Inspiroidu kanssamme!

Koko perheen rantaloma

Lasten kanssa rantalomaillessa korostuu kaupungin turvallisuus, matala hiekkaranta ja toimivat palvelut, joihin myös pienimmät asiakkaat ovat tervetulleita. Kokosimme sinulle rantakohteita läheltä ja kaukaa, joihin voit hyvällä mielellä kaapata pikkuväen mukaasi.

Rantaloma lähellä Pärnussa

Pärnun vahvuus on sen läheinen sijainti. Vain pari tuntia Tallinnasta ja olet ihastuttavan kesäkaupungin sykkeessä. Pärnu sijoittuu matalan merenlahden rantaa. Kilometrien pituinen hiekkaranta on matala ja vesi lämmintä jo kesäkuussa. Pärnun kesä alkaa kesäkuulta ja jatkuu elokuun loppuun. Kaupunki herää eloon, kun tuhannet matkailijat saapuvat palvomaan aurinkoa. Rantabulevardeilta löytyy laaja tarjonta kioskeja, pomppulinnoja, pyöriä, skootteja, kiipeilytelineitä ja vaikka mitä muuta. Pärnun lähellä sijaitsee myös Lottemaan teemapuisto, josta löytyy pienemmille tekemistä ihan koko päiväksi. Pärnun keskustan liepeillä on myös kaksi isoa kiipeilypuistoa, joissa voimia pääsevät koettelemaan niin isot kuin pienetkin. Tervetuloa iloisen kesäkaupungin välittömään tunnelmaan!

Pärnu lasten kanssa

Tutustu Pärnuun

Pärnu

Matkakohde

Kesäloma Jurmalassa

Jurmalassa lapsiperhettä odottaa yli 26 kilometrin pituinen valkea hiekkaranta. Latvian kesäpääkaupunki herää henkiin kesäkuussa ja kesäiloa jatkuu aina elokuun loppuun saakka. Lapset, nuoret ja varmasti myös aikuiset viettävät riemullisen päivän myös Baltian suurimmassa vesipuistossa Livu Aqvaparkissa, jossa vesiliukumäet eivät lopu kesken. Jurmalan rannalta löytyy myös Tarzan puisto, jossa pääset kiipeilemään puunlatvoissa, voimailemaan leikkipuistossa ja opettelemaan liikennesääntöjä hauskassa liikennepuistossa keskellä metsää. Jurmala sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Latvian pääkaupungista Riiasta.

Tutustu Jurmalaan

Jurmala

Matkakohde

Välimeren aurinkoa Kreetalla

Kreetalla Välimeren lämpöinen aurinko hellii matkailijaa huhtikuusta pitkälle lokakuuhun. Kreikan saarella on valtavasti matalia rantoja, joissa hiekkalinnat rakentuvat hetkessä. Kreeta on tunnettu myös monista lapsiperheille suunnatuista palveluista. Saarelta löytyvät niin vesipuistot, teemapuistot, akvaariot ja eläinpuistot kuin merirosvoristeilytkin. Minijunaretki on elämyös koko perheelle. Matalia rantoja Kreelta löytyy useita. Georgiopolis on lapsiystävällisin,  Staliksen rannat ovat matalat ja rauhalliset, Elafonissin rannat tunnetaan vaaleanpunaisesta hiekastaan ja Vain rannalta löydät hiekan mukana myös pieniä kiviä. Tutustu Kreetan upeisiin rantoihin kohdesivuillamme.

Tutustu Kreetaan

Kreeta

Matkakohde

Muut Riemua lasten kanssa -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa