Erilaisia elämyksiä

Matka on aina elämys! Matkustitpa sitten lähelle tai kauas, Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa vaihtoehtoja isoihin ja pieniin elämyksiin. Elämäsi seikkailu voi  löytyä täältä!

Liikuntaa, aktiviteetteja, mielenrauhaa, hemmottelua, kulttuuria, konsertteja.. Olipa kiinnostuksen kohteesi mikä tahansa, Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia elämyksiä jokaiselle. Mikä on sinun suosikkisi?

Ikaalisten Matkatoimiston aktiivilomat ja liikuntalomat

Lähde liikuntalomalle Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Esimerkiksi Viro tarjoaa monia eri mahdollisuuksia liikkumiseen ympäri vuoden. Tutustu ja varaa oma liikuntalomasi.

Lue lisää

Tutustu hyvinvointilomiin ja hemmottelulomiin - lähde hemmoteltavaksi!

Ikaalisten Matkatoimistosta löydät kattavan valikoiman erilaisia hyvinvointi- ja hemmottelulomia. Irtaudu arjesta ja lähde hemmoteltavaksi. Tutustu!

Lue lisää

Unohda hetkeksi arjen kiireet, hengitä syvään ja nauti olosta! Olemme koonneet hyvän olon matkoja luonnonläheisiin kohteisiin, missä sekä keho että mieli voi rentoutua. Tutustu valikoimaamme ja valitse mieluisin ihanista vaihtoehdoista!

Lue lisää

Konsertit, kulttuuri, historia - tutustu kulttuurimatkoihin

Liikuntaa, kulttuuria, hyvinvointia, kulttuuria, luontoa, road trippejä - Kaikkea tätä ja muuta tarjoaa Ikaalisten Matkatoimiston matkaelämykset. Tutustu!

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimiston konsertti- ja keikkamatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Meiltä löydät kattavan valikoiman perhematkoja - tutustu!

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Road Trip -matkat

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää

Viikonloppumatkat romantiikkaa etsiville

Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen!

Lue lisää