Inspiroidu kanssamme!

Yli 50 miljoonan legopalikan huvipuisto

Legoland® Tanska on jokaisen legofanin ykköskohde. Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit, monet muut hahmot ja hurjat laitteet tarjoavat hauskan elämyksen legojen keskellä. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää. 

Legoland Tanskassa

Lukeeko teillä joulupukinlistassa legoja, legoja, legoja? Alkaako aamu rakentelemalla ja viimeisenä illalla asetellaan ukkelit paikalleen? Pelataanko teillä legopelejä ja katsellaan Ninjagoa ja Lego Friendsejä telkkarista? Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, on teidän perheen seuraava lomakohde  selvillä.

Legolandin huvipuisto täyttää jokaisen pienen legofanin unelmat. Heti porteista sisään astuessaan eteen aukeaa huikea minimaailma. Koko puisto koostuu yli 50 miljoonasta legopaliksta, eikä minimaailmaa kierrellessä tarvitse epäillä tiedon paikkaansa pitävyyttä. Sen lisäksi, että minimaailma on täynnä uskomatonta legorakennustaituruutta se myös elää. Näet laivojen kulkevan kanaaleissa, autojen kulkevan kaduilla, seuraat työkoneiden touhuja ja valmistaudut raketin lähtölaskentaan. Iästä riippumatta jokainen legofani löytää minimaailmasta runsaasti ihmeteltävää.

Legopalikat eivät toki lopu minimaailmaan. Niitä on joka puolella, isommissa ja pienemmissä rakennelmissa. Legopalikoiden välillä on lukematon määrä huvittelulaitteita kaiken ikäisille. Löytyy vauhdikkaita vuoristoratoja, hitaampia veneitä, maailmapyöriä, dublomaailmaa, seriffien villilänsi, ratarien linna, merirosvojen saaret, jääkarhuja ja pigviinejä ja valtavasti kaikkea muuta. Osaatko kuvitella miltä näyttää legoista rakennettu aidon kokoinen norsu tai lohikäärme? Legohousessa voit rakentaa omat villeimmät rakennelmasi ja akvaariossa katsella kun hait uivat pääsi päältä. Yhdessä päivässä Legolandissa tekee valtavan paljon, illalla uni tulee ripeään. Kahdessakaan päivässä aika ei varmasti tule pitkäksi, niin paljon puistossa on elämyksiä kaikille.

Katso videoita Legolandista

Tutustu Legolandiin

Legoland

Matkakohde

Muut Riemua lasten kanssa -kokoelmat

Kaikki 13 kokoelmaa
Kaikki 13 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa