Mitä haet matkaltasi?

Kylpylämatka luonnon rauhassa

Unohda arjen kiireet, hengitä syvään luonnon eliksiiriä ja nauti olemassaolostasi! Olemme koonneet hyvän olon matkoja luonnonläheisiin kohteisiin, missä sekä keho että mieli rentoutuvat. Tutustu valikoimaamme ja valitse mieluisin ihanista vaihtoehdoista!

Hyvää oloa luonnon keskellä

Miltä kuulostaisi rentouttava hyvän olon loma Viron monipuolisen ja vaihtelevan luonnon keskellä?  Virosta löydät laadukkaita kylpylöitä lähellä kauniita merimaisemia ja saaristoa, hiekkarantoja, vehreyttä, mäntymetsiä  sekä kirkasvetisiä järviä. Valitsimme sekä luonnon rauhaa että hemmottelua kaipaavalle valikoiman tasokkaita kylpylähotelleja, jotka sijaitsevat eri puolilla Viroa.  Pääset nauttimaan samalla matkalla paitsi Viron kauniista luonnosta myös kylpylöiden tarjoamista laadukkaista palveluista. Aktiivilomailijalle Viron kohteemme tarjoavat lisäksi monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

LAULASMAA Hyvän mielen mäntymetsät

Laulasmaan kylpylä sijaitsee  luonnon syleilyssä,  keskellä kaunista mäntymetsää. Pitkä, valkoinen ja matala hiekkaranta lähtee aivan kylpylän vierestä. Laulasmaan pieni kylä on turvallinen ja rauhallinen kohde, jossa leppoisa elämänrytmi rauhoittaa mieltä ja kehoa. Siellä asuu vain muutama sata ihmistä.
Rauhallisuudestaan huolimatta Laulasmaalla on mahdollista harrastaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten golfia, frisbeegolfia, joogaa, surffausta ja suppausta. Vesiaktiviteetteja voi kokeilla aloittelijakin turvallisesti, sillä Laulasmaan ranta on matala.  Laulasmaa-Lohusalun vaellusreitille voi tehdä päiväretken. Ehdoton käyntikohde on  Keilan vesiputous  n. 6 km päässä Laulasmaalta. Upea vesiputous on kuusi metriä korkea ja useita kymmeniä metrejä leveä, ja sen läheisyydessä kulkee  myös luontopolku. Kipeytyneet lihakset voi vaelluksen ja aktiviteettien jälkeen rentouttaa Laulasmaa Span kylpyläosaston monissa erilaisissa altaissa ja saunoissa.

Tutustu Laulasmaahan

Laulasmaa

Matkakohde

HAAPSALU Kaunis pikkukaupunki meren rannalla

Haapsalun kaupunki on kuuluisa mutahoidoistaan. Haapsalussa kerrotaan olevan Viron lämpimintä merivettä. Vesi lämpenee alkukesästä nopeasti ja pysyy lämpimänä pitkälle loppukesään.  Aikoinaan Venäjän tsaarin perhe ja  aatelisto ihastuivat merimudan tervehdyttäviin vaikutuksiin ja tähän kauniiseen pikkukaupunkiin.
Haapsalun kuuluisia muta- ja muitakin hoitoja voi kokeilla kahdessa kylpylässämme. Thalasso-kylpylä Fra Mare sijaitsee ihanteellisessa paikassa luontoa ja rauhaa kaipaavalle matkailijalle. Loma meren äärellä, mäntymetsän keskellä antaa tilaa hengittää. Laine kylpylä sijaitsee aivan merenrannalla. Asiakkaat voivat seurata aitiopaikalta kuinka kymmenet joutsenparvet pysähtyvät Haapsalun sisälahdelle muuttomatkallaan. Anna siis  tuulen viedä ja mudan hoitaa! Uskomme, että sinäkin rakastut Haapsalun luontoon ja rauhalliseen elämänmenoon, kuten niin moni muukin!

