Inspiroidu kanssamme!

Häämatkalle ❤️

Ainutlaatuinen päivä, ainutlaatuinen ihminen ja ainutlaatuinen loma. Romanttisen loman ainekset ovat moninaiset. Voit luoda juuri teidän näköisenne häämatkan. Keräsimme sinulle vinkit omaan ikimuistoiseen häämatkaasi. Tahdotko sinä... lähteä lomalle?

Häiden suunnittelu ja toteuttaminen voi olla stressaavaa aikaa, vaikka itse päivä onkin ikimuistoinen. Kaikkien järjestelyjen ja onnistuneen päivän jälkeen on ihana nostaa jalat ylös ja suunnata lemmenlomalle – ihan vaan kahdestaan.

Joskus häämatka on paras toteuttaa lyhyenä irtiottona. Silloin risteily antaa matkallesi ihanat puitteet. Katselkaa yhdessä merta auringon laskiessa horisonttiin, nauttikaa laivan monipuolisesta ravintolatarjonnasta tai tanssista ja drinkeistä illan viimeisinä tunteita. Laivoilta löytyy usein myös korkeatasoisempia hyttejä, joissa pääset lemmenlaivan tunnelmaan.

Mikä olisikaan ihanpaa kuin heittää hellemekko päälle, sandaalit jalkaan ja suunnata käsikädessä rannalle. Aurinko värjää taivaan ja sitä reunustavan meren. Ota kengät pois ja kultaa kädestä kiinni. Luvassa on yhteinen kävelyhetki rannalla, hiekkaan piirretty sydän ja salaa vaihdettu suudelma auringon laskiessa. Rantalomakohteista löydät lämpöiset häämatkat.

Elämyksellistä lomaa kaipaava voi suunnata vaikkapa vaelluslomalle, luonto road tripille tai majoittua matkallaan lasikattoisessa mökissä revontulitaivaan alla. Yhdessä jaettu luontoelämys antaa avioliittotaipaleelle sen ansaitseman alun.

Sinetöi rakkautesi jossakin Euroopan romanttisista kaupungeista. Ihanat katukahvilat, kauniit puistot ja tunnelmalliset kaupunkikorttelit kutsuvat teitä kulkemaan käsi kädessä kaupunkitunnelmasta ja kaupungin tarjoamista palveluista nauttien. Kaupunkilomasta on helppo tehdä sisällöltään matkaajiensa näköinen. Kaupunkilomalle ei tarvitse lähteä kauas, myös Baltia ja Pohjoismaat tarjoavat elämyksellisiä kohteita. Jos haluat yllättää rakkaasi, ota mukaan lukko johon olet kaivertanut nimenne ja hääpäivänne. Monesta kaupungista löytyy rakkauslukkosilta, joihin oman rakkauden voi kiinnittää – ikuisesti.

 

Vinkkejä häämatkallesi ❤️

  • Kylpyamme huoneessa antaa lisää luksusta lomaasi. Voit napata mukaan ruusun ja tehdä terälehdistä kylvyn teille kahdelle.
  • Monessa hotellissa aamiainen onnistuu lisämaksusta myös huoneeseen – ihana, kiireetön aamu.
  • Luo nautinnollinen alku lomaan ja tilaa huoneeseen valmiiksi kuplivaa ja pientä naposteltavaa.
  • Varaa parihoito kylpylästä.
  • Monessa hotellissa on myynnissä romantiikkapaketti, jossa hotellihuone koristellaan romanttisesti ennen saapumistanne.
  • Etsi etukäteen hyvä ravintola ja tee pöytävaraus sinulle ja rakkaallesi.

Muut Romanttisia hetkiä yhdessä -kokoelmat

Kaikki 8 kokoelmaa
Kaikki 8 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa