Retket ja lisäpalvelut Tartossa

Tarton kaupunkikierros

Hinta: 32 €/hlö
Opastettu retki

Lähde tutustumaan Tarttoon suomenkielisen oppaan johdolla! Baltian vanhin kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia nähtävyyksiä joka askeleella, erityisesti Vanhassakaupungissa. Vanhakaupunki on täynnä kauniita tyylinäytteitä eri aikakausien arkkitehtuurista. Tarton historiaa värittävät myös useat puukaupunginosat sekä museot. Tarton yliopisto on edelleen Viron uusklassisen rakennustyylin helmi. Retken kesto noin 2 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään maanantaisin ja perjantaisin ajalla 28.6.-24.9.2021 ja se on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 3 pv ennen kierrosta.

Tarton jokiristeily

Hinta: 8 € / henkilö
Omatoimikokemus

Lähde nauttimaan jokiristeilystä Tarton kaupungin läpi virtaavan kauniin Emajoen laineille. Viehättävällä Pegasus laivalla on myös ostettavissa pientä syötävää ja juotavaa. Lähtöjä on useampia päivässä. Laivalla ei ole opasta. Risteily järjestetään joka päivä ajalla 6.7.-31.8.2021 (ei maanantaisin) ja se on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa. Lähdöillä on säävaraus.

Lippu Viron Kansallismuseoon

Hinta: 14 €/aikuinen, 10 €/9-17-vuotias
Omatoimikokemus

Viron kansallismuseossa vieraille avautuu sekä esineellinen että virtuaalinen maailma, joka kutsuu löytämään, tietämään ja osallistumaan itse kaikkeen. Museossa on kaksi perusnäyttelyä. ”Kohtumised” (”Tapaamiset”) on näyttely tavallisista virolaisista, jotka ovat eläneet maassa eri aikoina. Näyttely ”Uurali kaja” (”Uralin kaiku”) esittelee suomalaisugrilaisten ja samojedien perinteistä arkikulttuuria. Liput on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Tarton kaupunkikierros + glögi

Hinta: 13 €/hlö. Retki ostettava viimeistään 2 vkoa ennen lähtöä.
Opastettu retki

Kävelykierros suomenkielisen oppaan johdolla Joulupäivänä 25.12. alkaen klo 13:00 Raatihuoneaukiolta suihkukaivon vieressä. Kierroksen päätteeksi nautitaan lasillinen glögiä. Retki kestää noin 1 – 1,5 tuntia. Hinta 13 eur/hlö. Minimiosallistujamäärä on 10 hlöä. Retki täytyy varata viimeistään 2 vk ennen lähtöä!

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.