Inspiroidu kanssamme!

Kuumailmapallolennolla taivaalle

Löydä mitä uskomattampia maisemia, joita pääsee ihailemaan korkealta taivaasta kuumailmapallon kyydistä. Vauhti on ihanan verkkaista ja tasaista. Romanttisen ja jännittävän elämyksen voi kruunata kippistamällä lasillisilla kuohuviiniä.

Unohtumaton kokemus

Kuumailmapalloajelu on kerrassaan taianomainen kokemus, jonka muisto kestää läpi elämän. Kun kuumailmapallo kurkottaa kohti pilvenhattaroita, avautuu alla uskomattomia maisemia. Voitko kuvitella kuvauksellisempaa hetkeä valokuvaukseen, kun samoja henkeäsalpaavia maisemia koristavat lukemattomat värikkäät kuumailmapallot, jotka kuljettavat muita seikkailunhaluisia matkailijoita taivaalle? Tuulten opastaessa kuumailmapalloa on hyvä hetki nostaa sampanjamalja romanttiselle elämykselle.

Bristol, Iso-Britannia

Myös Bristolissa voi hypätä kuumailmapallon kyytiin, ja ihastella alla aukeavia kumpuilevia maisemia, vehreää luontoa ja tietenkin elämää pursuavaa, historiallista kaupunkimiljöötä. Huomioi kuitenkin, että kuumailmapallolennolle pääsee maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana. Myös Bristolista löytyy oma kuumailmapallofestivaalinsa, joka ajoittuu elokuulle. Festivaalia mainostetaan Euroopan suurimpana vuosittaisena kuumailmapallotapahtumana, jonne osallistuu väkeä ympäri maailman.

Tutustu Bristoliin

Bristol

Matkakohde

Toscana, Italia

Koe pala kauneinta Italiaa kuumailmapallon kyydissä! Kun kuumailmapallo kohoaa ilmaan, kyydissä oleva näkee vehreät laaksot, viiniviljelmät, kauniit huvilat ja historialliset kaupungit yläilmoista katsottuna. Sanotaan, ettei mikään vedä vertoja ajelulle yläilmoissa Firenzen liepeiltä aina Chianti-kukkuloiden ylitse. Kokemus on todella romanttinen ja erityislaatuinen. On hyvä tietää, että ajeluja järjestetään Toscanassa keväästä syksyyn.

Tutustu Firenzeen

Firenze

Matkakohde

Loiren laakso, Ranska

Kun katsoo alas korkealta ylhäältä, näkee käärmeen lailla kiemurtelevan joen ja kukoistavan vihreän maaseudun. Kuumailmapallo liitää yli linnojen ja keskiaikaisten kylien Loiren laaksossa, joka on vain parin tunnin päässä Pariisista. Paras aika kuumailmapalloajelulle on auringon noustessa tai laskiessa, silloin tunnelma on ainakin taattu. Kuumailmapalloajeluja järjestetään Loiren laaksossa vuosittain huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana.

Tutustu Pariisiin

Pariisi

Matkakohde

Tukholma, Ruotsi

Tällä kertaa sinun ei tarvitse lähteä kauas, sillä naapurimaassamme Ruotsissa pääsee elämykselliselle ajelulle taivaalle. Näe sekoitus Tukholman historiallista ja modernia kaupunkimaisemaa kuumailmapallon kyydistä! Silmiesi eteen avautuu upea kaupunki, ja sen edustan laaja saaristo kivikkoineen ja luotoineen. Anna itsellesi unohtumaton elämys naapurimaamme kauniista pääkaupungista ja sen ympäristöstä.

Tutustu Tukholmaan

Tukholma

Matkakohde

Tallinna, Viro

Matkaa vain meren yli, niin upea elämys yläilmoissa mahdollistuu, jos niin toivot! Jännitys tiivistyy, kun kuumailmapallo nousee korkeuksiin ja lipuu Tallinnan Vanhankaupungin ja muiden kaupunginosien kattojen yllä. Näet Viron pääkaupungin aivan toisesta perspektiivistä kuin sen historiallisia katuja kävellessäsi. Kun kuumailmapallo saavuttaa riittävän korkeuden, voi kyydissä oleva huokaista, sillä alapuolella avautuva maisema salpaa hengen kauneudellaan.

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Matkakohde

Sigulda, Latvia

Sigulda on kuumailmapalloajelusta Latviassa kiinnostuneen ykköskohde! Yläilmoissa matkaaja tuntee olevansa kuin lintu, niin kevyttä ja rauhaisaa meno kuumailmapallon kyydissä on. Liidät yli kylien, kaupunkien ja maalaismaisemien. Varsinkin aamuisin saatat bongata villieläimiä puuhissaan. Jos matkaat Latviassa, mutta et ole menossa Siguldaan, voit osallistua kuumailmapalloajelulle muiltakin paikkakunnilta, sillä aktiviteettia järjestetään maassa laajalti.

Tutustu Siguldaan

Sigulda

Matkakohde

Vilna, Liettua

Lähde seikkailulle kuumailmapallon kyydissä Vilnan kaupungin ylle! Taivaalla liihottaessasi näet Vanhankaupungin rakennuksia, erotat ehkä kauniita mukulakivikatuja ja katsot kaupungin liepeillä komeileville kukkuloille korkeuksista. Jos matkaat pääkaupungin ulkopuolelle Liettuassa, niin esimerkiksi Trakai tai Kaunas ovat kuvauksellisia paikkoja kuumailmapalloajelulle. Toki kuumailmapallon kyytiin pääsee hyppäämään muuallakin Liettuassa.

Tutustu Vilnaan

Vilna

Matkakohde

Alpit, Sveitsi

Ehkä et valloita Alppien korkeita huippuja jalkaisin, mutta kuumailmapallon kyydissä pääset ihailemaan niitä korkeuksista. Kuvittele, kuinka luminen maailma aukeaa eteesi kohti pilviä kohoavine huippuineen. Kuumailmapalloajelulle pääsee useammasta paikkaa Sveitsiä, mutta on innokkaimmat saattavat kiinnostua joka tammikuussa järjestettävistä kuumailmapallofestivaaleista Château-d’Oexissa. Tapahtumassa pääsee ihailemaan värikkäitä ja erimuotoisia kuumailmapalloja näytöksissä, ja tietenkin siellä on myös mahdollisuus ajeluun.

Tutustu Luzerniin

Luzern

Matkakohde

Kuumailmapallolla ylös korkeuksiin

Muut Once in a lifetime -kokoelmat

Kaikki 9 kokoelmaa
Kaikki 9 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa