Inspiroidu kanssamme!

Romanttisella ajelulla oman rakkaan kanssa

Miltä tuntuisi nauttia kumppanisi kanssa romattisesta gondoliajelusta Venetsiassa, ratsastaa valkoisilla hiekkarannoilla Mallorcalla tai istahtaa perinteisten hevoskärryjen kyytiin Wienissä? Vai kuljetko mieluummin tyylikkäästi limusiinin kyydillä Tallinnassa tai huristelet vanhalla avoautolla Nizzassa oma rakas kyydissä?

Gondoliajelulla ihastelet Venetsiaa oman rakkaasi seurassa

Venetsiassa edelleen käytössä olevat gondolit olivat paikallisten ihmisten pääasiallinen kulkuneuvo vesillä vuosisatoja sitten. Nykyään ne ovat suosittu kohde romanttisille ajeluille ja ehkä jopa Venetsian tärkein symboli. Mikä olisikaan parempi tapa ajella kaupungin lukuisissa kanaaleissa kuin hypätä gondolieerin ohjaaman gondolin kyytiin, istua käsi kädessä oman rakkaan kanssa ja hengähtää ihastuksesta, kun kaupungin näkymät avautuvat sen kyydistä. Romanttista elämystä voi lisätä entisestään, jos valitsee gondoliajelun, jossa laulaja tai muusikko viihdyttää sinua ja puolisoasi italialaisella musiikilla.

Tutustu Venetsiaan

Venetsia

Matkakohde

Huumaava vapauden tunne valtaa valkoisilla hiekoilla ratsastavat

Valkoinen hiekka roiskuu lumoavalla rannalla, merituuli tuivertaa hiuksissa ja aallot lyövät leppoisasti maihin. Istutte suurten ja voimakkaiden hevosten selässä ja nautitte huumaavasta vapauden tunteesta yhdessä puolisosi kanssa. Sanotaan, että upeista rannoista tunnettuun Mallorcaan tutustuu parhaiten hevosen selässä. Toki on mahdollista nousta ratsaille ja ottaa suunnaksi myös saaren metsät ja vuoret, jos ne tuntuvat mielekkäämmiltä vaihtoehdoilta rannalla ratsastamiselle. Mallorcalla ainakin Son Serra de Marinan rannalla pääsee ratsastamaan muutamaksi tunniksi upeissa maisemissa.

Tutustu Mallorcaan

Mallorca

Matkakohde

Limusiinin kyydissä liikutte kumppanisi kanssa tyylillä Tallinnassa

Ripaus luksusta oman kullan kanssa piristää matkaa vanhaan tuttuun kohteeseen! Onko Tallinna jo tullut tutuksi aiempien matkojen varrella, ja vaikka kaupunki ei ole menettänyt vetovoimaisuuttaan silmissäsi, kaipaat jotain uutta, tyylikästä ja ikimuistettavaa tulevalle matkallesi? Ehkä haluatte saapua tyylikkäästi hotellillenne, ihailla illassa hämärtyvää kaupunkia limusiinin kyydissä tai matkata romanttiseen illallispaikkaan luksusajoneuvolla? Älä siis haaveile, vaan hemmottele itseäsi ja puolisoasi ja ota ilo irti parisuhdelomastanne Tallinnassa ripauksella luksusta ja romantiikkaa.

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Matkakohde

Entisaikojen romantiikkaa Wienissä hevoskärryajelulla

Jykevien hevosten vetämät kärryt ovat monille matkailijoille Wienin päänähtävyys, niin pinttynyt osa ne ovat Itävallan pääkaupungin elämää. Hevoskärryt ovat olleet merkittävässä roolissa kaupungin historiassa. Vuosien 1860 ja 1900 välillä kaupungin kaduilla ajoi jopa yli 1 000 hevosilla valjastettua kulkuneuvoa. Kärryjen ohjastajat olivat usein hyvin tunnettuja kaupunkilaisten keskuudessa ja jopa joskus esiintyivät laulajina. Ne näkyvät katukuvassa nykypäivänäkin, ja mikä olisikaan romanttisempaa kuin nousta oman kumppanin kanssa hevosen vetämän ja ohjastajan ohjaaman kärryn kyytiin ja katsella kaupunkia kuin edellisten vuosisatojen ihmiset samalla kun romantiikkaa leijuu ilmassa. Parhaat paikat aloittaa hevoskärryajelu Wienissä ovat Stephansplatz, Michaelerplatz, Albertinaplatz, Petersplatz ja Volksgarten.

Tutustu Wieniin

Wien

Matkakohde

Nostalgisia hetkiä klassisen avoauton ratissa Nizzassa

Mikä olisikaan nostalgisempaa kuin laittaa aurinkolasit silmille ja istahtaa vanhoista elokuvista tutun klassisen avoauton penkille? Nizza ja sen lähiseutu Euroopan parhaimpia paikkoja nauttia menneiden vuosikymmenien hengestä vanhan auton kyydissä oman puolisosi rinnalla. Ajelkaa vehreälle maaseudulle, pysähtykää näköalapaikalle ihailemaan auringonlaskua ennen kuin huristelette tunnelmalliseen ravintolaan nauttimaan herkullista illallista kahden kesken.

Muut Romanttisia hetkiä yhdessä -kokoelmat

Kaikki 8 kokoelmaa
Kaikki 8 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa