Ikaalisten matkatoimisto

Erilaisia elämyksiä

Matka on aina elämys! Matkustitpa sitten lähelle tai kauas, Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa vaihtoehtoja isoihin ja pieniin elämyksiin. Elämäsi seikkailu voi  löytyä täältä!

Liikuntaa, aktiviteetteja, mielenrauhaa, hemmottelua, kulttuuria, konsertteja.. Olipa kiinnostuksen kohteesi mikä tahansa, Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia elämyksiä jokaiselle. Mikä on sinun suosikkisi?

Ikaalisten Matkatoimiston aktiivilomat ja liikuntalomat

Lähde liikuntalomalle Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Esimerkiksi Viro tarjoaa monia eri mahdollisuuksia liikkumiseen ympäri vuoden. Tutustu ja varaa oma liikuntalomasi.

Lue lisää

Uutuusmatkojamme Sveitsiin!

Formulamatka Unkariin, Budapestiin!

Tutustu hyvinvointilomiin ja hemmottelulomiin - lähde hemmoteltavaksi!

Ikaalisten Matkatoimistosta löydät kattavan valikoiman erilaisia hyvinvointi ja hemmottelulomia. Irtaudu arjesta ja lähde hemmoteltavaksi. Tutustu!

Lue lisää

Ikaalisten matkatoimiston kylpylämatkalla luonnon rauhassa pääset kokemaan Viron luontoa ja nauttimaan kylpylän tarjoamista palveluista. Tutustu valikoimaamme ja valitse oma luonnonläheinen kohteesi Virosta!

Lue lisää

Konsertit, kulttuuri, historia - tutustu kulttuurimatkoihin

Kulttuuria, historiaa, konsertteja ja paljon muita elämyksiä voit kokea Ikaalisten Matkatoimiston matkoilla. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi!

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimiston konsertti- ja keikkamatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Meiltä löydät kattavan valikoiman perhematkoja - tutustu!

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Road Trip -matkat

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva lomamatka. Mikään ei ole niin upeaa, kuin Road trip -lomamatkan vapaus tehdä kaikki omassa aikataulussa – varaa paketit laajasta valikoimasta!

Lue lisää

Viikonloppumatkat romantiikkaa etsiville

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää