Kylpylälomat Tallinnassa

kylpylaloma-004

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa, valitse itsellesi sopivin kylpylä ja matkan pituus.

Ikaalisten Matkatoimiston kylpylälomat Tallinnaan kulkevat Tallink Siljan laivoilla. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde – varmasti osakseen Tallinnan tasokkaiden kylpylöiden ansiosta! Voit lähteä kylpylälomalle myös omalla autolla – lue lisää autopaketeistamme Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivultamme!

 

Tallinnan kylpylälomat

Tallinnan keskusta-alueella sijaitsevista Kalev SpaMeriton ja Tallink Spa -kylpylöistä on kylpylähoitojen välissä mukava piipahtaa vaikkapa Tallinnan vanhankaupungin idyllisessä tunnelmassa tai ostoksilla Tallinnan monissa ostoskeskuksista.

Kylpyläloma Tallinnan Kalev Spa kylpylään

Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto sijaitsee aivan Tallinnan Vanhankaupungin lähellä. Hoitojen ja rentoutumisen välissä voit piipahtaa nopeasti vaikkapa ostoksilla tai kahvilla jossakin Vanhankaupungin viehättävistä kahviloista.

Kylpyläloma Tallinnan Viimsi kylpylään

Yhdeksän kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Viimsi Spa -kylpylä on vanhan kalastajakylän alueella. Viimsissä pääset rauhoittumaan. Voit myös helposti piipahtaa Tallinnan keskustassa, jonne kylpylältä on hyvät yhteydet.

 

Kylpyläloma Tallinnan Pirita kylpylään

Pirita kylpylä sijaitsee meren rannalla vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Piritasta pääsee hyvien kulkuyhteyksien puolesta myös helposti piipahtamaan Tallinnassa.

 

Tutustu tarkemmin Tallinnaan ja sen tarjontaan

Tähän tulee lähiaikoina lisää tietoa sivusta "Tallinna".

Lue lisää Tallinnasta

Tallinnan eri kaupunginosista löytyy jokaiselle jotain. Kokosimme 6 suosituimman alueen parhaat vinkit. Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänään!

Lue lisää