Ikaalisten matkatoimisto

Teemamatkat

Lähde teemamatkalle Ikaalisten Matkatoimiston kautta! Meiltä varaat helposti ja edullisesti erilaiset teemamatkat oman kiinnostuksesi mukaan. Miltä kuulostaa vaikka golfmatka Viroon, festivaalimatka Pärnuun tai aktiiviloma upean luonnon ympäröimään Pühajärve-kylpylään? Kaikki nämä ja monet muut teemamatkat löydät meiltä. Tutustu ja varaa oma teemalomasi jo tänään!

Ikaalisten Matkatoimiston tarjoamien teemamatkojen joukosta kaikki löytävät varmasti mieleisensä! Liikunta- ja aktiivilomia, hyvinvointilomia ja hemmottelua, kulttuurimatkoja konsertteihin, festivaaleihin sekä retkiä ja opastettuja kiertoajeluita – kaikki löytyy Ikaalisten Matkatoimistosta. Teemaloma tarjoaa oivan tavan yhdistää matkustamisen ja kiinnostuksenkohteesi!

Virosta löytyy tasokkaita golfkenttiä, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Viron suosituimpia matkailukohteita Tallinnaa, Saarenmaata ja Pärnua. Hyvien puitteiden ja kulkuyhteyksien lisäksi golffareita Viroon houkuttelevat myös edulliset green fee -maksut sekä pitkä pelikausi. Ikaalisten Matkatoimiston kautta on mahdollisuus ostaa golfmatkoja ja -paketteja Viroon useille maan parhaista golfkentistä.

Tallinnan kylpylöistä esimerkiksi Kalev Spa ja Viimsi Spa tarjoavat erinomaiset puitteet liikunta- ja aktiivilomista kiinnostuneille. Isossa kuntosalissa, täysimittaisessa uima-altaassa ja ryhmäliikuntatunneilla koet liikunnan iloa. Jos kaipaat apua ja inspiraatiota, on kylpylöissä myös mahdollista ostaa henkilökohtaista liikunta- ja ravintoneuvontaa.

Pieni irtiotto arjesta tuo uutta energiaa! Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa kattavan valikoiman hyvinvointi- ja hemmottelulomia laadukkaisiin kylpylöihin ja hotelleihin. Voit lähteä rentoutumaan ja rauhoittumaan kylpyläosastoille sekä erilaisiin kauneus- ja terveys- ja hemmotteluhoitoihin.

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa matkoja konsertteihin ja festivaaleille, jolloin saat hankittua myös tapahtumaliput helposti matkavarauksesi yhteydessä. Matkoihin saat lisäksi liitettyä paljon erilaisia retkiä, kohteiden pääsylippuja, opastettuja kaupunkikierroksia ja teatterilippuja. Nämä saat näppärästi lisättyä varaukseesi.

Tutustu Viron golfmatkoihin

Varaa golfmatka Ikaalisten Matkatoimiston kautta Viron edullisille ja monipuolisille golfkentille.

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimiston aktiivilomat ja liikuntalomat

Lähde liikuntalomalle Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Esimerkiksi Tallinnan kylpylät Viimsi Spa ja Kalev Spa tarjoavat täydelliset puitteet aktiivilomalle. Tutustu!

Lue lisää

Tutustu hyvinvointilomiin ja hemmottelulomiin - lähde hemmoteltavaksi!

Ikaalisten Matkatoimistosta löydät kattavan valikoiman erilaisia hyvinvointi ja hemmottelulomia. Irtaudu arjesta ja lähde hemmoteltavaksi. Tutustu!

Lue lisää

Konsertit, kulttuuri, historia - tutustu kulttuurimatkoihin

Kulttuuria, historiaa, konsertteja ja paljon muita elämyksiä voit kokea Ikaalisten Matkatoimiston matkoilla. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi!

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimiston konserttimatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Ainutlaatuisia elämyksiä - tutustu elämysmatkoihin

Ikaalisten Matkatoimiston elämysmatkat tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia kaikenikäisille. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi!

Lue lisää

Häämatkat - lähde romanttiselle matkalle puolisosi kanssa

Varaa romanttinen häämatka sinulle ja rakkaallesi Ikaalisten Matkatoimiston kautta, ja voit keskittyä järjestelyiden sijaan laatuaikaan kumppanisi kanssa.

Lue lisää

Viikonloppumatkat romantiikkaa etsiville

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää

Meiltä löydät kattavan valikoiman perhematkoja - tutustu!

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Polttarimatkalle Tallinnaan

Tallinna on oiva paikka järjestää vaivattomasti unohtumatomat polttarijuhlat. Voit helposti lisätä matkaan erilaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Ostosmatkalle Tallinnaan

Varaa ostosmatka Tallinnaan ja matkaa viehättävien pikkuputiikkien, isojen kauppakeskusten ja paikallisen käsityön kaupunkiin ostoksille. Tutustu!

Lue lisää