Ikaalisten matkatoimisto

Joulu Tallinnassa 2018

Kaunis joulutori, keskiaikainen joulutunnelma ja maukkaat jouluherkut. Kaikkea tätä on joulu Tallinnassa. Tallinnassa Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneelle, jossa ainutlaatuista jouluntaikaa luo viehättävä joulutori. Tunnelmalliset holviravintolat houkuttelevat makunautintoon. Pienet puodit kutsuvat tuliaisostoksille. Kohtaat Hansakaupungin ja sen värikkään historian. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, myös jouluna! Joulu Tallinnassa takaa tunnelmallisen joulunvieton. Lähde Tallinnaan hakemaan ripaus raikasta joulun henkeä. Varaa oma Tallinnan joulumatkasi runsaasta valikoimastamme!

tallinna-viro-004

Joulumatkamme Tallinnaan lähtevät joka päivä 20.12.-24.12. välisenä aikana. Voit valita yli 25 keskusta- ja Vanhankaupungin hotellista mieleisesi. Tallink Siljan laivat kulkevat aamusta iltaan, pääset valitsemaan sinulle parhaiten sopivat laiva-aikataulut.

Normaalin hotellivalikoimamme lisäksi jouluna myynnissä matkat myös Hotel Palaceen. Tutustu upeaan hotelliin täällä: Hotel Palace.

Jos kaipaat täyttä hemmottelua ja irtiottoa arjesta voi joulu Tallinnan kylpylöissä olla sinulle se oikea matkavaihtoehto.

 

Tutustu hotellivaihtoehtoihin

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Tallinnan joulumatkat

Joulun kylpylämatkat

Lumoava Tallinna tekee vaikutuksen vierailijaan yhä uudelleen. Ikkunoissa tuikkivat kynttilät, jostain kantautuu joulumusiikkia, vastaantulijoilla on iloinen joulumieli. Lukuisissa ruokapaikoissa tunnet joulun tuoksut ja maut.

Lue lisää

Joulun lisäpalvelut

Jouluinen joulubuffet Maikrahv-ravintolassa Raatihuoneen torin kupeessa. Nauti juhlallinen ja tunnelmallinen joulubuffet. Valittavissa jouluaaton buffetillallinen 24.12. sekä joulupäivän buffetillallinen 25.12.

Lue lisää

Jouluinen kiertoajelu, jonka aikana näet Tallinnan keskeisimmät nähtävyydet ja kuulet uusimmat kuulumiset. Kiertoajelun jälkeen kävelemme läpi Vanhankaupungin sekä nautimme yhdessä jouluisen glögin Raatihuoneen kupeessa.

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa talvella

Joulu Tallinnassa on paljon muutakin kuin Raatihuoneen joulutori. Lue parhaat vinkkimme tunnelmalliseen joulunviettoon Tallinnassa ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tallinna tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa syksyllä ja talvella. Lue parhaat kohdevinkkimme Tallinnan syksyyn ja talveen ja varaa oma matkasi jo tänään.

Lue lisää

Tunnelmalliset joulumarkkinat

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää