Ikaalisten matkatoimisto

Tallinnan matkat ja hotellit

Parhaat Tallinnan keskustahotellit edullisemmin kuin muualta!

VaraaTarjoamme Tallinnan matkoja jokaiselle päivälle vuoden ympäri. Valittavanasi on yli 30 hotellivaihtoehtoa sekä useita laivavuoroja, haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla! Voit valita juuri sinulle sopivimmat aikataulut kaikista Tallink Siljan laivoista. Paketoi oma matkasi joustavasti; kattavasta valikoimastamme löydät 1-8 yön Tallinnan hotellimatkat. Tallinnassa ehdit piipahtamaan maissa myös Tallinnan risteilyn yhteydessä. Voit myös yhdistää risteilyn ja Tallinnan hotellimatkan ja viettää ensimmäisen yön laivalla ja loput yöt Tallinnan hotellissa. Vai haluatko lähteä omalla autolla matkaan? Kauttamme varaat kätevästi myös autopaketit Tallinnaan!

Tallinnan hotellimatkat

Tallinnan hotellimatkat lentäen

Tallinnan hotellit

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Vuonna 2007 avattu 3- kerroksinen, perustasoinen hotelli vanhan kaupungin kupeessa, lähellä kauppoja, palveluita ja nähtävyyksiä. Hotelli on modernilla tyylillä sisustettu. Huoneiden raskaiden tekstiilien vuoksi hotelli ei ole paras vaihtoehto allergisille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hotel Bernistä

Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Braavossa on monipuolinen kylpyläosasto sekä Tallinnan suurin kuntosali. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Braavo hotellista

Uusi nykyaikainen business-hotelli, jossa on pohjoismaisen raikas sisustus. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 600 metrin päässä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Centennial hotellista

Go Hotel Shnelli on viihtyisä perushotelli Tallinnan vanhankaupungin ja historiallisen Baltian aseman matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä ja myös lähellä Telliskiven aluetta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Go Hotel Shnellistä

Hestia Hotels Barons sijaitsee Vanhankaupungin ytimessä, matkaa Raatihuoneentorille on vain 300 metriä! Hotellin vierestä löytyy useita ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hestia Hotel Baronsista

Hestia Hotel Europa sijaitsee Tallinnan satamassa, lyhyen etäisyyden päässä keskustasta sekä vanhastakaupungista. Tasokkaan hotellin modernissa sisustuksessa näkyy eestiläisyys. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hestia Hotel Europasta

Kodikas ja idyllinen hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, energian oivalluskeskuksesta ja KGB:n entisestä päämajasta. Lähistöllä ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Olavin kirkko sekä Kalamajan alue ja uusittu Balti Jaam -tori. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hestia Hotel Ilmarisesta

Täydellisen remontin jälkeen helmikuussa 2015 avatun Hestia Hotel Seaportin sijainti on loistava, aivan D-terminaalia vastapäätä. Erinomainen hinta-laatusuhde. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hestia Hotel Seaportista

Vuonna 1937 rakennettu Hotell Palace sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa, Vapaudenaukion laidalla. Hotellin sijainti on ihanteellinen kaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hotell Palacesta

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa. Uudistettu vesipuisto on koko perheen suosikki! Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Kalev Spa Hotellista ja Vesipuistosta

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Viron kansalliskirjaston ja vanhan kaupungin lähettyvillä. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 400 metrin päässä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Kreutzwald hotellista

Viihtyisä ja tyylikäs hotelli houkuttelee sijainnillaan Toompean ja vanhankaupungin vieressä! Kävelymatkan päässä hotellista on kaunis Tallinnan vanhakaupunki, luova Kalamaja monine kahviloineen ja ravintoloineen, Kultuurikatel, Fotografiska Tallinn, Telliskivi luova kampus ja uusi Balti Jaam tori. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää L´Ermitage Hotellista

Meriton Old Town Garden tuo taikaa ja salaperäisyyttä ovesi kynnykselle yhdistämällä kaksi Vanhankaupungin kuuluisinta ja maalauksellisinta bulevardia – Lai ja Pikk. Tässä vaatimattomassa hotellissa on paljon rappusia ja sokkeloisia käytäviä, hotelli ei sovellu liikuntarjoitteisille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Meriton Old Town Gardenista

Nykyaikainen, mutta silti kodikas ja viihtyisä hotelli lähellä keskustaa ja satamaa. Hotelli on kävelymatkan päässä keskustan palveluista sekä vanhastakaupungista. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Metropol -hotellista

Kesällä 2018 avattu uusi kylpylä -ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel. Hotelli on mainio valinta lomamatkaa varten! Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Metropol Spa Hotellista

Viehättävä pieni hotelli vanhankaupungin ja keskikaupungin välissä, vain kahden korttelin päässä Raatihuoneentorilta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää My City Hotellista

Moderni ja tasokas 8-kerroksinen hotelli Tallinnan ydinkeskustassa, vastapäätä Viru Keskusta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, Business Centre sekä Relax Centre, jonka uima-altaan ja saunojen käyttö sisältyy hintaan. Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen.

