Joulu Tallinnassa 2019

Vanhankaupungin katot saavat ohuen lumipeitteen, kaupungin jouluvalot syttyvät ja joulun odotus voi alkaa: tunnelmallisista ravintoloista kantautuu houkuttelevia tuoksuja, joulutorilla käy kuhina ja lämmin glögi nostaa mukavasti punan poskille. Joulunaika Tallinnassa on kuin tehty tunnelmointiin: aika kuluu leppoisasti jouluostoksia tehden, käsityöpajoja kierrellen sekä tietysti herkutellen ja rentoutuen. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, myös jouluna! Joulu Tallinnassa takaa tunnelmallisen joulunvieton. Lähde Tallinnaan hakemaan ripaus raikasta joulun henkeä. Varaa oma Tallinnan joulumatkasi runsaasta valikoimastamme!

Joulumatkamme Tallinnaan lähtevät joka päivä 20.12.-24.12. välisenä aikana. Voit valita yli 25 keskusta- ja Vanhankaupungin hotellista mieleisesi. Tallink Siljan laivat kulkevat aamusta iltaan, pääset valitsemaan sinulle parhaiten sopivat laiva-aikataulut.

Jos kaipaat täyttä hemmottelua ja irtiottoa arjesta voi joulu Tallinnan kylpylöissä olla sinulle se oikea matkavaihtoehto.

 

Tallinnan joulumatkat

Joulun kylpylämatkat

Lumoava Tallinna tekee vaikutuksen vierailijaan yhä uudelleen. Ikkunoissa tuikkivat kynttilät, jostain kantautuu joulumusiikkia, vastaantulijoilla on iloinen joulumieli. Lukuisissa ruokapaikoissa tunnet joulun tuoksut ja maut.

Lue lisää

Lisää joulumatkaasi

Jouluinen illallinen Peppersack-ravintolassa Vanhassa kaupungissa Raatihuoneen torin lähellä. Valittavissa joulusyöminki aattona 24.12. sekä joulupäivänä 25.12. klo 18.00.

Lue lisää

Jouluinen kiertoajelu, jonka aikana näet Tallinnan keskeisimmät nähtävyydet ja kuulet uusimmat kuulumiset. Kiertoajelun jälkeen kävelemme läpi Vanhankaupungin sekä nautimme yhdessä jouluisen glögin Raatihuoneen kupeessa.

Lue lisää

Tutustu hotellivaihtoehtoihin

Voit valita Tallinnan hotellin lähes 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa talvella

Joulu Tallinnassa on paljon muutakin kuin Raatihuoneen joulutori. Lue parhaat vinkkimme tunnelmalliseen joulunviettoon Tallinnassa ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tallinna tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa syksyllä ja talvella. Lue parhaat kohdevinkkimme Tallinnan syksyyn ja talveen ja varaa oma matkasi jo tänään.

Lue lisää

Tunnelmalliset joulumarkkinat

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää