Tallinnan kaupunginosat ja alueet

tallinna-viro-031

Tallinnassa on useita erilaisia alueita, joista jokaisella on omat piirteensä. Tutuin kaikille matkailijoille lienee Tallinnan upea Vanhakaupunki. Vanhassa kaupungissa voit ihastella taloja, poiketa syömään tai ostoksille tai nauttia vain alueen tunnelmasta. Kannattaa kuitenkin lähteä tutustumismatkalle myös Vanhakaupungin ulkopuolelle, saatat yllättyä. Kalamajan ja Telliskiven alue on yksi tämän hetken trendikkäimmistä alueista. Alueelta löydät hyviä ravintoloita, designkauppoja, kirpputorin ja paljon muuta. Piritan ja Kadriorgin alueet ovat paikallistenkin suosimia vapaa-ajankohteita vain lyhyen matkan päässä keskustasta. Piritasta löytyy mm. hiekkaranta sekä huvisatama. Kadriorgissa on Pietari Suuren perustama yleinen puisto sekä tsaarin barokkipalatsi. Lähde viettämään kesäpäivää vaikka piknikin merkeissä tai tutustumaan Kumun taidemuseoon. Rocca al Maren alue on myös omanlainen vapaa-ajankohde. Sieltä löytyy Tallinnan eläintarha sekä Viron ulkomuseo. Lisäksi siellä on Saku Suurhall, jossa järjestetään erilaisia konsertteja ja tapahtumia sekä suuri Rocca al Maren ostoskeskus. Keskustasta löytyy nykyaikaisempi ja uudempi Tallinna korkeine ja lasisine hotelleineen sekä kauppoineen.

Tutustu tarkemmin eri kaupunginosiin ja alueisiin

Kalamaja on Tallinnan boheemi ja värikäs kaupunginosa, ja monen trenditietoisen suosikkialue Tallinnassa. Lue mitä kaikkea Kalamaja tarjoaa vierailijoille!

Lue lisää

Pirita on suosittu kaupunginosa Tallinnassa erityisesti kesällä mm. pitkän hiekkarantansa ansiosta. Lue parhaat vinkkimme Piritaan ja varmista oma matkasi!

Lue lisää

Tallinnan keskusta ihastuttaa monipuolisuudellaan ja hurmaavalla yhdistelmällään vanhaa ja uuttaa. Lue lisää Tallinnasta ja varaa oma matkasi jo tänään!

Lue lisää

Tallinnan Rocca al Mare tunnetaan parhaiten Viron ulkoilmamuseosta, Tallinnan eläintarhasta sekä kauppakeskuksesta. Lue mitä muuta Rocca Al Mare tarjoaa!

Lue lisää

Historiallinen Tallinnan Vanhakaupunki on yksi suosituimmista kohteista Tallinnassa - eikä syyttä. Lue lisää ja varmista oma Tallinnan matkasi jo tänään!

Lue lisää

Kadriorgin kaupunginosa tunnetaan Kadriorgin palatsista, eleganteista puuhuviloistaan sekä kauniista puistostaan. Tutustu Tallinnaan ja varaa oma matkasi!

Lue lisää

Tutustu Tallinnan matkoimme

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Voit valita Tallinnan hotellin lähes 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää