Inspiroidu kanssamme!

Koko perheen kylpylälomat

Riemullinen koko perheen kylpyläloma odottaa vain kahden tunnin laivamatkan päässä Helsingistä tai automatkan päässä kotimaassa.  Me täällä  Ikaalisten Matkatoimistossa hoidamme matkajärjestelyt puolestasi ja sinä voit ottaa rennosti. Olemme poimineet sinulle ja perheellesi parhaat Viron ja kotimaan perhekylpylät. Tutustu ja varaa oma riemulomasi!

Kylpyläelämykset löytyvät läheltä

Mikä onkaan ihananpaa katseltavaa, kun lasten riemu hurjissa liukumäissä ja muissa vedenvaltakunnan ihmeellisyyksissä.  Perhekylpylät ovat miettineet kaiken valmiiksi perhettäsi ajatellen!  Siinä missä lapset viihtyvät vesialtaissa, aikuiset voivat nautiskella hemmottelevista hoidoista ja hieronnoista. Onpa kylpylöissä toki myös lapsille suunnattuja hoitoja.  Suuntaatpa matkasi kotimaahan tai Viron upeisiin perhekylpylöihin, voit olla varma, että perheesi pienimmistä ja suuremmista pidetään ensiluokkaista huolta koko lomasi ajan.

Viimsi Spa – paljon hauskaa koko loman ajaksi!

Viimsi Spa on varsinainen monitoimikylpylä, jonka vuoksi se soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Sieltä löytyy valtava lasten leikkikeskus, kolme erilaista vesipuistoa, joista lasten suosikki lienee Atlantis H2O-vesipuisto pitkine liukumäkineen. Tunnelmallinen allasosasto, joka puolestaan sisältyy perusmatkan hintaan,  sopii mainiosti koko perheelle. Sieltä löytyvät  uima-allas 25 m, lastenallas, sauna, höyrysauna, poreallas sekä erilaisia saunoja kuten höyry-, suolakivi-, kataja- ja suola-höyrysauna sekä erikokoisia ja -muotoisia rentoutumis- ja porealtaitaja.  Spa18+ on tarkoitettu aikuisille lomailijoille. Kylpylän kauneuskeskus tarjoaa rentouttavia hoitoja. Viimsin monipuoliset palvelut ovat aivan hotellin vieressä, kuten lähellä sijaitsevat uimarannat sekä metsä- ja retkipolut, joista voi nauttia koko perheen voimin. Lisäksi hotellista löytyy  elokuvateatteri 3D ja 5D tekniikalla. Uimisen ja ulkoilun välissä ehtii nauttia hotellin useiden ravintoloiden palveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia. Hotellin huoneet soveltuvat isollekin perheelle. Viimsissä riittää tekemistä pidemmänkin loman verran!

Kalev Spa Tallinnassa – loistava sijainti & uusittu, upea  vesipuisto!

Loistavan sijaintinsa vuoksi lähellä satamaa ja keskustaa Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto tarjoaa erinomaiset puitteet riemukkaalle kylpylälomalle. Täysin uusittu vesipuisto ja ammattikilpailuunkin tarkoitettu 50 metrin uima-allas ovat niin pienten kuin suurempienkin vesipetojen kestosuosikkeja.  Lapset viihtyvät liukumäessä ja perheen pienimmät lasten altaassa. Lisäksi allasosastolta löytyy esimerkiksi virtaus-rentoutumisallas ja allasbaari. Aikuisille kylpylä tarjoaa hemmottelevia hierontoja ja kauneus- sekä terveyshoitoja. Perheen tarpeisiin löytyy suuriakin huoneratkaisuja, joihin mahtuu jopa 7 henkilöä. Kalev Span ihantellinen sijainti yhdistettynä Tallinnan palveluihin mahdollistaa monipuolisen perheloman.

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Matkakohde

Tervise Paradiis Pärnussa – loputon merenranta & mahtava vesipuisto

Tervise Paradiis-kylpylän sisälle kätkeytyy valtava vesipuisto, johon mahtuu kerralla jopa 700 ”vesipetoa”.  Laske liukumäkiä, hyppää ja sukella putouksissa tai pulahda vaikka ulkoaltaaseen, joka on auki myös talvella. Hurjimmat laskettelijat nautiskelevat vauhdista 100 metriä pitkässä liukumäessä, pienemmät seikkailevat lyhyemmissä putkiliukureissa ja  seikkailualtaassa. Kiipeilyseinä uima-altaassa sekä vuoristojoki koskineen takaavat lisänautintoja vesiseikkailuihin.  Välillä voi käväistä saunassa ja jatkaa porealtaisiin lekottelemaan. Kesäisin ei tietenkään kannata missata upeaa hiekkarantaa, joka alkaa melkein kylpylän takapihalta. Matalalla rannalla voivat turvallisesti polskutella myös perheen pienimmät.  Kylpylässä on myös lisäksi oma keilahalli ja Pärnun suurin kuntosali. Huoneisiin mahtuu suurempikin perhe. Tervise Paradiis on yksi perheiden kestosuosikkeja vuodesta toiseen, siitä pitävät huolen paitsi riemukas vesipuisto myös monipuoliset hyvinvointi palvleut.

