Mitä haet matkaltasi?

Lapsivapaa loma

Aina välillä on ihana saada irtiotto ihan vain aikuisten kesken. Osa hotelleista, ravintoloista ja kylpyläosastoista on rajannut asiakaskuntaa siten, että hemmotteluhetkistä voi nauttia rauhassa. Vain aikuisille suunnattu valikoimamme kasvaa syksyllä 2021.

Hiljaiset spa -tunnit

Useista Viron korkeatasoisista kylpylöistä löydät rauhoitetut kylpylätunnit, jolloin hoitoihin, saunoihin ja altaaseen pääsevät vain hotellin aikuiset asiakkaat ja nuoret. Hotellit toivottavat tervetulleiksi kaikki asiakkaat, mutta  hiljaisille tunneille hyväksytään asiakkaiksi vain yli 14-vuotiaita vierailijoita. Tallinnan keskustassa sijaitseva viiden tähden Swissotel rauhoittaa ylellisen Spa-osastonsa aikuisille asiakkaille viikon jokaisena iltana. Hedon Spa hotelli sijaitsee upeassa rakennuksessa Pärnun keskustassa. Silent Spa -kylpyläosastolla voit nauttia hoidoista, saunoista ja pulahtaa altaaseen tai vain rauhoittua hiljaisuudesta nauttien.

Hedon Span löydät Pärnusta

Pärnu

Matkakohde

Poreita ja hemmottelua Viimsin SPA18+

Tallinnassa sijaitsevaan Viimsi kylpylään ovat tervetulleita kaikki asiakkaat. Kylpylään on kuitenkin rakennettu aivan oma luxus spa, joka odottaa vain aikuisia asiakkaita. Aikuisten oma kylpyläosasto on täysin erillään kylpylän muusta allasosastosta. SPA18+ kutsuu rauhalliseen rentoutumiseen. Voit nauttia kylpyläosaston ylellisisistä hoidoista, joiden valikoimista löytyy niin itämaisia hoitoja kuin kylpylärituaalejakin. Osastolla on seitsemän saunaa, joissa nautit saunarituaalien lämpimästä hoivasta. Saunasta voit puhaltaa lämpimään uima-altaaseen tai poreisiin. Virkistäytyä voit myös osaston hedelmillä ja makuvesillä. Viimsin SPA18+ vierailun voit varata lisämaksusta kylpylälomaasi, tai Day Spa pakettina, jolloin voit tulla vierailulle mistä tahansa Tallinnan hotellista.

Viimsi kylpylän löydät Tallinnasta

Tallinna

Matkakohde

Muut Hyvää oloa -kokoelmat

Kaikki 10 kokoelmaa
Kaikki 10 kokoelmaa

Mitä haet matkaltasi?

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa