Mitä haet matkaltasi?

Kaupunkielämys ja rantaloma samassa paketissa

Kiinnostaako sinua rantaloman kävelyt rantahietikolla, löhöily uima-altaalla ja kiireetön rentoutuminen vai kaupunkiloman museot ja shoppailut, yöelämä ja ihmisvilinä? Miksi pitäisi valita? Ikaalisten Matkatomistosta löydät ainutlaatuiset kaupunki+rantaloma -paketit, joissa yhdistyvät molempien parhaat puolet.

Ainutlaatuisilla lomamatkoillamme yhdistät kaupunkiloman ja rantaloman samaan pakettiin. Voit itse valita sinulle sopivan lähtöpäivän. Ensimmäiset yöt vietät nauttien suurkaupungin palveluista ja elämyksistä. Kun kaupungin vilinä alkaa väsyttää, on aika siirtyä rantalomalle palautumaan. Olemme valinneet sinulle rantalomakohteet läheltä, joten siirtyminen niihin on helppoa. Rantalomalla rentoudut uima-altaalla tai meren rannalla, luet kirjaa ilmastoidussa hotellihuoneessa tai nautit meren antimista ja kävelyretkistä rantapromenadeilla. Voit itse valita miten pitkään haluat nauttia viehättävien rantakaupunkien välittömästä tunnelmasta.

Upea Ateena ja säkenöivä Kreikan rannikko

Kreikan upea pääkaupunki Ateena kutsuu luokseen ainutlaatuisella historiallaan ja nähtävyyksillään. Kävele eri kaupunginosissa ja koe kuinka eri aikakaudet sulautuvat toisiinsa. Tästä suurkaupungista löydät myös aitoa kreikkalaista tunnelmaa eloisissa tavernoissa ja sokkeloisilla pikkukujilla. Tiesitkö, että Ateenalla on suuri määrä omia rantoja? Olemme valinneet majoituksen Glyfadasta, jota kutsutaan Ateenan Rivieraksi ja jonne on hyvät julkiset yhteydet. Glyfadan hiekkaranta ja säkenöivä Välimeri kutsuvat luokseen kaikki rantalomien ystävät ja se on myös hyvä tukikohta, mikäli haluat tehdä päiväretkiä muille Attikan upeille rannoille. Ateena on erinomainen valinta kun haluat helposti yhdistää kaupunkiloman ja rantaloman! Kreikassa lämpimimmät rantalomapäivät sijoittuvat huhti-lokakuulle.

Kaupunkiloma Ateenassa ja rantaloma Kreikan rannikolla

Kaupunkiloma Ateenassa ja rantaloma Kreikan rannikolla

Kiertomatka

Mahtava Barcelona ja tulinen Espanjan rannikko

Kirjava Barcelona on monen ikisuosikki, eikä ihme! Omaleimainen kaupunki on täynnä kulttuuria, taidetta, persoonallista arkkitehtuuria, historiaa, välimerellistä ruokakulttuuria ja tunnelmallisia ravintoloita. Vilkas kaupunki sykkii aina elämää ja aktiviteetteja. Nähtävyyksien, shoppailun ja futishuuman lomassa voit nauttia myös hiekkarannasta ja auringonsäteistä. Barcelonan lähellä sijaitsee lisäksi kaksi loistavaa rantakohdetta, Sitges ja Calella,  jotka ovat niin kansainvälisten kuin paikallisten lomailijoiden suosiossa. Näissä ihanissa pikkukaupungeissa voit nauttia rauhalllisemmasta temposta sekä todellisesta rennosta Välimeren rantalomatunnelmasta. Vaihtoehtoisesti voit keskittyä lempiaktiviteetteisihisi vaikkapa golfin ja vesiurheilun parissa.  Molempiin kaupunkeihin kulkee Barcelonasta useita paikallisjunavuoroja päivässä. Lämpimimmät ja aurinkoisimmat päivät ajoittuvat tälle alueelle touko-lokakuun ajankohtaan.

Kaupunkiloma Barcelonassa ja rantaloma Espanjan Kataloniassa

Kaupunkiloma Barcelonassa ja rantaloma Espanjan Kataloniassa

Kiertomatka

Värikäs Lissabon ja jylhä Portugalin rannikko

Portugalin värikkäässä pääkaupungissa Lissabonissa riittää nähtävää ja koettavaa. Kukkuloiden kaupungissa on mukava liikkua kävellen maisemia ja nähtävyyksiä ihailemassa. Kulttuurielämykset ja ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset, ja ruoka herkullista. Pääkaupungin sykkeen vastakohdaksi tarjoamme upeat rantakohteet Portugalin rivieralla, vain reilun puolen tunnin junamatkan päässä. Sekä Cascais, että Estoril ovat jo aikojen saatossa houkutelleet maan varakkaimmat viettämään lomiaan unohtumattomissa rantamaisemissa.  Glamour on läsnä kaupunkien kapeilla kujilla, laadukkaissa ravintoloissa ja viihtyisillä terasseilla. Luonnon monimuotoisuus takaa mielenkiintoiset aktiviteetit kaiken ikäisille. Rantalämpötilat Portugalin rannikolla alkavat toukokuussa ja kestävät lokakuulle.

Kaupunkiloma Lissabonissa ja rantaloma Portugalin rannikolla

Kaupunkiloma Lissabonissa ja rantaloma Portugalin rannikolla

Kiertomatka

Muut Kaupunkielämää -kokoelmat

Kaikki 9 kokoelmaa
Kaikki 9 kokoelmaa

Mitä haet matkaltasi?

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa