Talviloma ja hiihtoloma 2021


Laskettelua, hiihtoa, luistelua tai vaikkapa lumikenkäilyä rentoutumisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä – kotimaan kohteemme tarjoavat valtavasti mahdollisuuksia täydellisen talviloman viettoon! Tutustu ja suunnittele juuri teille sopiva loma!

Talviloma ja hiihtoloma – riemua jokaiselle!

Olemme koonneet kotimaan parhaita kohteita talviloman viettoon! Yhdessäoloa, rentoutumista, lepoa ja hauskoja aktiviteetteja koko perheelle – katso vinkkimme ja varaa ikimuistoinen talviloma!

Vuoden 2021 koulujen talvilomat jakaantuvat viikoille 8,9 ja 10, katso tarkemmat ajankohdat täältä.


 

Unohtumaton loma Lapissa

Lapin lomakeskukset tarjoavat puitteet täydellisen talviloman viettoon! Aktiviteetteja löytyy jokaiseen makuun ja luminen luonto huikeine maisemineen tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Olipa suunnitteilla vauhdikas lasketteluloma tai luonnon rauhasta nauttiminen, talviloma Lapissa tarjoaa unohtumattomia hetkiä!

Tutustu ja valitse mieluisin loma valikoimastamme!

 

Ylläs

Ylläksellä on Suomen pisimmät rinteet ja laajin latuverkosto, joten näissä tunturimaisemissa todellakin kelpaa lasketella ja hiihtää! Ylläs on alueena rauhallisempi moneen muuhun hiihtokeskukseen verrattuna, mutta tarjoaa silti kattavasti palveluja ja tekemistä koko perheelle.

Voit varata kauttamme Ylläksen lomalle lisäksi huikeita elämysretkiä! Miltä kuulostaisi arktinen jääkellunta, lumikenkäretki upeassa luonnossa tai vauhdikas huskysafari?

Suomen pisimmät rinteet ja laajin latuverkosto odottavat sinua Ylläksellä. Ylläksen keskusta hajaantuu, joten elämä tunturissa on rauhallisempaa kuin monessa muussa hiihtokeskuksessa. Varaa kauttamme majoitus tunturin kupeesta tai loma lentäen Helsingistä.

Lue lisää

 

Saariselkä

Upeat tunturimaisemat, puhdas luonto ja erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet luovat puitteet täydelliseen talvilomaan. Saariselältä löydät erinomaisten laskettelu- ja hiihtomahdollisuuksien lisäksi Suomen pisimmän pulkkamäen!

Mahdollisuus varata myös erilaisia elämysretkiä, kannattaa ehdottomasti tutustua!

Perinteikäs Saariselkä kutsuu kohtaamaan liikunnan riemuja ja Lapin upeaa luontoa. Puhdas ympäristö ihastuttaa ja rauha valtaa matkaajan. Kauniit tunturimaisemat kutsuvat retkeilijää kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää

 

Levi

Levi tunnetaan monipuolisista palveluista, huikeista tunturimaisemista ja erinomaisista rinteistä sekä hiihtoladuista. Leviltä jokainen löytää varmasti mukavaa tekemistä! Perheiden suosikki Levi Hotel Spa -kylpylähotelli sijaitsee aivan eturinteiden kupeessa ja tarjoaa monipuolisia palveluita lomalaisille!

Levin alue on kasvanut vetovoimaiseksi viihdekeskukseksi tarjoten tekemistä ja riemua kaikkina vuodenaikoina. Talvisin Levi kerää yhteen suuren joukon talviurheilun ystäviä. Sulanmaan aikaan Lapin henkeäsalpaava tunturiluonto kiehtoo vaeltajia, retkeilijöitä ja aktiviteeteista nauttivia matkaajia.

Lue lisää

 

Rovaniemi

Lapin pääkaupungissa voit nauttia kaupungin palveluista luontoelämysten lisäksi, joten tekemistä riittää! Rovaniemellä pääsee myös tapaamaan joulupukkia vuoden jokaisena päivänä!

Rovaniemellä arktinen luonto yhdistyy elämään kaupungissa. Voit viettää lomasi museoissa ja kaupoissa, tai lähteä nauttimaan ympäröivästä luonnosta. Rovaniemen alueella voit nauttia pitkän talven hiihtoladuista tai syksyisen ruskan valloittavista vaellusreiteistä. Täytyy olla huikea paikka, kun joulupukkikin on valinnut sen kotikaupungikseen.

Lue lisää

 

Elämyksiä Kainuun lumisissa maisemissa

Vuokatti on lähes puolet lähempänä Tamperetta kuin vaikkapa Saariselkä, mutta voit silti kokea aitoa pohjoista tunnelmaa! Jylhä luonto, tykkylumen peittämät puut, mahdollisuus nähdä poroja ja leiskuvia revontulia ovat lähempänä kuin arvaatkaan! Vuokatissa on laadukkaat palvelut, upea luonto, huikeat ulkoilumahdollisuudet sekä paljon aktiviteetteja. Mahtavat hiihto- ja laskettelumahdollisuudet nostivatkin Vuokatinrinteet vuoden 2020 hiihtokeskukseksi!

Vuokatin palveluvalikoima on laaja ja voit kokea unohtumattomia elämyksiä mm. moottorikelkkasafarilla tai koiravaljakkoajelulla. Lisäksi Vuokatissa on tasokas ravintolatarjonta ja voit myös yhdistää lomaan vaikkapa hemmottelua kylpylässä!

Vuokatti

Vuokatti on ympärivuotinen matkakohde ja urheilu- ja luontomatkailijan paratiisi Kainuussa. Monipuolisten aktiviteettien lisäksi Kainuu tarjoaa rauhaa, hemmottelua ja herkullista, perinteistä ruokaa. Ajomatka on kohtuullinen, mistäpäin Suomea saavutkin. Talvilomien viettoon Vuokatti on lumivarma kohde.

Lue lisää

 

Hiihtolomaviikot 2021

Hiihtolomat 2021 lähestyvät. Listasimme eri kaupunkien hiihtolomaviikot lomasuunnitteluasi helpottamaan. Katso ajankohdat ja varmista oma hiihtolomamatkasi!

Lue lisää