Lue lisää Nordic Hotel Forumista

Viron tunnetuin hotelli Tallinnan keskustassa, kivenheiton päässä vanhastakaupungista. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, joka rakennettiin vuonna 1972. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Sokos Hotel Virusta

Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla ja sopii myös perheille. Hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Park Inn Centralista

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Spa-osaston ja kuntosalin käyttö sisältyy matkan hintaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

Erittäin tasokas konferenssihotelli Tallinnan ydinkeskustassa tarjoaa monipuolisia palveluita niin liike- kuin lomamatkailijallekin. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Blu Skysta

Tallinnan keskustassa sijaitseva 26-kerroksinen hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Radisson Blu Olümpiasta

Vanhankaupungin perinteisessä putiikkien korttelissa, lähellä Tallinnan tärkeimpiä nähtävyyksiä, teattereja sekä ostoskeskuksia sijaitseva tasokas ja tyylikäs hotelli. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Savoy Boutique Hotellista

Ydinkeskustassa Viru-keskuksen yhteydessä sijaitseva tarina- ja designhotelli, joka on avattu vuonna 2014. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Solo Sokos Hotel Estoriasta

St. Barbara on mukava perushotelli Tallinnan keskustassa, Vapaudenaukion ja Vanhankaupungin vieressä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää St. Barbara -hotellista

Ylellinen Swissotel sijaitsee ydinkeskustassa, Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa ja on aivan kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotelli on avattu vuonna 2007. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Swissôtel Tallinn hotellista

Tämä 10-kerroksinen hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskuksen vieressä. Hotellin palveluihin kuuluu mm. ravintola, yökerho ja kauneushoitola. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tallink City Hotellista

Viihtyisä ja raikas hotelli, jonka huoneet remontoitu v. 2013. Vastaanotto ja aula ovat uudistettu keväällä 2019. Hotelli sijaitsee matkustajasataman alueella, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Express hotellista

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella. Hotellissa on tehty monia uudistuksia kevään 2019 aikana. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

Baltiansaksalaisen paroni von Stackelbergin 1800-luvun kaupunkikartanoon tehty viihtyisä ja tyylikäs hotelli – oma pieni, kodikas korttelinsa Tallinnan kauniin, keskiaikaisen vanhankaupungin vieressä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää von Stackelberg hotellista

Vuonna 1937 rakennettu Hotell Palace sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa, Vapaudenaukion laidalla. Hotellin sijainti on ihanteellinen kaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hotell Palacesta

Tallinn Viimsi Spa on täyden palvelun kylpylähotelli, joka sijaitsee vain 11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta rauhaisalla Viimsin alueella. Viimsi Span allasosasto hemmottelee porealtaineen, lisäksi kylpylästä löytyy kuntouimareille sopiva rata-allas. Kauneus- ja hoito-osastolta voit varata laajasta valikoimasta hemmottelevia ja terveyttä vaalivia hoitoja. Lapsiperheille Viimsi Spa tarjoaa jättimäisen leikkihuoneen sekä hyvän mahdollisuuden vieraille viereisessä Atlantis H2O Aqua Park -vesipuistossa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla, 5 km Tallinnan keskustasta. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman terveyshoitoja, allasosastolla on sauna ja 25 metrin uima-allas. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Pirita Marina Hotel & SPA:sta

Kylpylälomat Tallinnassa

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Tutustu Tallinnaan

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde eikä mikään ihme! Tämä kaunis ja monipuolinen kaupunki, ainoastaan muutaman tunnin laivamatkan päässä Helsingistä Tallinkin shuttle-aluksilla, on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin ja ravintoloihin. Käy myös kurkkaamassa matkablogiimme, josta saat paljon vinkkejä Tallinnan matkaasi.

Lue lisää Tallinnasta

Tallinnan eri kaupunginosista löytyy jokaiselle jotain. Kokosimme 6 suosituimman alueen parhaat vinkit. Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänään!

Lue lisää

Tekemistä Tallinnassa

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat ravintolat Tallinnassa. Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tallinnan matkasi yhteydessä voit käydä rentoutumassa erilaisissa hoidoissa Tallinnan kylpylähotelleissa. Osta lisäpalveluna hoito Tallinnan hotellimatkasi yhteyteen!

Lue lisää

Matkalle viikonlopuksi? Tutustu tästä Tallinnan viikonloppumatkoihin!

Viikonloppumatka on ihana piristys arjen keskellä. Vietä rentouttava viikonloppu Tallinnassa tai hemmottele itseäsi kylpyläviikonlopulla. Tutustu ja varaa!

Lue lisää

Suunnitteilla romanttinen viikonloppu?

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää

Tallinna on kiva paikka romanttiselle lomalle ihan kaksin. Lähde viettämään hääpäivää, syntymäpäivää tai muita merkkipäiviä. Tai järjestä vaikka puolisolle romattinen yllätys Tallinnassa ihan muuten vaan. Tallinna tarjoaa viihtyisiä hotelleita ja ravintoloita puitteiksi yhteiseen aikaan.

Lue lisää romanttisesta lomasta Tallinnassa