Tutustu Pärnun kaupunkiin

Pärnu

Matkakohde

Aqva Hotel & Spa – rentoja riemuja ja historian havinaa Rakveressa

Laadukas Aqva Hotel & Spa sijaitsee historiallisen Rakveren linnan läheisyydessä noin 100 km päässä Tallinnasta. Monipuolinen vesipuisto ja saunaosasto tarjoaa elämyksiä lapsiperheille erilaisilla vesialtaillaan, kuntouintialtaallaan sekä vesiliukumäkineen. Perheen pienimmät voivat polskutella turvallisesti kahdessa lasten altaassa. Useat erilaiset saunat tarjoavat lepohetken vesileikkien välissä. Kylpylän laadukkaat itämaiset hoitomuodot takaavat rentouttavia hetkiä aikuisille. Huoneisiin mahtuu jopa 7 henkinen perhe.
Kylpylän vieressä sijaitseva Rakveren linna tarjoaa keskiaikaista tunnelmaa ja kesäisin siellä on paljon esityksiä ja tekemistä oman kolikon takomisesta lähtien. Lisäksi Rakveressa on mielenkiintoinen Poliisimuseo, jossa pääsee oikeasti laatimaan vaikkapa profiilikuvaa rikollisesta. Aqva Spa ja Rakveren kaupunki tarjoavat ihanan, rentouttavan loman koko perheelle.

Tutustu Rakvereen

Rakvere

Matkakohde

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikkissa ei harrastumahdollisuuksista ole pulaa. Kylpylän omassa vesipuistossa lapset nauttivat hurjista vauhdeista 45 metrkin pituisessa vesiliukumäessä,  sillä aikaa kun aikuiset rentoutuvat  lämpimissä porealtaissa. Tropiikin kylpyläosastolla läytyy lisäksi 10 metriä leveä vesiputous ja muita vesihierontapisteitä, vastavirtajoki sekä turvallinen lastenallas perheen pienimmille. Välillä voi käydä rentoutumassa sisä- tai rantasaunassa.  Lapset viihtyvät hotellin Angry Birds Activity–puistossa. Kylpylän rentouttavia hemmotteluhoitoja kannattaa myös kokeilla.
Kylpylän ulkopuolella riittää aktiviteetteja pidempäänkin lomaan. Tarjolla on vauhdikasta koskenlaskua, melontaa ja maastopyöräilyä. Patikkretki luonnon helmassa herättää reilun ruokahalun, jonka voi tyydyttää vaikkapa hotellin ravintolassa.  Suomen suosituimpiin lukeutuvassa Rukan hiihtokeskuksessa voi harjoitella vaikkapa lumilautailua.

Tutustu Kuusamoon

Kuusamo

Matkakohde

Ikaalinen Spa

Uudistettu Ikaalinen Spa avautui kesäkuussa 2021 tarjoten lomaelämyksiä koko perheelle kauniin Kyrösjärven maisemissa!  Ikaalinen Spassa vietät rentouttavan ja viihtyisän loman järvimaisemasta ja luonnosta nauttien. Hotelli tarjoilee niin aktiviteetteja ja kylpyläpalveluita kaikilla mukavuuksilla. Hyppää lämpimiin poreisiin, viiletä alas vesiliukumäkeä, rentoudu hemmotteluhoidoissa tai kuntoile sisä- tai ulkolajien parissa. Ravintola- ja baaripalvelut takaavat herkulliset makuelämykset ja viihdettä iltoihin. Täältä löydät kaikki ainekset ikimuistoiseen lomaan! Lapsille on vesitropiikin lisäksi tarjolla Ipanema Beachin uimaranta, hauska leikkipuisto ulkona ja leikkihuone sisällä. Rannassa luonnovesiä arvostavaa palvelee tunnelmallinen rantasauna.

Tutustu Ikaalisiin

Ikaalinen

Matkakohde

Levi Spa - kylpylän riemujan tunturin juurella

Levi Spa sijaitsee Levikeskuksessa, aivan laskettelurinteiden juurella. Allasosastolta löytyy riemullisia hetkiä niin pienimmille lastenaltaista kuin isommille liukumäestä. Levi Span alakerrassa lapsia viihdyttää Ailun leikkimaailma, jossa voi pelata pelejä, kiipeillä telineitä tai esittää hyppyjä vaahtomuovialtaaseen. Lastenmaailman vierestä löytyy myös hohtokeilausta. Kylpylän hoito-osastolta löytyy myös lapsille tarkoitettuja hoitoja. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat perhehuoneen Levi Spasta ja lähdet iloiselle koko perheen lomalle pohjoiseen.

Muut Riemua lasten kanssa -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa