Inspiroidu kanssamme!

Euroopan parhaat paikat huimalle laskuvarjohypylle

Laskuvarjohyppy on uskomaton kokemus, joka ei tosin sovi korkeanpaikankammoisille. Tee lomamatkastasi unohtumaton kokemus ja lähde nauttimaan jännityksentäyteisistä hetkistä hyppäämällä korkealta yläilmoista kohti mitä upeampia maisemia.

Interlaken, Sveitsi

Interlaken on yksi ehdottomista suosikeista laskuvarjohypyn tekemiseen Euroopassa. Hyppääjä nauttii varmasti täysin siemauksin lumisesta alppimaisemasta ja alhaalla häämöttävistä järvimaisemista leijaillessaan kohti maankamaraa laskuvarjonsa kera. Laskeutuminen tapahtuu turvallisesti laaksoon.

Algarve, Portugali

Algarve on tunnettu yhdestä Euroopan kauneimmista rannikoista. Taivas hohtaa sinisenä ympäri vuoden, ja pudotusalueelta on vaikuttava näkymä Portugalin rannikolle. Mikä parasta, tässä kohteessa hyppäät mitä luultavimmin hyvällä säällä, sillä vuoteen mahtuu aurinkoisia päiviä yli 300.

Tutustu Algarveen

Algarve

Matkakohde

Unterschüpf, Saksa

Saksan tunnetuin laskuvarjohyppypaikka sijaitsee Frankfurtin ja Nürnbergin välissä. Kun hyppäät, näet ilmoista pittoreskeja maisemia kukkuloineen ja baijerilaisine pikkukylineen. Niitä ei suotta kehuta Saksan kauneimmiksi.

Tutustu Frankfurtiin

Frankfurt

Matkakohde

Siofok, Unkari

Unkarin Siofok lukeutuu Euroopan merkittävimpiin laskuvarjohyppykohteisiin. Seikkailunhaluisille hyppääjille avautuu uskomaton maisema yläilmoista katsottuna, joka tekee kokemuksesta entistä mieleenpainuvamman.

Päiväretkelle Budapestista

Budapest

Matkakohde

Cornwall, Britannia

Upea Cornwall on tunnettu nummistaan, vaihtelevasta rannikostaan ja historiallisista kylistään. Hyppää siis laskuvarjon turvin ja hämmästele rannikkomaiseman kauneutta ennen kuin laskeudut varjoinesi rantahietikolle.

Bled, Slovenia

Laskuvarjohyppy onnistuu myös mystisen kauniissa Bledissä. Laita siis harkintaa, jos toteuttaisit hurjan aktiviteetin Slovenian raikkaassa ilmassa ja kauniissa maisemissa. Julisille Alpeille ja Karavankin vuoristoon ulottava näkymä kruunaa hyppääjän kokemuksen.

Toulouse, Ranska

Ranskasta löytyy monia mahdollisuuksia toteuttaa laskuvarjohyppy, ja viehättävä Toulousen kaupunki on yksi niistä. Laskuvarjohyppääjän paratiisissa viehättää ympärillä kukoistava, kaunis maaseutu, jota voi hypätessä ihastella.

Empuriabrava, Espanja

Matkaa Pohjois-Espanjaan laskuvarjohyppyjen pääkaupunkiin, sillä jokainen joka harrastaa laskuvarjohyppyjä on ollut siellä. Empuriabravasta laskuvarjohypyn tekevällä on ihasteltavanaan vertaansa vaille olevat maisemat, joissa näkyy niin Välimeri kuin Pyreneiden vuoristokin.

Fano, Italia

Italiaa kehutaan täydelliseksi paikaksi tehdä laskuvarjohyppy. Sen voi toteuttaa esimerkiksi pitkästä historiasta tunnetussa Fanossa, jossa on mahdollisuus tehdä hyppy myös kuumailmapallon kyydistä. Hyppääjälle avautuvat upeat meri- ja rantamaisemat yläilmoista.

Voss, Norja

Läntisessä Norjassa sijaitsevassa Vossissa voi toteuttaa laskuvarjohypyn kesäkauden aikana. Talvisin aktiviteetti on tauolla sääolosuhteiden vuoksi. Täällä laskuvarjohyppääjä pääsee nauttimaan Norjan jylhistä maisemista.

Majoitusta Vossin lähellä Bergenissä

Bergen

Matkakohde

Katso millaisia laskuvarjohyppyjä muut ovat tehneet

Muut Once in a lifetime -kokoelmat

Kaikki 9 kokoelmaa
Kaikki 9 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa