvila. Täällä voi nauttia niin lounaasta kuin viihtyisästä kahvihetkestä. Mustamäen kaupunginosassa sijaitsee myös viihtyisä Umami ravintola, jossa kesäisin voi nauttia maistuvia aterioita ravintolan kauniissa puutarhassa.

Tallinnassa perhelomalle suositeltuja hotelleja

Voit valita Tallinnan hotellin lähes 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Viron tunnetuin hotelli Tallinnan keskustassa, kivenheiton päässä vanhastakaupungista. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, joka rakennettiin vuonna 1972. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Sokos Hotel Virusta

Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla ja sopii myös perheille. Hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Park Inn Centralista

Moderni ja tasokas 8-kerroksinen hotelli Tallinnan ydinkeskustassa, vastapäätä Viru Keskusta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, Business Centre sekä Relax Centre, jonka uima-altaan ja saunojen käyttö sisältyy hintaan. Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen.

Lue lisää Nordic Hotel Forumista

Erittäin tasokas konferenssihotelli Tallinnan ydinkeskustassa tarjoaa monipuolisia palveluita niin liike- kuin lomamatkailijallekin. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Blu Skysta

Ylellinen Swissotel sijaitsee ydinkeskustassa, Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa ja on aivan kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotelli on avattu vuonna 2007. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Swissôtel Tallinn hotellista

Majoitu perheen kanssa jossain Tallinnan riemukkaista kylpylähotelleista

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa. Uudistettu vesipuisto on koko perheen suosikki! Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Kalev Spa Hotellista ja Vesipuistosta

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Spa-osaston ja kuntosalin käyttö sisältyy matkan hintaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella. Hotellissa on tehty monia uudistuksia kevään 2019 aikana. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

Tallinn Viimsi Spa on täyden palvelun kylpylähotelli, joka sijaitsee vain 11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta rauhaisalla Viimsin alueella. Viimsi Span allasosasto hemmottelee porealtaineen, lisäksi kylpylästä löytyy kuntouimareille sopiva rata-allas. Kauneus- ja hoito-osastolta voit varata laajasta valikoimasta hemmottelevia ja terveyttä vaalivia hoitoja. Lapsiperheille Viimsi Spa tarjoaa jättimäisen leikkihuoneen sekä hyvän mahdollisuuden vieraille viereisessä Atlantis H2O Aqua Park -vesipuistossa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Braavossa on monipuolinen kylpyläosasto sekä Tallinnan suurin kuntosali. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Braavo hotellista

Tallinnan hotellimatkat

Risteily + hotellimatkat Tallinnaan