SAARENMAA Luonnonrauhaa saaristomaisemissa Kuressaaressa

Saarenmaan luonto hurmaa matkaajan kauneudellaan.  Saaristolaiskultuuri ja rauhallinen elämänrytmi tarjoavat rentouttavan irtioton kiireisestä arjesta. Pyörä on oivallinen kulkuväline Kuresaareen ja lähiympäristöön tutustumiseen. Samalla voit hengitellä parasta elämän eliksiiriä, meri-ja luontoilmaa.  Pyörän voi kätevästi vuokrata Kuressaaren keskustan pyörävuokraamosta. Tee pyöräretki läheiseen luonnonsuojelukohteeseen, Looden tammiston luontopolulle, josta löytyy vanha tammisto,  puuniitty  sekä harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.
Kuresaaresta löytyy laadukkaita kylpylöistä, joissa voi rentoutua ja ladata akkuja. Laadukkaimpiin wellness-kylpylöihin kuuluvassa Georg Ots Spassa voi nautiskella erilaisissa altaissa ja saunoissa sekä ottaa itselleen sopivia kylpylähoitoja. Aamuauringon ensisäteistä voi lähteä nautiskelemaan mrenrantaan ennen kuin muut heräävät.  Täydellisen lomanautinnon kruunaa esimerkiksi Kauneutta! -paketti, johon sisältyy mm. 90 minuutin pituinen jalkahoito.

Tutustu Kuresaareen

Kuressaare

Matkakohde

PÜHAJÄRVE Luonnonrauhaa, liikuntaa ja rentoutumista

Pühajärve on yksi Viron kauneimmista järvistä, jonka rannalla sijaitsee lumoava  Pühäjärven kartanokylpylä.  Se sopii ihanteellisesti niin hemmottelusta ja hyvästä olosta kuin  liikunnasta ja luonnosta nauttivalle matkailijalle, sillä saman katon alla voi rentoutua ihanissa hemmotteluhoidoissa, uida pitkässä uima-altaassa ja nauttia monipuolisesta ulkoilmaliikunnasta. Otepää-Pühajärven maisemissa  voit kesäisin vaeltaa luonnonpuiston poluilla ja nauttia kumpuilevista järvimaisemista. Pyöräily- ja liikuntamaastot ovat erinomaiset.  Lähellä sijaitsee myös Otepään täyspitkä golfrata. Alueen hiihtoladut tarjoavat talviliikuntaa parhaimmillaan. Liikunnallisen  päivän päätteeksi voit rentoutua Pühajärven kartanokylpylän kylpyläosaston pyörteissä. Hoitovalikoimasta voit valita vaikkapa turvehoidon tai intialaisen päähieronnan. Ja perinteinen kokovartalohierontahan sopii lomaan kuin lomaan.

Tutustu Otepäähän

Otepää

Matkakohde

Toilassa on hyvä hengittää

Lähde nauttimaan puhtaasta ilmasta ja vehreästä luonnosta Viron Toilaan. Toila sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta Suomenlahden rannikolla. Toila on ollut tunnettu terveellisestä ilmastaan jo 1800-luvulta lähtien ja korkealla rantatörmällä sijaitseva Toila Spa  on tunnettu herkullisesta ruoastaan sekä lämpimästä ilmapiiristään.
Toila Span vieressä sijaitsevassa Toila Orun puiston vehreydessä mieli lepää. Orun puiston läpi kulkevat polut vievät Toilan vaaleahiekkaiselle rannalle, jossa voi nauttia meren tuoksusta ja tunnelmasta. Omaleimaisen säväyksen rannalle antavat tasaisista rantakivistä tehdyt vallit kapeiden hiekkasärkkien välissä. Kylpylästä voi vuokrata pyöriä ja  alueella voi pelata jalkapalloa,  tennistä ja minigolfia. Luonnonrauhaa ja kauneutta etsivälle matkailijalle Toila on erinomainen vaihtoehto!

Tutustu Toilaan

Toila

Matkakohde

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 9 kokoelmaa
Kaikki 9 kokoelmaa

Mitä haet matkaltasi?

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa