Kylpylälomat Tallinnassa

kylpylaloma-004

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa, valitse itsellesi sopivin kylpylä ja matkan pituus.

Ikaalisten Matkatoimiston kylpylälomat Tallinnaan kulkevat Tallink Siljan laivoilla. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde – varmasti osakseen Tallinnan tasokkaiden kylpylöiden ansiosta! Voit lähteä kylpylälomalle myös omalla autolla – lue lisää autopaketeistamme Autolla Tallinnaan ja Viroon -sivultamme!

 

Tallinnan kylpylälomat

Tallinnan keskusta-alueella sijaitsevista Kalev SpaMeriton ja Tallink Spa -kylpylöistä on kylpylähoitojen välissä mukava piipahtaa vaikkapa Tallinnan vanhankaupungin idyllisessä tunnelmassa tai ostoksilla Tallinnan monissa ostoskeskuksista.

Kylpyläloma Tallinnan Kalev Spa kylpylään

Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto sijaitsee aivan Tallinnan Vanhankaupungin lähellä. Hoitojen ja rentoutumisen välissä voit piipahtaa nopeasti vaikkapa ostoksilla tai kahvilla jossakin Vanhankaupungin viehättävistä kahviloista.

Kylpyläloma Tallinn Viimsi Spa -kylpylään

Tallinn Viimsi Spa -kylpylä sijaitsee vanhan kalastajakylän alueella, alueella jossa pääset rauhoittumaan. Voit myös helposti piipahtaa Tallinnan keskustassa, jonne kylpylältä on hyvät yhteydet.

 

Kylpyläloma Tallinnan Pirita Marina Hotel & SPA -kylpylähotelliin

Pirita Marina Hotel & SPA -kylpylähotelli sijaitsee meren rannalla vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Piritasta pääsee hyvien kulkuyhteyksien puolesta myös helposti piipahtamaan Tallinnassa.

 

Hemmottelua talven keskellä

Ihanat kylpylähoidot hoitavat sekä kehoa että mieltä talven keskellä. Lue sivuiltamme miksi kylpyläloma talvella kannattaa ja varaa oma matkasi jo tänään!

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Tallinnaan ja sen tarjontaan

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde eikä mikään ihme! Tämä kaunis ja monipuolinen kaupunki, ainoastaan muutaman tunnin laivamatkan päässä Helsingistä Tallinkin shuttle-aluksilla, on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin ja ravintoloihin. Käy myös kurkkaamassa matkablogiimme, josta saat paljon vinkkejä Tallinnan matkaasi.

Lue lisää Tallinnasta

Tallinnan eri kaupunginosista löytyy jokaiselle jotain. Kokosimme 6 suosituimman alueen parhaat vinkit. Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänään!

Lue lisää